Нагору

Огляд букмекерської контори PariMatch

Оцінка 4/5

Бонус ₴1000

Середні коефіцієнти

Середній розпис

Середні максимуми

VIP-ставки

На сайт
Зміст
Оцінка «РБ»: 4/5
Надійність: 4/5
Лінія в прематчі: 4/5
Лінія в лайві: 4/5
Коефіцієнти: 4/5
Зручність платежів: 4/5
Служба підтримки: 4/5
Бонуси і акції: 3/5
Технологічність: 4/5
Відгуки: 142 Бонуси: 1000 ₴ Введення/виведення: 999999 / 0
Ще 21
Мобільні версії: Запитання: 0 Скарги: 176 Служба підтримки

Огляд компанії

4/5

Букмекерська компанія «Парі-Матч» була заснована у 1994 році в Україні. Вона має широку мережу пунктів прийому ставок в більш ніж 30 містах Росії, а також в Білорусі, Молдові та Грузії. Ставки на спорт в інтернеті онлайн-букмекер приймає за ліцензією Кюрасао. Домен: parimatch.com.

«Парі-Матч» орієнтується на країни пострадянського простору. Сайт перекладено на 6 мов. Підтримуються всі популярні в СНД способи поповнення рахунку і виведення коштів. Є широкий вибір валют: окрім світових валют, гравці можуть вибрати в якості валюти рахунку гривні, білоруські рублі і низку інших валют СНД. Є бонус в 100% на перший депозит до 500 гривень.

Якщо у вас є скарга на букмекерську контору «Парі-Матч», «Рейтинг Букмекерів» прийме її до розгляду.

Розгорнути Згорнути
Характеристики контори
Надійність
4/5
Лінія в прематчі
4/5
Лінія в лайві
4/5
Коефіцієнти
4/5
Зручність платежів
4/5
Служба підтримки
4/5
Бонуси і акції
3/5
Технологічність
4/5

Бонуси і акції

Мовні версії сайту

УкраїнськаУкраїнська
ІспанськаІспанська
АнглійськаАнглійська
ГрецькаГрецька
ГрузинськаГрузинська
НімецькаНімецька
РосійськаРосійська

Наявність розділів і додатків

Web
Mac
Спорт
Кіберспорт
Казино
Live-казино
Покер
Ігри
Віртуальний спорт
Трансляція матчів
Матч-Центр
Реєстрація
Депозит
Live-чат
- Українська версія - Мобільна версія

Способи платежів

Введення коштів Виведення коштів
Сума Час Комісія Сума Час Комісія
 від $10 [1] до $5000 [2] миттєво 0%  від $30 [3] до не обмежений 3-6 дн. [4] 0%
 від $10 [1] до $5000 [2] миттєво 0%  від $30 [3] до не обмежений 3-6 дн. [4] 0%
 від 1 руб. до 15000 руб. миттєво 0%  від 300 руб. до 15000 руб. 15 хв - 12 год. 0%
Розгорнути все (24)

Валюти рахунку

Азербайджанський манат
Білоруський рубль
Євро
Грузинський ларі
Розгорнути все (10)

Служба підтримки

Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Телефон
~ 1-5 хв.
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
~ 1 год. 47 хв.
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Живий-чат
~ 1-5 хв.

Надійність

Приймає Рейтинг Букмекерів
в якості посередника
На сайті Рейтинг Букмекерів є
представник компанії
Ставлення до спекулянтів:
Знижують максимуми

Ліцензії (6)

Скарги

(176: 114/ 55/ 0/ 2/ 5)
Затримка виплат - 87000 UAH Pari Match - 6 Грудня 2019
Завел на счет в течении некоторого времени 85050 грн. Пока был в минусе - все было хорошо. Как только вышел в итоговый п...
Читати далі
Безпідставна 06.12.2019
Неправильно розрахована ставка - 72.6 EUR Pari Match - 5 Грудня 2019
Сделал ставку на победу А.Емельяненка техническим нокаутом в бою с Кокляевым. Бой проводился под эгидой Федерации бокса...
Читати далі
Оброблюється 05.12.2019
Інше - 30000 UAH Pari Match - 1 Грудня 2019
Компанія затримує верифікацію рахунку ,хоча я їм дав всі чітко видні документи,безпідставно запросили верифікацію хоч я ...
Читати далі
Оброблюється 01.12.2019

Відгуки (142)

2.0/5
Надійність
1.8/5
Зручність платежів
2.1/5
Лінія в прематчі
2.1/5
Служба підтримки
1.9/5
Лінія в лайві
2.1/5
Бонуси і акції
1.8/5
Коефіцієнти
2.1/5
Катерина Новачок
1.4/5
1.1/5
1/5

Історія оцінки

12.09.2016
Рейтинг Pari Match опустився з 5 до 4
20.06.2016
Рейтинг Pari Match піднявся з 4 до 5
13.02.2016
Рейтинг Pari Match піднявся з 3 до 4
29.09.2015
Рейтинг Pari Match опустився з 4 до 3
21.05.2014
Рейтинг Pari Match піднявся з 3 до 4
11.03.2014
Рейтинг Pari Match опустився з 4 до 3
21.03.2012
Рейтинг Pari Match піднявся з 3 до 4
01.03.2012
Букмекер Pari Match доданий в рейтинг

Інформація про компанію

Pari Match
Кюрасао Dr. Hugenholtzweg z/n UTS Building Curaçao
0-800-210-410
Невідомий
1994
Україна
Невідомий
1 500
92
550 000

За і проти

Переваги:
Середні коефіцієнти
Середній розпис
Середні максимуми
VIP-ставки
Недоліки:
Затримки процесу верифікації рахунку

Організації (2)

Gambling Therapy
Перша СРО
Коментарі (171)
  • АД

    Якщо хочете отримати свій виграши грайте в іншій БК тільки не в паріматчі, тут вас кинуть!

    • ПП

      Доброго дня, Андрію!
      Цікаво, звідки саме таке твердження? Компанія виплачує всі виграші в повній мірі, якщо немає порушення правил. Підкажіть номер грального рахунку, якщо у Вас є питання саме по ньому, щоб ми могли детальніше перевірити інфоромацію і прокоментувати її.

  • ОМ

    Фаворит набагато краща контора, не краде гроші і не заморожує

    • ПП

      Доброго дня, Олеже!
      Шкода, що у Вас склалась негативна думка про нашу компанію. Якщо мова йде про верифікацію, то в багатьох БК наявна ця процедура і вона проводиться згідно з правилами. У випадку, якщо Вас цікавить інформація по гральному рахунку – назвіть нам його номер, щоб ми могли більш детально перевірити дані і прокоментувати питання.

  • ОД

    Здравствуйте! Прошел верификацию еще 14 дней назад, написали ожидать проверки игры до 19.11. Сегодня приходит сообщение: Для последующей проверки игровой деятельности, в ответном письме предоставьте, пожалуйста, фотографию квитанции об оплате коммунальных услуг.
    Ориентировочные сроки завершения проверки – до 14 дней, с момента предоставления запрашиваемого документа.
    Фото квитанции отправил и опять ожидать 14 дней! 14 дней смотреть на одно фото с квитанцией?! Это абсурд! Вы пытаетесь меня обмануть!?
    Номер счета: 1300360

    • ПП

      Здравствуйте, Алексей!
      В ходе проверки игры появилась необходимость более детально проанализировать информацию, поэтому у Вас дополнительно были запрошены некоторые данные. Не стоит волноваться раньше времени. Следуйте инструкциям в письме. О результате Вы будете уведомлены ответным обращением на почту.

  • ЮФ

    Обманывают игроков не играйте здесь!!!Свой выигрыш вы и так не получите!!!

  • ТГ

    Чому в паріматча оцінка 4 ? Тут одні негативні відгуки. За що їм ставити 4 куди не глянь один негатив.

  • Доброго времени суток, друзья. Свой путь ставок я начал именно с этой конторы месяц назад 🙂 Ушел в плюс тысяч на 20, играл восновном на кибер футболе, ставил на тех кто для меня был фаворитом, в основном ставки заходили. Как результат – верификация. Мучали меня полторы недели, фото того фото сего, а сейчас списали все деньги. Думаю на этом я заканчиваю со ставками, очень не добросовестная компания, сослались на пункт 80.4 при списании, но там в основном описаны мошеннические действия, я же играл честно, я даже не знаю как можно в ставка смошенничать, это же блин ставки. Мой номер счета 1899099. Не рекомендую эту БК.

  • ОД

    Хорошая контора, играю еще с 2014 года примерно(тогда и прошел верификацию). Хорошая роспись на футбол, вывод был без проблем. Как проигрывал так и выигрывал, но сейчас посла полоса + в ставках. И заблокировали вывод средств – сказали обратиться на почту в техп. Написал им и отправил сразу фотографию паспорта и селфи с паспортом(как сказали в онлайн-чате на сайте). Но уже 2-е сутки нету ответа даже, что приняли фото или может другие документы нужны(все предоставлю без проблем, так как играю честно). Номер счета 1300360. Прошу разобраться!

  • БА

    Очередной факт мошенничества pari match.Ставил через будку 3 карточки на чемпионат Германии на выходе 2800 грн. Айнтрахт (+31) владение мячом,закончили в (26). Вправилах официальный сайт,но они рассчитывают через другой сайт. Перед игрой прошел прогруз на +. Дважды писал в службу поддержки,каждый раз думали по 30 минут платить или не платить. В итоге говорят: “Мы имеем право рассчитывать по любому сайту”. Меня кинули на бабки и настроение. И таких карточек за год около 40 штук.

  • РС

    Написал негативный отзыв о ПМ так модереторы его скрыли, но говорять что отзыв есть это как?))) если его не видно. Отзывы пишутса что б другие видили и анализировали, а не для того что б их скрывали. Как то так

  • РС

    Почему вы не все отзывы публикуете? иоего нету или он под цендзуру попал?

  • СГ

    Крадуть гроші і кажуть, що це пункт правил 80.4

  • ИГ

    Если хотите что б вас обманули, вы попали куда надо. Здесь делать все конфискация денег, анулирование ставок, блокировка счетов.

    • ПП

      Здравствуйте, Илья!
      Подобные санкции применяются только при нарушении правил БК. С нашей стороны никакого обмана нет, поскольку все детали прописаны в правилах и каждый, кто заходит на сайт – может с ними ознакомиться еще на стадии “До регистрации”. В остальных случаях игра проходит в удовольствие и без каких-либо трудностей.

  • АП

    По моїй скарзі на матч CS Lynn vision – BTRG П1 так і ніхто нічого не відповідає, писав в тех підтримку там як завжди відповіли, що переплутали коефіцієнти. Хоча коефіцієнти ви списали з пінакла і нічого не переплутали, коефіцієнт на Lynn vision більше 2 був у всіх БК пінакл, марафон, фаворит, бет365 ітд. А ваша псевдо букмекерська контора просто дурить людей. Скріншоти їм вислав, але вони як барани говорять що переплутали коефіціїнти, стид і срам такій букмекерсьій конторі.

  • АШ

    Кто здесь играет бегите от этого горе букмекера поа он вас не ограбил, кто здесь не играет даже и не думайте, деньги пропадут вы ничего не докажете.

  • ОК

    Погоджуюсь з більшістю відвідувачів, грати на Паріматчі – себе не поважати. Обдурять, обкрадуть, і скажуть що помилки були.

  • FW

    Ходший букмекер на Украинском рынке, … конкретные, разными методами стараютса обмануть клиентов…

  • СМ

    Делают штучно задержку в лайве по приему!!1

    • ПП

      Здравствуйте, Сергей!
      Таких ограничений, как Вы описываете, у нас нет. Рекомендуем Вам попробовать поменять браузер, очистить кеш, изменить способ подключения к интернету. Если ситуация не поменяется – тогда рекомендуем обратиться в службу поддержки сайта. Специалисты запросят у Вас некоторые данные, касательно Вашего устройства и детально проверят в чем может заключаться причина происходящего.

  • ІП

    Представник паріматчу ви нічого не допомагаєте просто копіюєте сиди те сама що служба підтримки

  • DI

    Читаю коментарі нижче не знаю як люди ще ведуться на цей лохотрон??? Напевно через те що оцінку у них на РБ 4 із 5,але оцінка гравців 2, говорить сама за себе. Краще ставити в фавориті, на ППС ніяких обмежень можна ставити скільки завгодно ніколи не буде поверненя, а в Паріматчі, що не ставка повернення.

    • ПП

      Доброго дня!
      Шкода, що у Вас склалось таке враження. Звичайно, бувають ситуації коли ставки розраховуються поверненням, але такі випадки регламентовані правилами БК. Якщо у Вас є така ставка – ми обов’язково перевіримо коректність її розрахунку і прокоментуємо, якщо Ви назвете нам номер грального рахунку і номер самої ставки.

  • АП

    Зараз … почав обманювати ще більше як би ви не поставили виграш ви не отримаєте вам скажуть що ви щось порушили,або помилка в кофіцієнтах.

  • АП

    ШАХРАЇ Ставив ставку на ППС у Львові номер 62964 12:41:20 і не дають виграш.Ставив на CS Lynn vision – BTRG П1 Матч закінчився перемогою Lynn vision 2-0 а ПМ не захотів виплачувати гроші, каже технічна помилка. Яка може бути технічна помилка?? На фавориті коф був 2.3, а у вас 2.42, тому і поставив у вас. А ще вони на кожному кроці кричать, що кращий букмекер на кіберспорт. Так що остерігайтесь не грайте в паріматчі якщо виграєте виграш всерівно не отримаете

  • АН

    париматч – отстой… сделать около 100 ставок. в итоге в плюсе на 500 грн оказался. при попытке вывода средств, отменили все мои ставки , мол подозревают в нарушении какого- то и3 пунктов правил но какого именно не указывают..

    счет верифицирован, н о вывод средств заблокирован по-прежнему. никому н е рекомендую это ***** рейтинг нуль!

    • ПП

      Здравствуйте! Чтобы мы могли прокомментировать ситуацию, пожалуйста, уточните номер Вашего счета.

      • ІБ

        Що ви прокоментуєте, напишете завчені фрази?)))

      • АН

        какой именно пункт правил 80.4 нарушен упорно не уточняют. как я понимаю, санкция именно за наличие 2го счета,который был разрешен именно для дальнейших манипуляций на случай выигрышей – чтоб обивнить в нарушений правил при случае.. но в гривневом счете мне просто обнулили лимиты.. я смог вывести средства из 1го счета.. но в долларовом счете обнулили и лимиты и все выигрыши за последний месяц. и опять- таки , обвинение в нарушении правил п80.4. == при необходимости париматч каждому игроку может обвинение данное отправить.. и при этом доказывать ничего не бдует, даже обьяснять когда и что нарушено было. Мол вы нарушили правила движения…. а что именно – проехали на красный, пересекли сплошную, превысили скоростной лимит …. ничего не поясняют. голословно обвиняют! , хотите побороться – летите в Кюрасао , судитесь мол с нами! 100% мошенничество

      • АН

        вот счета – 1223215(гривна) счет 3251820(доллар).. более поздний долларовый счет был разрешен для использования самими париматчем .

  • АГ

    Добрый день, лежу в военном госпитале с ранением, нужны деньги, два месяца проходил верификацию, прошёл. Установили лимит на снятие 10000, просил у администраторов или менеджеров, дать снять больше в связи с потребностью в средствах на операцию, сказали что ничего не могут сделать, так не твари вы последние после этого, трусы как и вся ваша шаражка, на рекламу есть деньги , а на выплату нет, так по тому к вам и люди не идут, а вы всё рекламу пускаете. Два месяца проходил верификацию, давал всё бумаги что нужно, а ваша шаражка даже мои деньги в нужный мне момент отдать не может, поверьте после того как выйду с госпиталя, я вас очень прорекламирую на всю страну по 1+1, и т.д вы трусы и ваш рейтинг -0.

  • ПО

    Кюрасао Dr. Hugenholtzweg z/n UTS Building Curaçao Мне нужен почтовый адрес Париматча? Представитель подскажите

  • АГ

    Потребовали копии коммунальных платежей, каким боком коммунальные платежи к букмекерской конторе? Я нахожусь на Донбассе в зоне боевых действий, как я могу вам предоставить копии платежей? Что за бред. Мне не кому эти копии переслать, давайте находить другие способы решения вопроса. Ну свет, ну за воду я ещё может смогу попробовать, этого достаточно. Вы вообще по-моему с котушек сочетание, давайте я сдам анализы и вам предоставлю, а может фото нужно переслать это реально, а коммуналка, я не дома и сколько ещё буду не дома не знаю.

    • ПП

      Добрый день, Андрей! В таких ситуациях компания конечно же готова идти навстречу клиентам, поэтому вместо квитанции запрошена фотография с паспортом на фоне переписки со службой поддержки.
      Пожалуйста, отправьте ее на нашу почту и дождитесь завершения проверки и ответа администрации.

  • АГ

    А сколько по времени проходит верификация, выглядит абсуртно что столько времени, я же был вип клиентом пока не начал выигрывать, а потом ставки по 270 гр максимум, убрали статус, игровой счёт 1694079

    • ПП

      Здравствуйте, Андрей! Увы, точные сроки указать не можем, они могут отличаться в зависимости от ситуации, ведь все они разные. Что касается ограничений – то при наличии оснований они могут вводиться, возможно, дело в применяемой стратегии игры, но детали нам, к сожалению, не сообщили.
      А по Вашему счету – видим, что администрацией запрошена фотография с паспортом в руках, открытым на странице с пропиской.
      Отправьте ее на почту компании, после чего дождитесь завершения обработки, об этом Вам сразу же сообщат.

  • АГ

    Был вип клиентом, всё шло нормально, пока не начал выигрывать деньги, проверка службой безопасности проводится уже 4 месяца, сняли статус випклиента.Теперь новая проблема вывести деньги со счёта не могу, придумали верификацию, отправил все документы что просили, жду когда попросят анализы сдать.Вообще очень огорчён Париматчем, упали в глазах, менеджеры вежливые но не компетентные, всё делается на отстань.Советовать ставить на Париматч не могу, плюс урезали до 270 гр ставки без объяснений.

    • ПП

      Здравствуйте, Андрей! При наличии оснований администрация в праве запросить прохождение верификации, это стандартная процедура. А для проведения детальной проверки часто требуются фото не только паспорта, но и других документов.
      Чтобы мы могли прокомментировать ситуацию – сообщите нам номер аккаунта, пожалуйста.

  • IG

    Після двох місяців верифікації
    паріматч безпідставно звинуватив мене в мультиакаунстві, не показавши жодних доказів що саме я порушив. Що доводить тільки одне паріматч не хоче виплачувати чесно виграні гроші.
    І досить дивно бачити оцінку 4/5 для бк яка краде гроші у своїх клієнтів.
    Звернувся з заявою у поліцію побачимо, що з цього вийде.

  • OB

    Мій рахунок номер 3006842 (відкритий на Бондар Олександр Олександрович),жодного пункту правил я не порушував, а особливо пункт правил 80.4 згідно якого ви списали всі мої кошти(рахунок в мене один, всі ставки зробленні з IP адреса Польщі, оскільки я на даний момент проживаю там, що підтверджує інформація на рахунку про безпеку). Оскільки я являюсю особою публічною( Гравцем національної збірної України з футзалу, Чемпіонов України та володарем Кубку України з футзалу а також гравцем Чемпіона Польщі по футзалу) тому маю намір звернутися до засобів масової інформації, зокрема на національне телебачення з метою застереження інших громадян, які теж можуть зіткнутися з такою проблемою і яких судячи з відгуків про Parimatch вже чимала кількість по всій Україні(запрошую всіх бажаючих взяти участь і розповісти про свою ситуацію в передачі). Думаю ЗМІ буде зацікавленне таким матеріалом. Також на своєму каналі в Ютуб, а також на всіх інших інтернет-ресурсах розповсюджу відео звернення, де розкажу всі подробиці цієї справи і проте як кожного дня громадянам безпідставно не віддають їхні кошти. Звісно кошти це наврядчи поверне, але громадяни мають знати, що їх може очікувати в БК Parimatch, тому мій адвокат готує позовом до суду про незаконне присвоєння чужих коштів, в розмірі 5975,18 доларів США. До зустрічі в суді!!!!!!

    • АН

      заблокировали счет по той же причине. пересчитали все ставки с кєфом 1.00, н о деньги н е во3вращают. какой именно пункт правил 80.4 нарушил не уточняют. при желании на данный пункт эта мошенническая контора всегда может сослаться при нежелании выплачивать выигрыши, и доказывать клиенту она ничего не обязана.. мол мы подозреваем, а есть ли тому реальные доказательства неважно им. мошенники!

    • ПП

      Доброго дня! Виявлено, що на Ваші дані зареєстровано декілька рахунків, це являється порушенням правил компанії, тому було прийнято рішення про списання. Такі дії регламентовані правилами.

      • OB

        Перед тим як відкрити рахунок в доларах, Я дзвонив вам на гарячу лінію в call-центр і питав, чи можу я відкрити рахунок в доларах, якщо у мене колись був рахунок в гривнях, але я їм вже не користувався (ПІДТВЕРДЖЕННЯ є так як є воно в розділі настройка рахунку, розділ безпеку, де чітко написано, коли був останній вхід на рахунок, дата, IP адреса, місто, країна і там чітко буде видно, що я їм вже давно не користувався). І запитав, чи не буде це порушенням правил? На що отримав Чітку відповідь, що в іншій валюті крім гривні я можу відривати рахунок і порушенням правил це не буде. Але перед тим як відрити його, я все ж таки вирішив написати в службу підтримки і запитати ще раз, чи буде це порушенням правил і чи можна відкривати рахунок в доларах, якщо колись був рахунок в гривнях, на що отримав ту саму відповідь, що можу і порушенням це не буде (ПІДТВЕРДЖЕННЯ також є в листі яке Ви мені вислали на електронну пошту у відповіді на поставлене мною питання). Виходячи з цього я відкрив рахунок в доларах, який проіснував близько року, пройшов верифікацію відразу після відкриття рахунку, все було нормально, ніяких порушень виявлено не було. Я грав, постійно робив Vip- ставки, і почав робити вивід коштів (перед цим на Вашу вимогу висилав Вам довідку з банку, що картка моя) і почав виводити кошти, і теж ніяких порушень не було виявлено, не було жодних проблем, вивід коштів був (ПІДТВЕРДЖЕННЯ теж є, виписки з банку). І одного дня, в один момент Ви вирішили навіщо виплачувати гроші якщо можна їх просто списати і забрати собі, що ви і зробили. Тому рішенням нашої ситуації буде займатися суд і саме він прийме остаточне рішення, а не ВИ !!!!!!!!

  • ВГ

    “У клієнта списання згідно п.80.4 правил БК (Мультиаккаунтінг по IP). Також було встановлено, що використовується карта іншого клієнта БК, після того як його рахунок заблокували.”

    Це відповідь на мою скаргу. І я хочу сказати що тут написана суцільна брехня.
    1. Я користуюся мобільним інтернетом, IP змінюється автоматично кожних 30 хв, плаваючий IP, не статичний. Знайомі з таким???
    2. Карта належить мені, і я надав по ній БАНКІВСЬКУ ВИПИСКУ!!! Знаєте що таке банківська виписка по карті??? Якого клієнта нафіг, я карту цю відкрив спеціально для гри в БК, безпесередньо перед реєстрацією в паріматч.
    І тепер я хочу запитати, відверто бреше БК, яка знаходиться у списку “КРАЩІ БУКМЕКЕРИ”, чи відверто брешете ви?
    Вибачте за різкість, але я не аби як роздратований. Я вимагаю хоч якихось фактів, а не голослівних звинувачень.
    ААА, це фіаско пацани.

  • FJ

    Админы модераторы здесь есть кто то ? Вы что выберете только те коментарии которые выгодны вам?

  • ВГ

    УВАГА! DANGEROUS!
    Зареєструвався, поповнив рахунок, отримав бонус на преший депозит 1000 грн. Після 5 ставок по 500грн рахунок заморозили, ставити не можна, виводити не можна, з рахунку на очах зникла 1000 грн. Після звернення у службу підтримки одразу отримав таку відповідь (скрін). Далі запросили документи на верифікацію, витримали паузу 2 доби, забрали з рахунку ще 610(виграних)грн. І дали таку відповідь на пошту.

    “Спасибо за обращение в Parimatch!

    Василий, сообщаем Вам, что Ваш игровой счет не прошел процедуру верификации.

    Также по Вашему игровому счету было принято решение об аннулировании всех ставок и списании суммы выигрыша в соответствии с п.п. 80.4 Правил компании:
    “Букмекерская сеть оставляет за собой право признать недействительным заключенное соглашение о пари (в том числе заключенное до или после начала события), отказаться от исполнения обязательств по такому соглашению (в том числе отказать в выплате любого выигрыша) или от возвращения любой внесенной ставки,в случае если было определено, что:
    бла…бла…бла… (ред. автора)

    Вам было отказано в дальнейшем приеме ставок согласно п. 36 правил компании: “Букмекерская сеть оставляет за собой право без объяснения причин и предварительного письменного уведомления ввести ограничения или отказать в приеме ставок любому лицу”.

    Ваша заявка на вывод находится на стадии обработки.
    Регламентированный срок обработки заявок на выплату со стороны компании составляет от 5 минут до 12 часов.

    Ожидайте, пожалуйста, исполнения Вашей заявки.”

    Депозитну 1000грн з годом вивели на карту.

    Как тебе такое Илон Маск?!

    Рб, як вважаєте, може так себе поводити контора з рейтингом 4/5. Не те що за виграні кошти було тривожно, навіть зі своїми встиг попрощатися. Я розумію, їсти всі хочуть, але скоро від вашої репутації зовсім нічого не залишиться.

    Сакаргу також залишу, номер аккаунта 8220164.

    • ПП

      Доброго дня, Василю! Подібне рішення прийнято адміністрацією не через голод, а через порушення умов співпраці, прописаних у правилах компанії, з якими Ви погодились при реєстрації.
      При перевірці гральної діяльності на Вашому акаунті виявлено порушення, описані у п.п. 80.4. Тому Ваші ставки анульовано, а можливість для подальшої гри обмежена.
      Рішення є остаточним та не підлягає перегляду.

      • ІБ

        Знов обманули людину, весь інтернет пише що цей пункт ви придумали що б забирати гроші в клієнтів

      • ВГ

        А якщо я скажу, що мною помічені порушення з боку вашої компанії, описані у п.п. 84: “Букмекерська мережа залишає за собою право провести процедуру верифікації власника ігрового рахунку, а також призупинити операції і / або виплату коштів на ігровому рахунку на час проведення процедури верифікації.
        Первинна верифікація проводиться з метою підтвердження того, що ігровий рахунок Клієнта був зареєстрований на реальні дані і що він досяг 18-річного віку. Для цього Клієнт має можливість завантажити в настройках ігрового рахунку цивільний паспорт країни проживання або національне посвідчення особи.
        На документі повинні бути чітко видні ім’я, прізвище, фотографія, дата народження, номер документа. Прийняті можуть бути тільки кольорові фотографії документів (чорно-білі скани і ксерокопії документів не допускаються). Сторінки документа повинні бути видно повністю. Допустимі мови документів – російська, англійська, українська. Допустимі формати файлів: jpg, jpeg, gif, розміром не більше 400 Кб.”, мені радісно посміхнуться та повернуть гроші??? Що значить відповідь “не пройшов процедуру верифікації”, якщо запитувані документи було надано? У вас там взагалі знають що таке KYC, верифікація, і для чого ці поняття взагалі існують? Легко бути завжди правими, коли немає важелів впливу, правда?
        Ось він, ваш годувальник.

        “80.4. Букмекерська мережа залишає за собою право визнати недійсною укладену угоду про парі (в тому числі укладену до або після початку події), відмовитися від виконання зобов’язань за такою угодою (в тому числі відмовити у виплаті будь-якого виграшу) або від повернення будь-якої здійсненої ставки, у випадку якщо: Було визначено, що:

        • один Клієнт має кілька ігрових рахунків (багаторазова реєстрація, мультіаккаунтінг), в тому числі під новим ПІБ. Букмекерська мережа не рекомендує двом і більш Клієнтам розміщувати ставки з однієї IP-адреси (одного пристрою, локальної мережі);

        • один Клієнт використовує дані інших осіб для реєстрації нових ігрових рахунків у тому числі членів своєї сім’ї;

        • ставки зроблені групою Клієнтів, що діють в змові, з метою обходу обмежень, встановлених Букмекерською мережею;

        • клієнт підозрюється у використанні будь-якого програмного забезпечення, що дозволяє автоматизувати процес постановки ставок;

        • ігровий рахунок використовує для гри на арбітражних ситуаціях;

        • ігровий рахунок не використовується для здійснення ставок і інших продуктів, що пропонуються букмекерською мережею;

        • відбувається зловживання програмами лояльності;”.
        Чудово, тільки можна трішки більше конкретики, а ще краще ДОКАЗІВ!?

  • VP

    Не раджу нікому парі матч! Їм потрібні новачки і гравці любителі! Як тільки ви виграєте непогану сумму вас заблокують! Думав що букмекер надійний(всюди реклама) і негативні коменти то писали шахраї і конкуренти. Я являвся гравцем більше 4 років, і вирішив врпшті відігратись і зіграти по крупному. Коли на рахунку було 60.тис.грн мене заблокували. Верифвкація пройшла за тиждень, потім сказали що началась перевврка по підозрі у шахрайстві. Я спокійно чекав, бо знаю що нічого не порушив, і ось захожу якось і дивлюсь що рахунок розблоковано але макс.ставка 30грн!!а гроші вивожу до тепер, так як поставили ліміт в 5тис на добу(дякую і на тому)! Їм потрібні гравці лузери, як тільки ти виграєш, тобі буде відмовлено в подальшій грі! Букмекера буду змінювати однозначно! Ось такий він спонсор збірної України з футболу…

  • ІШ

    Шахраї!!! вкрали з мого рахунку 11900 гривень. До того як ставив малі сумми і програвав все було добре. В останні місяці хотів спробувати грати більшими сумами. Починав ставити спочатку малу суму і грав методом збільшенням суми ставки. Після того як я виграв більше 10000 гривень мені прийшло повідомлення 12.03.2019 15:18:00 Иная выплата -11 918.58 Списание средств согласно п.п. 80.4. В підтримці сказали, що я заходив з різних IP, ТАК Я ПОПОВНИВ СВІЙ РАХУНОК НА ППС І СТАВИВ СТАВКИ З ТИХ КОМПЮТЕРІВ ЩО НА ППС!!!ТАК Я ПОПОВНИВ СВІЙ РАХУНОК НА ППС!!! Раніше керівники париматч які ходять на ППС сказали що з їхнії компютерів можно заходити на свої рахунки і ставити ставки!!!!

  • VP

    Мой счет 1081948. Играю в пари матч больше 4 лет. Недавно выигиал кругленькую сумму(впервые), так началасьверификация… Выслал фото, прошол успешно, так сразу написали что,подозреваюсь в мошенничестве. Стояло выиграть один раз… Как мне доказать свою невиновность??? Прошло уже около трех недель

    • ПП

      Здравствуйте, Леонид! Верификация – обычная процедура для БК. Правилами компании регламентировано, что в её ходе могут потребоваться дополнительные документы, и рассмотрение каждого из них требует времени. Поэтому сроки верификации разнятся для отдельных аккаунтов. На текущий момент Ваш счет верифицирован, следует ожидать завершения проверки игры. После её окончания – вывод станет доступен.

  • ЛБ

    Добрый день! Хотел оставить свой небольшой отзыв об этой БК. Завел денег и проиграл, завел и снова проиграл и так 4 или 5 раз – обычная ситуация. Потом после очередного депозита начал отыгрываться, и по результату отыграл свои деньги и выиграл кругленькую сумму. Но счет заблокировали и весь выигрыш конфисковали без объяснения причин. Хочу заметить, что я не ставил ни вилок, ни договорняков. Это жулики и мошенники – обходите их стороной.

  • СЛ

    Доброго времени суток, Уважаемые Редакторы и Участники. Сегодня со мной случилась неординарная ситуация с БК Пари Матч. Приятнишая и одновременно неприятнишая. Говорю сразу – “каппер” я не профессиональный. Сегодня мне посчастливилось увидеть в линии матча Кьево-Рома, спустя некоторое время после забитого гола Ромы в 1 тайме, КФ. 1.8 на ТБ 1 гола в ПТ. Естественно радости моей не было предела, и все что было на счёту – а это 500 грн, я зарядил на это событие-все же ставка безпроиграшная, и ура Рома забивает 2 гол в 1 тайме – ставку даже расчтитали как выиграшную. Естественно часть денег вывел, часть расставил, но все же в минусе в данной БК. После этого все же завел назад деньги, поскольку Я человек азартный, и проиграл все что выигралсю. В общем вошёл минус, но и тут не все, видно кто-то сообразил, что в линии Кьево-Рома наплошал, и мой игровой баланс вошол в минус (скриншот ставки и баланса могу предоставить) – Как?-думаю Я,ставка принята, рассчитана, а я ещё и оплатил чью-то ошибку, – мда думаю Я, сегодня читал в ФБ как парень нашел оплошность в IOS, так ему учебу Apple оплатил, а тут в минус ввели. Меня же, всё-таки, задело, звоню в службу поддержки и говорю: как так, мой подарок забрали, да ещё и в минус ввели, хотя шансы на то что Рома или Кьево забьет 2 гол в первом тайме – 50/50. Я и БК оказались практически в равных условиях, хотя у меня чуть плюс – безпроиграшный.Звоню в ТП, на что она ответила свое любимое: согласно пункта правил 30 БК оставляет за собой право… Бла бла бла. Но это согласно Их правил А не законнодательства страны, где они занимаются своей деятельностью – Украина. И заставили, компенсировать свою ошибку.Тут хочу дать плюс службе поддержки, у них она к стати – на высоте, если так можно назвать отличие от некоторых других БК, что им вопрос всё-таки задать можно. Далее ТП связалась с Администрацией и компенсировали мне 125 грн, из выиграшных 440.А как считаете Вы, стоит ли продолжать ставить в данной БК, или забыть о Пари-Матч, после данного инцидента? P.S. Извините за длинный пост, хотелось описать максимально подробно ситуацию.

    • ПП

      Здравствуйте, Сергей! Понимаем Ваше беспокойство после того, как Вы столкнулись с подобной ситуацией, но смеем Вас заверить, что такие ошибки не являются систематическими и специалисты прилагают усилия, чтобы они возникали как можно реже. Также о возможности возникновения подобных случаев указано на сайте в правилах, с которыми Клиент ознакамливается перед регистрацией.
      Для того, чтобы мы могли указать более детальную информацию по Вашему вопросу, укажите, пожалуйста, номер Вашего игрового счета и номер ставки.

  • ДП

    Они(п.м)-залезут вам в голову атакуя рекламой!!!! Потом «опустят,как ничтожество»-например,вы гарантировано не снимете крупный выиграш,любым аферным методом,невыплатят!!!Правохранительные органы предложат вам судится по месту выдачи лицензии(Кюрасао).средства массовой информации ответят что ета тема не актуальная!! Не хотите сожалеть-обойдите мимо-подарите ребенку это время!!!запомните:эта контора вас отымеет-вопрос времени и позы!!!!

    • ПП

      Здравствуйте, Давид! Реклама – это современное направление в маркетинге, которое используется повсюду и большинством компаний. Клиенту предоставляется ассортимент – и он уже на свое усмотрение выбирает услугами которой компании ему воспользоваться.
      Отзывы действительно есть разные – от хороших до плохих (сколько людей – столько и мнений), и мы всегда стараемся находить удовлетворяющие стороны решения в каждой ситуации и адекватно реагируем на критику, если это не негодование постфактум по поводу несогласия с условиями принятых ранее Правил.
      Ваши утверждения касательно вывода безосновательные — Клиенты имеют возможность выводить средства в обычном режиме и в том случае, если они не нарушают правила, то и каких-либо затруднений не возникает.
      Для того, чтобы мы могли уточнить детали по Вашей ситуации, укажите, пожалуйста, номер Вашего счета.

  • Отличный букмекер, играю в пари матч более 4-5 лет, с выплатами проблем не было , хороший интерфейс и линия.

  • ГК

    Париматч до сих пор (03.11.2018) не вернул полностью все деньги. Жалобу подал на Рейтинг Букмекеров еще в 18.09.18. Никто ничего не ответил, Париматч морозится, а Рейтинг Букмекеров ничего не делают. Зачем тогда нужен сайт и зачем оформлять жалобы если их не рассматривают? И на сайте РБ не указано что Пари матч может ограничивать сумму вывода, без никаких предупреждений. Очень классный букмекер!!!!

Оцінка «РБ» 4/5
Бонус 1000 ₴
Перейти на сайт
3/5
Помилка
Не вдалося отримати дані. Спробуйте ще раз.
Поставити запитання представнику БК Pari Match

Ваше запитання з'явиться в розділі «Питання-відповідь». Представник БК отримає повідомлення про ваше питання, і коли ви отримаєте відповідь на ваше запитання, ми надішлемо повідомлення вам на пошту.

Заголовок
Опис запитання
Отримати список дзеркал

Введіть ваш email, щоб ми могли вислати вам список

Ваш email
Запитання відправлено
Ваше запитання було успішно додане і опубліковане.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Список дзеркал відправлено
Список дзеркал був успішно відправлений на ваш email.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Реєстрація
Реєстрація
Вхід
Забули пароль?
Сайт «» не підтверджена,
РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Ви будете перенаправлені на сайт
Бажаємо приємної гри!.
Перейти на сайт