Нагору

Відгуки про букмекерську контору Pari Match

Оцінка 4/5

Бонус ₴1000

Середні коефіцієнти

Середній розпис

Середні максимуми

VIP-ставки

На сайт

137 відгуків

Користувацький рейтинг:
2.0/5
Надійність 1.9/5
Зручність платежів 2.2/5
Лінія в прематчі 2.1/5
Служба підтримки 2/5
Лінія в лайві 2.1/5
Бонуси і акції 1.8/5
Коефіцієнти 2.1/5

Залиште відгук

Дуже погано контора і служба підтримки їхня нічим не можуть помогти, як зазомбовані гнуть свою лінію навіть коли неправі

10.11.2019 із 11:33
Dmytro Vizir Новачок
4/5

Зареєструвався по акції «+ 100% до першого депозиту» і зробив перший депозит. Після 3-х днів очікування бонус не був зарахований і я написав у службу підтримки. Мені було відмовлено у нарахуванні бонусу з посиланням на пункт за яким депозит має бути на рахунку до моменту зарахування бонусу – “14. Бонусне нарахування здійснюється за умови наявності депозиту на рахунку. При виведенні акційного депозиту до нарахування бонусу Компанія залишає за собою право відмовити клієнту в наданні бонусних коштів.” Але я не виводив депозит і мені все одно відмовили! Тому роблю висновок що правила і умови в Parimatch чисто формальні. Завжди будьте готові до сюрпризів.

10.11.2019 із 11:32

Народ підскажіть скільки часу триває ферифікація?……….

07.11.2019 із 16:31

Не знаю хто складає оцінки, але позор давати такій конторі оцінку 4 з 5 тут хіба 4 зі ста підійде,шахраям не можна ставити високі оцінки.

07.11.2019 із 06:20

З виплатою це капець просто мелкі суми вивело більшу ні у виплаті її нема кажуть ждати 3 дні якщо ні то потом звертатися а якщо кошти потрібні зараз зараховують кошти бистро а відати 3дні служба підтримки неможна нічого зробити тільки радить чекати рахунок 1942001

06.11.2019 із 12:32
  • ПП

    Вітаємо Вас, Олексію!
    Перевірили інформацію – на жаль, виплата не успішна з боку платіжної системи. Кошти були повернені на баланс рахунку 07.11.19 о 04:30. Ви вже їх частково задіяли в грі та вивели. Приносимо свої вибаченні за незручності, однак іноді такі ситуації трапляються і в таких випадках необхідно почекати. Дякуємо за розуміння та бажаємо вдалої гри!

1/5

Поповнив рахунок на 500 гривень, добив до 4 тисяч, гроші конфіскували без причини. Нікому не рекомендую

06.11.2019 із 12:30

Найгірша БК в якій я грав, а грав я в багатьох: Фаворит, Марафон,1Хбет та інші. Тільки в паріматчі не платять виграші. Моя оцінка 0 жаль, що тут такої немає

01.11.2019 із 10:28
  • ПП

    Доброго дня, Тарасе!
    Шкода, що у Вас склалось негативне враження. Якщо Вас цікавить розрахунок ставки, яка на Вашу думку була порахована невірно, будь-ласка, вкажіть нам номер рахунку та ставки і ми перевіримо інформацію по ній. Якщо негатив склався через іншу ситуацію – опишіть її детальніше, щоб ми могли прокоментувати.

Кидали мене обманули на 4500 гривень, сказали якийсь там пункт що співпадає айпі, я деколи закохов з відкритих вайфаєв тому не дивно що ип може співпадати, але їм без різниці

31.10.2019 із 09:18
1/5

Гіршого букмекера не зустрічав. Боронь Боже вам тут реєструватись вкрадуть всі гроші

30.10.2019 із 15:54

Контора отстой. Ворует деньги. Не связывайтесь с ними.
Также прошу дать контакты менеджеров/топ менеджеров, хочу им донести эту инфу. Просто мошенники, а не букмекеры.

27.10.2019 із 23:28
Марк Децк Новачок
1/5

Саиые настоящии мошенники, не платят по ставкам которые выиграли и блокруют счета.

24.10.2019 із 18:23

Відстійна БК. Як тільки почав виходити в плюс, відразу заблокували на верифікацію. Присилаю фото шикарної якості а вони говорять що не підходить, краще потрібно, а там реально все читабельно. Потім вимагають в пдф форматі.
Реальних відповідей ніхто не дає.
В колл центрі сидять роботи із заученим текстом які лиш говорять одне й те ж. Зараз навіть тут якийсь так званий представник БК буде писати заученим текст як бот якийсь.
НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ І ПИСАТИМУ ЦЕ НА ВСІХ ФОРУМАХ І ДЕ ТІЛЬКИ ЦЕ МОЖЛИВО! ПРИКЛАДУ ВСІХ ЗУСИЛЬ

21.10.2019 із 14:39
  • ПП

    Доброго дня, Андрію!
    Верифікація – це стандартна процедура у більшості БК. Якщо фото були запрошені повторно, то значить все-таки їхня якість була недостатня. Якщо Ви вкажете номер грального рахунку – ми зможемо перевірити на якому етапі знаходиться звернення та по якій причині у Вас попросили фото повторно.

1/5

Вкрали гроші сказали пункт правил 80.4 хоча я нічого не нарушав. Наглі

21.10.2019 із 14:38

Париматч тут тужится в ответах, пиаря свою прозрачность, так обьясните публично, как так происходит что заявляя в службе поддержки об выплатах в порядке очереди и только, по факту вы выплачиваете до тысячи гривен суммы условно быстро, все что больше – дольше. В итоге, ранее заказанные но крупнее суммы висят в стадиях, а те что мельче выплачиваются, не смотря на то что заказаны на порядок позже. Как-то тут с выплатой “в порядке очереди” не складывается. В дополнение добавлю что контора в древнем веке, сегодня у большинства контор моментальные выплаты (в течении нескольких секунд) и выплачиваются без комиссии. Но париматч со своей антигибкостью и пропащей поворотливостью естественно пасет задних. Я уже молчу про онлайн службу поддержки,которая в онлайне лишь рядовые правила может процитировать, по другим вопросам отсылает на почту, так как ничего не решает и является по сути фиктивной ширмой для даунов. Правила я и так прекрасно знаю, а вот более существенный или нестандартный вопрос в онлайне не решить, нет смысла обращаться, только банальные обращения и банальные отписки для баранов. Линии футбола не топовых лиг порезаны, то есть какие-то два матча в лайв кинули, какие-то нет, при том что в других бк идут все 4 в лайве и такая избирательность напрягает, уже или подавайте всю лигу или не подавайте вообще. Тоже самое касается и чемпионатов, вот сейчас например (в эту минуту) идут матчи футбола Новой Зеландии, во всех бк они имеются в лайве, в париматче нет. Ранее (месяца 3 назад) Новая Зеландия давалась в лайв. Сугубо по настроению действуют, ложишь деньги и не понимаешь, будут ли в лайв линии нужные матчи или не будут и нужно заводить в иную бк.

19.10.2019 із 14:12
  • ПП

    Добрый день, Евгений!
    Мы согласны, что такие ситуации возможны, но можем Вас заверить, что ни о какой избирательности тут речь не идет. Мы заинтересованы, чтобы все клиенты получали вовремя средства. Какой смысл задерживать выплаты на большие суммы, если они все равно будут исполнены в регламентированные сроки? Что же касается наполнения линии – это нормально, что в разных БК она может отличаться. Но со своей стороны мы всегда стараемся идти навстречу и добавлять недостающие события по запросу клиента, если у букмекера есть такая возможность.

Рекламую за**али, весь простір куди не глянь всюди парі*рач. А насправді прості шахраї які на довірі людей заробляють гроші.

19.10.2019 із 14:11

Если хотите что б вас обманули, вы попали куда надо. Здесь делать все конфискация денег, анулирование ставок, блокировка счетов.

18.10.2019 із 13:33

Згідний цілком з більшістю відвідувачив, в паріматча правила такі що б обманювати людей. Будьте обережні.

17.10.2019 із 11:44
  • ПП

    Здравствуйте, Евгений!
    Компания вправе вносить изменения в правила по своему усмотрению и без уведомления, как написано в п.п.2 общих положений. Однако, Ваше замечание касательно информирования мы приняли и передадим обязательно. По вопросу ставок на теннис – мы также сможем проверить информацию детально, если Вы назовете нам номер счета и номера ставок, которые по Вашему мнению были рассчитаны по-разному. Что же касается технических работ, то тут мы Вас полностью понимаем, что они доставляют массу неудобств, но в большинстве случаев они проводятся тогда, когда на сайте случаются непредвиденные сбои и уведомить заранее клиентов нет возможности. В тех же случаях, когда на сайте были запланированы работы – клиенты уведомлялись об этом заранее.

Іван Іван Новачок
2.1/5

Оооо знову”вічна” верифікація!!!! Скинув всі необхідні документи, фото паспорта 1,2 сторінки, селфі з паспортом, детальні виписки по картках…..і нічого….очікуйте рішення на пошту…..в мене є всі записи телефонних розмов з операторами, які в різні дні суперечили сказаному попередніми днями операторами….є фото і відео моєї ігрової діяльності, скріном….короче кажучи все зафіксовано……на рахунку досить пристойна сума….минулого року коли мав непогану суму запросили верифікацію…..тиждень перевіряли…..зараз знову майже тиждень перевіряють….тільки не зрозуміло що!!!! Тупо тягнуть час….рахунок 1595117

17.10.2019 із 11:44
Юра Дрон Новачок
2.9/5

Чим далі в ліс – тим більше дров з ПаріМатч.Маю таку звичку ставити на кіл. ударів, та кутових.Так от, в ПаріМатч буває відрізняються кіл. ударів від оф.протоколу матчу, виявляється в них є ще свій “первоначальньій протокол”.Будьте обережні зі ставками на кіл.ударів,кутових, волод.м ячем, так як мені пояснили в Службі Підтримки, що у них “система” сама вираховує, коли матч закінчився і як розраховувати ставку.На оф.сайті матчу пише одна кіл. ударів, в ПаріМатч – інша.Ось така х.ня, малята.

16.10.2019 із 07:23
1/5

Постійні обмани Паріматчу вже задовбали. нікому не рекомендую

14.10.2019 із 08:51
3.3/5

Постійні технічні проблеми, практично щодня.Вивід-ввід швидкий, але комісія майже 2% на карту при виводі, з верифікацією проблем нема.Коофи. середні, є вищі в інш. конторах, розпис середній…Найбільше дратують постійні тех.проблеми, не знаю як далі, місяць як зареєстрований там.

13.10.2019 із 09:29
  • ПП

    Доброго дня! Ігоре, комісія про яку Ви ведете мову – вона знімається з боку платіжної системи, ми на неї не можемо вплинути. Повірте, звісно розуміємо наскільки можуть дратувати технічні роботи, і все робиться для того, щоб зменшити їх тривалість. На жаль, не завжди виходить завершити оперативно, оскільки може трапитись форс-мажорна ситуація. Тим не менш дякуємо, що Ви з нами, щиро вдячні за відгук та бажаємо вдалої гри!

1/5

Контора беспредельщиов, как тольо вийдеш в плюс сразу начинают вставлять пасли в колеса. Им нужны только игроки которые всегда в минусе.

11.10.2019 із 15:01
  • ПП

    Здравствуйте, Юрий!
    Очень жаль, что у Вас сложилось столь негативное мнение о нашей БК. Конечно, если нарушаются правила, то и с нашей стороны принимаются соответствующие меры и об этом есть информация в правилах. Однако, хотим заверить, что если Вы играете честно и соблюдаете правила, то Администрация ни в коем случае не прибегнет к санкциям.

