Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В матчі-реванші Ф’юрі – Кличко букмекери віддають перевагу українцю

Олександр Веселов
Як відомо, наприкінці листопада Володимир Кличко зазнав сенсаційної поразки в чемпіонському бою суперважкої ваги проти Тайсона Ф’юрі, котрий тепер володіє поясами за версіями IBF, WBA, WBO та IBO. Відразу після поєдинку український боксер запевнив, що буде матч-реванш, британський чемпіон також не відкидає дану можливість, але поки невідомо – де і головне коли може відбутися цей поєдинок. Втім, букмекерська контора William Hill вже включила пропозицію по цьому двобою до своєї лінії.
Боксерський світ та букмекери очікують на матч-реванш

Боксерський світ та букмекери очікують на матч-реванш

Згідно коефіцієнтів William Hill, на даний момент Кличко, незважаючи на поразку, все одно залишається фаворитом можливої сутички, хоча нові котирування далекі від тих, які були напередодні першого поєдинку. Зараз на перемогу Володимира, котрий до моменту поєдинку переступить сорокарічний рубіж, пропонують 1.73 (ймовірність – 53%). На повторний тріумф Тайсона Ф’юрі можна поставити за 2.10 (44%). Очевидно, що непереможеного досі британського боксера більше не вважають відвертим аутсайдером пари. Потенційну нічию у дуелі оцінено коефіцієнтом 26.00 (3%).

Цікаво, чи ризикне «багатий родич» Тайсона Ф’юрі прийняти нове парі щодо результату матча-відповіді? Як відомо, напередодні чемпіонської дуелі 27-річний британський боксер поставив на власну перемогу над Кличком 200 тисяч фунтів – та в результаті отримав тотожний прибуток від парі з «багатим родичем».

Ф’юрі був не єдиним відомим боксером, хто ставив гроші на цей бій. Також свою ставку зробив легендарний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший, котрий виступав у напівсередній ваговій категорії і не програв жодного бою, поставивши близько 5-ти тисяч доларів на перемогу Тайсона Ф’юрі.

А російський промоутер Володимир Хрюнов взагалі підозрює Володимира Кличка у змові з букмекерами – нібито український боксер програв заради того, аби заробити якнайбільше грошей на цьому протистоянні.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт