Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1

Олександр Дузь
На початку минулого року ми зробили серію матеріалів, в яких поговорили про майбутні події та котирування букмекерів. Вийшли цікаві підбірки. Давайте їх підсумуємо!
Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1

Перша стаття торішньої серії була присвячена винятково подіям, які пов’язані з Україною та українцями. Руйнувати цю традицію не будемо, тож далі мова піде про наших.

Найпопулярнішим видом спорту в Україні є футбол. Це ні для кого не секрет. Отже, починаємо саме з нього!

Збірна України на чемпіонаті світу

2022 рік починався з надією побачити нашу національну команду на головному старті чотириріччя. Підопічні Олександра Петракова не без пригод, проте пробилися у плей-оф відбору. Для здобуття довгоочікуваної перепустки на мундіаль збірній України потрібно було переграти шотландців та переможця пари Австрія – Уельс.

Здавалося, суперники абсолютно робочі й ми маємо всі шанси подивитися чемпіонат світу в Катарі за участю рідної збірної. Однак не склалося. Почалася війна й футбол в країні зупинився.

Звісно, виникла купа проблем з формою та підготовкою футболістів, логістикою. Наші матчі фінального раунду кваліфікації перенесли з березня на початок червня. Шотландію вдалося пройти, здобувши перемогу 3:1, але з Уельсом вже не вийшло. Команда Петракова поступилася з мінімальним рахунком.

Варто сказати, що букмекери особливо й не вірили в збірну України. До початку вирішальних матчів на прохід «Синьо-жовтих» БК Favbet давала коефіцієнт 3.60. Зіграв протилежний – 1.30. На жаль.

ТОП-5 сенсаційних результатів чемпіонату світу в Катарі

Андрій Шевченко

Багато розмов рік тому було й про майбутнє поки що останнього володаря «Золотого м’яча» в новітній історії України. Шевченко після вдалого виступу на Евро-2020 з національною збірною вляпався в історію з «Дженоа». Побудувати щось з аутсайдером Серії А українець не зміг. Загалом він не пропрацював з командою і трьох місяців.

Після цього, на думку букмекерів, Шевченко мав очолити збірну Польщі. Шанси були настільки високими, що на подію давали зовсім скромний коефіцієнт 1.25. Проте, як вже давно відомо – він не зайшов.

Андрій Миколайович не став наставником польської команди та й взагалі призупинив тренерську діяльність. Весь рік він займався благодійністю та питаннями допомоги Україні, яка б’ється за справедливість та власну незалежність.

Нещодавно з’явилася інформація, що Шевченко може замінити на посаді президента УАФ Павелка, який тоне у корупційних скандалах. Однак це вже зовсім інша історія.

Українська Прем’єр-ліга

Торік під час міжсезоння головним фаворитом на чемпіонство був донецький «Шахтар». Через повномасштабне вторгнення росії дограти чемпіонат наші команди не змогли, тож позиції клубів просто зафіксували станом на початок зимової паузи, щоб визначити єврокубкових представників.

Українська Прем'єр-ліга

Євген Селезньов

Питання найкращого бомбардира в історії чемпіонатів України залишається відкритим. Євген Селезньов мріяв протягом року побити або принаймні повторити рекорд Максима Шацьких та Сергія Реброва, у яких по 123 м’ячі. Для цього форварду «Миная» потрібно було забити сім голів. В БК Favbet зайшов би коефіцієнт 20.00. Однак похизуватися бомбардирськими досягненнями Євген у 2022-му не зміг.

До речі, в конторі й досі доступний ринок на Селезньова. Тільки зараз коефіцієнт складає вже 50.00. Бажаєте ризикнути?

Віталій Миколенко

Захисник київського «Динамо» досить несподівано залишив клуб взимку 2022 року, перебравшись до АПЛ. Букмекери не могли пропустити такий трансфер та одразу запропонували лінію на досягнення Віталія в «Евертоні».

Протягом сезону Миколенко провів в АПЛ 13 матчів та одного разу відзначився забитим м’ячем. Результативних передач не було, як і карток з автоголами. Отже, зайшли коефіцієнти 1.55, 1.87, 1.97, 2.03 та 1.40.

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1

Трансфери

На початку 2022 року багато розмов було про Євгена Коноплянку, Андрія Ярмоленка та Романа Яремчука. І якщо з двома останніми все було більш-менш зрозуміло, адже букмекери вважали, що футболісти залишаться у своїх поточних командах, майбутнє Коноплянки передбачити було складно.