Иван Шащук Новачок
1.3/5

Здравствуйте, я долго играю на Пари матч, поначалу когда я больше проигрывал чем выигрывал, у меня все было нормально с максимальной суммой ставки и с временем принятия ставки в лайве, но когда я начал выигрывать, был в плюсе на 30000 то макс. сумму ставки урезали к 2.600 а когла еще 30000 поднял тогда совсем урезали сумму ставки до 500 грн и время принятия ставки составляло примерно 2-3 минуты. Не советую ставить в данной бк, так как только вы начинаете выигрывать они сразу же начинают любым способом делать все чтобы вы не имели возможности дальше выигрывать.

11.10.2019 із 15:01
  • ПП

    Здравствуйте, Иван!
    Сожалеем, что у Вас сложилось негативное мнение о нашей БК. Хотим заверить, что ни в коем случае не ищем способы, чтобы наши клиенты не выигрывали. Если Вы играете честно и не нарушаете правил – мы только будем рады этому. Что касается максимальной суммы ставки – она определяется букмекером и может быть изменена в любой момент как в одну сторону так и в другую. Если Вы назовете нам номер игрового счета – мы сможем уточнить информацию касательно изменения максимумов. По поводу задержек о которых Вы написали – с нашей стороны подобные ограничения не устанавливаются. Для максимально быстрой работы сайта (приложения) мы рекомендуем регулярно очищать кеш и использовать стабильное интернет-соединение. Если стандартные рекомендации не помогают – рекомендуем обращаться в службу поддержки, чтобы специалисты детальнее проверили причину возникновения трудностей.

Смешно читать коментарии представителя пари**ача ” мы обязательно проверим по какой причине был дан возврат и прокомментируем ситуацию.” все что они могут скопировать сюда, тот же ответ что вам присылает их тех потдержка на мыло. Сам неоднократно убеждался!!!!! Скопируют один их милиона их пунктов которые вы якобы нарушили, и вы их ничего не доажете.

10.10.2019 із 14:31

Погоджуюсь з більшістю відвідувачів, грати на Паріматчі – себе не поважати. Обдурять, обкрадуть, і скажуть що помилки були.

08.10.2019 із 23:25

Также как и человек ниже в коментарях, я делал ставку на CS Lynn vision – BTRG П1. Прочитал на форуме что Xccurate не будет играть за BTRG. В итоге после завершныения матча мне сделали возврат. Всем кто из Украины играйте в Фаворитспорте там не так явно обманывают, и выиграть возможно.

08.10.2019 із 15:48
Fred WwW Новачок
1/5

Ходший букмекер на Украинском рынке, жлобы конкретные, разными методами стараютса обмануть клиентов…

05.10.2019 із 11:02

Делают на счетах задержку в лайве от 15 до 20 сек, поставить например баскет на четверть не реально.

05.10.2019 із 11:00
@sport_bet_biton Новачок
1/5

Як би ви не поставили своїх грошей ви вже не побачите, вони підуть в фонд розвитку кантори безвозвратно

01.10.2019 із 15:17
1/5

Найгірший букмекер в якому я грав постійні повернння по ставках, затримки з виплатою, або взагалі не виплата грошей.

01.10.2019 із 15:17
Оцінка «РБ» 4/5
Бонус 1000 ₴
Перейти на сайт
3/5
Помилка
Не вдалося отримати дані. Спробуйте ще раз.
Поставити запитання представнику БК Pari Match

Ваше запитання з'явиться в розділі «Питання-відповідь». Представник БК отримає повідомлення про ваше питання, і коли ви отримаєте відповідь на ваше запитання, ми надішлемо повідомлення вам на пошту.

Заголовок
Опис запитання
Отримати список дзеркал

Введіть ваш email, щоб ми могли вислати вам список

Ваш email
Запитання відправлено
Ваше запитання було успішно додане і опубліковане.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Список дзеркал відправлено
Список дзеркал був успішно відправлений на ваш email.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Реєстрація
Реєстрація
Вхід
Забули пароль?
Сайт «» не підтверджена,
РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Ви будете перенаправлені на сайт
Бажаємо приємної гри!.
Перейти на сайт