Нагору

Огляд букмекерської контори «Фаворит Cпорт»

Оцінка 3/5
Букмекери, що мають оцінку «3», знаходяться на випробувальному терміні або надають послуги середньої якості.
На сайт
Зміст
Оцінка «РБ»: 3/5
Надійність: 3/5
Лінія в прематчі: 3/5
Лінія в лайві: 3/5
Коефіцієнти: 3/5
Зручність платежів: 2/5
Служба підтримки: 3/5
Бонуси і акції: 0/5
Технологічність: 0/5
Відгуки: 19 Бонуси: Введення/виведення: 10 UAH / 10000 UAH
Еще 3
Мобільні версії: Запитання: 0 Скарги: 56 Служба підтримки

Огляд компанії

3/5

Букмекерська контора «Фаворит спорт» заснована 15 квітня 2014 року в Україні. Має ліцензію, видану в Кюрасао. Крім онлайн-версії є мережа з тисячі наземних пунктів прийому ставок по всій Україні.

Грати можна тільки українськими гривнями. Мовні версії сайту обмежені російським і українським. Служба підтримки відповідає по телефону, поштою і в лайв-чаті. Супорт працює російською, англійською та українською мовами.

Поповнення рахунку представлено 5 методами. Поповнювати можна також готівкою в касі або через термінали самообслуговування. Функціонал сайту досить багатий. Крім десктоп-версії є мобільна версія, а також додатки для IOS і Android.

Розгорнути Згорнути
Характеристики контори
Надійність
3/5
Лінія в прематчі
3/5
Лінія в лайві
3/5
Коефіцієнти
3/5
Зручність платежів
2/5
Служба підтримки
3/5
Бонуси і акції
0/5
Технологічність
0/5

Мовні версії сайту

УкраїнськаУкраїнська
РосійськаРосійська

Наявність розділів і додатків

Web
Mac
Спорт
Кіберспорт
Казино
Live-казино
Покер
Ігри
Віртуальний спорт
Бінго
Ігрові автомати
Трансляція матчів
Матч-Центр
Реєстрація
Депозит
Live-чат
- Українська версія - Мобільна версія

Способи платежів

Введення коштів Виведення коштів
Сума Час Комісія Сума Час Комісія
 від 25 до - миттєво 0%  від 100 до 10000 1-24 год. 1.5% + 2 грн.
 від 25 до - миттєво 0%  від 100 до 10000 1-24 год. 1.5% + 2 грн.
 від 25 до - миттєво 0%  від 100 до 10000 1-24 год. 1.5% + 2 грн.
Розгорнути все (6)

Валюти рахунку

Гривня

Служба підтримки

Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
~ 1-3 год.
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Живий-чат
~ 1-3 хв.

Надійність

Приймає Рейтинг Букмекерів
в якості посередника
На сайті Рейтинг Букмекерів є
представник компанії
Ставлення до спекулянтів:
Знижують максимуми

Ліцензії (1)

Організації (1)

Gambling Therapy

Скарги

(56: 41/ 14/ 0/ 0/ 1)
Інше - 300 UAH Фаворит Спорт - 10 Вересня 2019
Справа в тому, що не можу вивести власні кошти. Поповнив рахунок просто. Далі почалися проблеми - запросили скан або ...
Читати далі
Оброблюється 10.09.2019
Інше - 575 UAH Фаворит Спорт - 28 Липня 2019
Завел деньги на счет ,и в этот же день потерял карту.Это была зарплатная карта Укрсиббанка.Мне сделали новую.На мою прос...
Читати далі
Безпідставна 28.07.2019
Інше - 18 UAH Фаворит Спорт - 12 Червня 2019
БАСКЕТБОЛ ІНРА ВЕНЕЦІЯ-САССАРІ.. ПО РІЩНИЦІ ЧВЕРТІ ВИДНО.. І ЯК ІГРА ПРОХОДИЛА. 3 ЧВЕРТЬ 47 А ЧЕТВЕРТА 27 МЯЧІВ.. А ВИ Ц...
Читати далі
Безпідставна 12.06.2019

Відгуки (19)

3.2/5
Надійність
3/5
Зручність платежів
3.6/5
Лінія в прематчі
3.4/5
Служба підтримки
3/5
Лінія в лайві
3.4/5
Бонуси і акції
3/5
Коефіцієнти
3.2/5
1.4/5

Історія оцінки

11.09.2017
Букмекер Фаворит спорт доданий в рейтинг

Інформація про компанію

Фаворит спорт
Україна Київ
Невідомий
2014
Україна
Невідомий
1 000
250 000

Новини Фаворит спорт

Артем Мілевський став бренд-амбасадором Favorit Sport
Новини
Артем Мілевський став бренд-амбасадором Favorit Sport

Артем Мілевський став бренд-амбассадром Favorit Sport «Друзі, вітання! У мене вогняна новина – я приєднався до команди Favorit Sport. В Україні я звик завжди грати з найкращим командами, з найкращими футболістами, а тепер я працюю з компанією, яка хоче зробити український футбол яскравішим. Що чекає нас попереду, ви дізнаєтеся незабаром. Запалимо гру зараз!», – заявив футболіст. View this post on Instagram Gotov zajech s luchwimi @favoritsport_official 🤝🤘,skoro budet 🚀💣 A post shared by timi1010 (@timi1010) on Sep 11, 2019 at 7:59am PDT «Артем Мілевський — справжній приклад того, як потрібно запалювати на полі та поза ним. Гравець, який своїми голами…

Андрій Шевченко став героєм нової реклами Favorit Sport
Новини
Андрій Шевченко став героєм нової реклами Favorit Sport

Андрій Шевченко став героєм нової реклами Favorit Sport Андрій Шевченко у червні став обличчям бренду Favorit Sport в Україні на найближчі півтора року та почав брати участь в спільних соціальних і маркетингових активностях компанії. «Ми з Шевченком розривали спорт ще в 1990-х роках. Коли «Динамо» доходило до півфіналу Ліги чемпіонів, а про Мессі та Роналду ніхто не чув. Ставили нові цілі, виходили за рамки та неодмінно перемагали. Наша пристрасть – вболівальники, наша пристрасть – ти. Як і Андрій, ми робимо все, що під час гри ти стрибав, сміявся, плакав, салютував чіпсами, підкидав кота, будив сусідів та вболівав, наче востаннє! Саме…

Гол був! Букмекер розрахував ставки на гол Циганкова «Зорі» як виграшні
Новини
Гол був! Букмекер розрахував ставки на гол Циганкова «Зорі» як виграшні

Гол був! Букмекер розрахував ставки на гол Циганкова «Зорі» як виграшні На 21-й хвилині матчу «Зоря» – «Динамо» Віктор Циганков пробив в ближній кут зі штрафного – Шевченко в падінні відбив м’яч в штангу, від якої він відскочив в коліно голкіпера і, на думку бригади арбітрів, залишився в полі. Епізод на 21-й хвилині матчу «Зоря» – «Динамо» Титульний спонсор УПЛ БК Favorit Sport публічно висловив сумніви щодо рішення арбітрів матчу і пообіцяв розрахувати всі ставки на результативний удар Циганкова як виграшні. «Гол Циганкова був! У 2019-му неприпустимо, щоб такі красені зі штрафного не зараховували через відсутність системи автофіксації голів. Favorit…

Іван Ракітич став амбасадором БК Favorit Sport
Новини
Іван Ракітич став амбасадором БК Favorit Sport

Іван Ракітич став амбасадором БК Favorit Sport Віце-чемпіон світу в складі збірної Хорватії, переможець чемпіонату Іспанії та Ліги чемпіонів з «Барселоною» Іван Ракітич уклав партнерську угоду з міжнародною букмекерською компанією Favorit Sport на найближчі на 2 роки. Співпраця передбачає запуск онлайн та офлайн-кампаній, а також розвиток низки проектів, пов’язаних iз корпоративною соціальною відповідальністю. «Друзі, я радий оголосити про початок співпраці з компанією Favorit. Упродовж наступних двох років ми будемо «запалювати гру» разом. На вас чекають багато крутих проектів. Як і в футболі, мені подобається бути в центрі амбітного багатонаціонального колективу, здатного на інноваційні та нетрадиційні рішення, тому я радий приєднатись…

Коментарі (18)
  • У “Лайв” махлюють по-страшному! Підкручують як хочуть! Остерігайтесь!

    • Вітаю!
      Дякуємо за інформацію. Ви можете залишити відгук про контору у розділі «Відгуки», щоб ваша думка використовувалась при формуванні рейтингу користувачів. Для цього достатньо натиснути на кнопку «Залишити відгук», яка знаходиться трохи вище, і заповнити форму.

  • АЦ

    Коефіцієнти занижені на відміну БК “Паріматч” чи БК “Марафон”. Бідна лінія на статистику (не має ударів в створ, фолів, офсайдів, відсутні ставки на статистику в тенніс). Контори БК “Фаворит спорт” на кожному кутку, але в їх страшно заходити, оскільки в них як правило ставлять наркомани по 10-20 грн. виртуальный футбол. В конторах виграш повертають довго, буває через тиждень або два (посилаючись на правила БК “Фоворит Спрот”, що вони мають право не виплачувати на протязі 30 днів). Не рекомендую данную контору.

    • Доброго дня, Олександр!
      Вашi зауваження щодо лiнiї передані адміністрації.
      Щодо виплати, виплата здійснюється протягом трьох банківських днів. Для уточнення такої тривалої виплати, вкажіть деталі ставки або номер ставки.

      • АЦ

        Грооші не виплачували в касах (пункти розповсюдження Рівненська область Вараш мкр.Будівельників, 71-а, Дубровиця, вул.Миру,5 та Сарни, Белгородська, 40/2). Номера білетів вказати не можу, оскільки виграши по них отримав, але із затримкою один-два тижня).

  • Букмекерская контора которая зарабатывает только себе. Там играть это значить играть себе в убыток, то есть помимо того что вы должны выиграть то вы должны оплатить моржу в коэффициентах, как может быть на 2 соперников быть 1,83, значит 17% вы потеряли сразу же при выигрыше. Приходя на саму контору если вы потеряли билет даже на 100 тыс, вы выиграшь не получите, и контора заберет деньги себе. Служба безопасноти что бы поднять видео не работает. То есть вы поставили ставку, вам набили лицо получили деньги и фаворит говорит, ну норм. Я уже с таким сталкивался когда украли билет. И деньги я не смог получить. Больше не ставлю. Рекомендую хорошую контору там где моржа меньше, и люди идут на встречу хоть как то. 1xbet marathonbet.

    • Добрый день! Кф 2,0 на равнозначные события и не может быть, потому что иначе БК работали бы себе в убыток.
      Если вы считаете такую маржу завышенной, переходите в БК для профи
      https://bookmaker-ratings.com.ua/
      bookmakers-homepage/bukmekerskye-
      kontory-dlya-professyonalov/
      Что касается вопроса по билетам, то мы солидарны с позицией БК в том, что выплачивать можно только по факту их предъявления. Ведь если бы БК платили выигрыши на основании видео, когда пришел бы человек с билетом, ему, по-вашему, нужно будет отказать в выплате, а это тоже против правил.

    • Добрый день, Александр!
      Служба безопасности работает согласно правил.
      Выплата по выигрышному билету (если мы сейчас говорим о ставках в наземных ППС) возможна только по предоставлению выигрышного игрового билета. Так в любой компании.

      А если вы делаете ставки онлайн на сайте или через приложение, то потеря выигрышных ставок невозможна. А верификация перед выводом проводится для вашей же безопасности.

  • ЯМ

    Добрый день всем! такого я не когда не знал и не видел пока не начал играть в этой конторе, ставил ставки пару раз проиграл потом повезло 10 ставок подряд угадал большой теннис и маленький теннис выиграл 22 тис гривен, проходит 3 часа контора нагло дает возврат по всем ставкам, звонил сказали вы заранее знали, как мог знать, ставки на тотал и на геймы были разные матч, не знаю куда писать что делать, прошу помощи Рейтинга Букмекеров явно контора взяла себе и забрала мои деньги, вот вам некоторые скрины, надеюсь на помощь, вижу тут и раньше такое было не видел и не знал всем совет не играйте тут выиграйте нормальною сумму контора возьмет все отменит и даст возврат как у меня, жалобу написал как отпишут сообщу…

  • СБ

    Решил на днях попробовать данную БК. Как любой нормальный человек пополнил на минимальную сумму, и начал процедуру верификации счета. И тут началось… После того как отправил копию паспорта, попросили личное фото с паспортом в руках. Отправил качественные фотографии, после чего они заявили, с какой-то глупейшей формулировкой, что эти не подходят и нужны другие. Отправил другие, и тут прозрел, они сказали, что на фото не видно, что именно я держу паспорт в руках. Чья-то злая рука держала его возле моего лица). Ну дальше естественно я прекратил диалог с этими людьми. Если вам интересны такие процедуры как верификация и вывод средств, вам не сюда.

    Благодарим за обращение в ФаворитСпорт!
    Предоставьте, пожалуйста, также Ваше личное фото с развернутым на 1-2-3-4-5-6-7 страницах паспортом в руках на фоне лица.

    Благодарим за обращение в ФаворитСпорт!
    Предоставленных Вами фотографий недостаточно для обработки Вашего запроса.
    Фотографии обрезаны или сделаны с очень близкого расстояния, поэтому не четко видно, что именно владелец держит документ в руках.
    Пожалуйста, предоставьте новые Ваши личные фотографии с первыми четырьмя разворотами паспорта в руках на фоне лица и небольшом расстоянии.
    На фотографии должны быть отчетливо видны все паспортные данные и при этом также четко видно, что Вы держите документ в собственных руках.

    Извините, но это уже фарс. Фотографии никоим образом не обрезаны, и уж тем более не сделаны с близкого расстояния. При увеличении всё отлично читаеться, фото были сделланы на качественный фотоаппарат. Такое ощущение что вы не видели фотографий.
    Пересмотрите решение своё, не имею желания по 10 раз фотосесии устраевать.

    Благодарим за обращение в ФаворитСпорт!
    На предоставленных Вами фото нет возможности определить, что именно владелец документа держит паспорт.
    Пожалуйста, предоставьте новые Ваши личные фотографии с первыми четырьмя разворотами паспорта в руках на фоне лица и небольшом расстоянии.
    На фотографии должны быть отчетливо видны все паспортные данные и при этом также четко видно, что Вы держите документ в собственных руках.

    (Отправил второй раз)

    Благодарим за обращение в ФаворитСпорт!
    Предоставьте, пожалуйста, повторно фото с паспортом в руках, сделанные с большего расстояния, так как на предоставленных Вами фото не видно, что именно Вы держите документ.

  • LE

    Только что сделал ставку на эти 1000грн.: “Софи Чанг выиграет 10-ый гейм в третьем сете теннисного матча “Софі Чанг vs. Сальма Евінг”. Вместо этого выставилась ставка, что Софи Чанг выиграет 9-ый гейм и я проиграл. Если я что-то солгал – пусть меня накажет Бог. Но воистину говорю, что это говно-контора, которая создана просто для того, чтобы оббирать людей ИМХО.

  • LE

    Я года два назад играл в этой конторе. Поиграл пару месяцев и закинул. Но вот позавчера решил снова сыграть. Ведь финал Лиги Чемпионов “Реал-Ливерпуль” и захотелось сделать какую-нибудь ставочку. Любую ставочку – главное, чтобы смотреть футбол было веселей. Зашел на сайт конторы и со своей карты пополнил счет на 1000грн. Но деньги почему-то не засчитались на счет моей карты, с которой я осуществлял ввод денежных средств. Деньги засчитались на мою старую карту, вводы из которой я делал еще 2 года назад, когда играл в этой БК. Старая карта моя уже просрочена и вывод на нее уже не сделаешь. Поэтому, я написал в тех. поддержку, чтобы деньги мне засчитали на кошелек не старой карты, а новой карты, из которой я ввел 1000грн. Казалось бы, проблема не стоит выеденного яица. Но мне сказали в тех. поддержке, что они не знают из какой карты я осуществлял ввод денежных средств, а потому, не будут ничего делать. Тогда я начал оббяснять, что срок действия старой карты вышел и что они обязаны мне делать будут в будущем выплаты на новую карту, из которой, собственно говоря, я и осуществил пополнение игрового счета. Тогда техподдержка сказала мне, что мне нужно пойти в два банка:
    1) в банк-эмитет моей старой карты, которая заблокирована и взять там справку на фирменном бланке с мокрой печатью, с исходящим номером, с подписью сотрудника банка и еще кучей требований к справке. Короче, сказали мне, что нужно такую справку, какую банк даже не выдает. В спраке должны быть данные карты просроченой без звездочек, мои ФИО полные и т.п. Этот банк находится в другом городе, чтобы мне туда ехать нужно потратить на дорогу туда-назад 400грн. + 100грн. заплатить за саму справку. Т.к. в банке сказали, что это такую особенную справку захотели от меня, что эту справку нужно заказывать, ждать ее и платить за нее 100грн. Причем выписки по карте, и/или другие документы по которым была оформлена карта БК Фаворит не устраивают – нужна особенная справка!

    2) Далее это еще не все. Нужно параллельно мне идти и во второй банк и брать там такую же справку по новой карте, из которой я осуществил ввод денежных средств.

    Причем я замечу, что мой счет там верифицирован уже 2 года. Я не то что там новый юзер, который только-только зарегистрировался. В других БК, например, в ПариМатч там мне без проблем меняют все. Только нужно им написать из-под регистрационного e-mail и дать ответ на секретный вопрос (который я указал при регистрации в ПариМатч). И все в ПариМатч тебе сделают и помогут. Нет, черт дернул меня сделать ставку именно в Фаворите, т.к. там коэфф. интересующий меня был немножко выше.

    В итоге я ставок так и не сделал никаких. Сейчас жду окончания выходных и буду тратить кучу времени и денег на собирание в банках кучи своеобразных справок и ссориться с сапрортом по разным моментам. Ставку не сделал, деньги зависли, настроение на выходные испорченное. Контора – говно! Никому не рекомендую!

  • РГ

    Мошенники и моральные уроды.Могут украсть деньги со счёта,игровые автоматы жульничают,а когда нет вариантов для обмана выбрасывают из-за сбоя сервера.Операторы не хотят составлять заявку и теряют слух или бросают трубку.О том что Фаворит проводят преступные действия больше чем уверен.

    • Добрый день, Роман!
      По вашему номеру счета никаких подозрительных движений средств не происходило.
      Компания выполняет свои финансовые обязательства перед клиентами и никто не ворует ваши средства.

  • МЛ

    почему мне не отписывает предствитель я все доказательства скинул
    https://bookmaker-ratings.com.ua/ complaints/nepravyl-no-rozrahovana- stavka-50000-uah-favoryt-sport-18- lyutogo-2018/

  • NL

    ужастная контора, позорящая украинский букмекерский рынок, хотя учитывая что в Украине разве что Пари Матч можно назвать букмекерской конторой, то и рынка как такового нет. Всякие ФаворитСпорт, ФанСпорт, БазаБет, UAбет, Зиркабет созданы для кражи денег у населения, а не для сонкуренции в этом секторе! так сказать для количества, а не качества

Щоб уникнути проблем, ми рекомендуємо ставити у букмекерів з оцінкою «4» чи «5»!
3/5
Помилка
Не вдалося отримати дані. Спробуйте ще раз.
Поставити запитання представнику БК Фаворит спорт

Ваше запитання з'явиться в розділі «Питання-відповідь». Представник БК отримає повідомлення про ваше питання, і коли ви отримаєте відповідь на ваше запитання, ми надішлемо повідомлення вам на пошту.

Заголовок
Опис запитання
Отримати список дзеркал

Введіть ваш email, щоб ми могли вислати вам список

Ваш email
Запитання відправлено
Ваше запитання було успішно додане і опубліковане.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Список дзеркал відправлено
Список дзеркал був успішно відправлений на ваш email.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Реєстрація
Реєстрація
Вхід
Забули пароль?
Сайт «» не підтверджена,
РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Ви будете перенаправлені на сайт
Бажаємо приємної гри!.
Перейти на сайт