Євген Коноплянка Андрій Ярмоленко Роман Яремчук
Минай – 8.00 Вест Хем – 1.25 Бенфіка – 1.20
Колос – 10.00 Трабзонспор – 5.00 Барселона – 5.00
Дніпро-1 – 10.00 Галатасарай – 12.00 Мілан – 15.00
Зоря – 15.00 Фенербахче – 12.00 Дженоа – 50.00
Динамо – 25.00 Динамо – 12.00 Динамо – 300

Зрештою запропоновані букмекерами варіанти щодо цих гравців не зіграли. Протягом 2022-го Яремчук залишив Португалію та повернувся до Бельгії, Ярмоленко з АПЛ поїхав заробляти гроші на Близький Схід, а Коноплянка, який виявився непотрібним «Шахтарю», опинився у Польщі.

На перехід Ярмоленка в «Аль-Айн» давали чималий коефіцієнт

А от що стосується Олександра Зінченка, букмекери мали правильний напрямок думок. Українець залишився в АПЛ, змінивши «Манчестер Сіті» на «Арсенал». Зіграв коефіцієнт 2.00.

ІНФО

Олімпійські ігри

Символом спортивного 2022 року стала й Олімпіада. Зимова, тож особливих надій на медалі у нас не було, а даремно. Олімпійський чемпіон 2018 року Олександр Абраменко знову продемонстрував клас у фристайлі. Повторити успіх чотирирічної давнини не вдалося, однак «срібну» нагороду в руках українця ми побачили.

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1

Цікаво, що в залежності від букмекера, тотал більше 0.5 нагород України можна було заграти приблизно за коефіцієнт 2.50-2.60. Хороша ставка!

Бокс

Рік 2022-й приніс нам й бій-реванш Олександра Усика та Ентоні Джошуа. Британець дуже хотів повернути свої пояси чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у важкій вазі, однак знову отримав на горіхи від нашого козака.

БК Betandyou давала на перемогу Олександра коефіцієнт 1.55 і він зіграв. Зіграв і тотал раундів більше 10.5 за 1.85.  

Цікавим був і ринок на місце проведення бою. Найбільші шанси за букмекерськими котируваннями спочатку були у Лондона, Манчестера та Києва. Проте поєдинок відбувся у Саудівській Аравії. Зайшов коефіцієнт 8.00.

усик бокс

Протягом минулого року можна було й заграти варіант першого виступу Усика на рівні UFC. Якби українець провів бій до закінчення 2022-го в БК Favbet зайшов би коефіцієнт 20.00.

Володимир Кличко

Пропонувалися й варіанти ставок на молодшого Кличка. Навіть рік тому повернення Володимира у професійний бокс та завоювання титулів здавалися справою сумнівною. Так зрештою й вийшло. 45-річний легендарний боксер присвятив 2022-й своїм проєктам та допомозі Україні.

володимр кличко ставки

Шоубізнес

На початку 2022 року в БК Favbet з’явився унікальний ринок. Контора запропонувала коефіцієнт 150.00 на те, що Олександр Алієв випустить музичний альбом з як мінімум сімома треками.

З перших днів протистояння з росією ексфутболіст взяв у руки зброю, тож йому було точно не до пісень.

Євробачення

Минулого року Україна втретє в історії виграла головний пісенний конкурс Європи. Цікаво, що спочатку нашу країну мала представляти Аліна Паш. Однак через скандал, пов’язаний з її незаконним відвідуванням окупованого Криму, співачку замінив гурт Kalush Orchestra. 

Ще до початку повномасштабного вторгнення росії букмекери вважали Україну мало не головним фаворитом конкурсу. Вже у березні Kalush Orchestra за котируваннями став беззаперечним лідером. На український гурт давали коефіцієнт 1.60, який в підсумку й зіграв.

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1

Дмитро Гордон

Можливо, найбільший коефіцієнт минулого року БК Favbet давала на зустріч відомого українського журналіста та блогера з президентом рФ. Якби Дмитро записав інтерв’ю та опублікував його протягом 2022-го, зайшов би коефіцієнт 500.00. Хоча навряд чи це було реальним навіть в теорії.

«Гра в Кальмара»

Популярні в Україні букмекери не забули й про південнокорейський серіал від Netflix, який у 2021 році наробив багато галасу по всьому світу. Контори запустили лінії на продовження. Найцікавіше в цьому плані було на Favbet, адже контора давала можливість поставити на український слід в серіалі. За коефіцієнт 15.00 можна було заграти те, що одну з серій знімуть на території нашої країни. Був і варіант за 25.00. Цей вибір виграв би, якби події нового сезону розгорнулися в Україні.

Однак продовження так і не вийшло. Творці серіалу натякають на 2024 рік, тому фанатам залишається тільки чекати.

Пишіть в коментарях, чи сподобалася вам наша підбірка подій 2022 року, пов’язаних саме з Україною. Можливо, вам є чим її доповнити! 

Ігор Бурбас – найкращий прогнозист 2022 року

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів» у 2022 році

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт