Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Двом гравцям «Миная» пропонували $5 000 за маніпулювання результатом проти «Динамо»

Ярослав П'ятницький
В українському футболі розгорається новий скандал, пов’язаний з організацією матчів із договірним характером – цього разу справа стосується поєдинку Прем’єр-ліги за участю футболістів закарпатського клубу.

1-3

В одному з минулих турів УПЛ київське «Динамо» здобуло перемогу в номінально гостьовому матчі проти «Миная» з рахунком 1:3.

Згодом журналіст Роман Бебех поділився інсайдерською інформацією, що футболістам ужгородської команди пропонували «здати матч» за винагороду:

«Минай» написав лист в Будинок футболу з проханням розібратися в ситуації. На двох футболістів «Миная» звернулись з пропозицією програти гру Динамо.

Розмова відбувалась до матчу. Пропозиція була «реалізувати комфортну впевненість» за 5 000 доларів. Гравці відмовились».

Зазначається, що керівництво «Миная» провело пояснювальну розмову з кожним футболістом команди.

Після того інший журналіст Ігор Бурбас додав більше деталей стосовно цієї історії:

«Гравці, яким пропонували злити матч «Динамо» – це Дмитро Нємчанінов та Євген Скиба. Їхні заяви вже кілька днів на розгляді у комітеті з етики та чесної гри УАФ.

У своїх поясненнях вони вказують, що на них вийшла людина, яка представилась дослівно «Сєрьожа, який веде стріми з Мільою» (Сергій Третьяк, товариш Артема Мілевського). В ході бесіди кожному було запропоновано 5 тисяч у.о. за програш «Динамо».

Обидва – Нємчанінов і Скиба – відмовились, хоча словесними хитрощами їх переконували, що з рештою гравців вже проведені розмови і всі погодились. Наскільки розумію я, «Динамо» до цієї історії не має ніякого відношення».

Журналіст зазначив, що про цю ситуацію футболісти «Миная» розповіли керівництву. В клубі провели розслідування і спільно вирішили звертатись до футбольного правосуддя – у Комітет чесної гри УАФ.

Сам Сергій Третьяк, якого звинувачують у спробі підкупу двох гравців закарпатської команди, в коментарі виданню «Український футбол» заперечив цю інформацію і те, що він раніше був на допитах в УАФ чи поліції.

За його словами, деякі люди «бачать в ньому конкурента на майбутніх виборах мера Києва (у 2028-му році), хочуть зіпсувати його репутацію і всіляко поширюють неправдиву інформацію, нібито він бере участь у брудних справах».

Суд виніс вирок за спробу організувати договірний матч у Лізі Чемпіонів

БК VBET повернула усі ставки на матч «Металург» – «Хуст» через «неспортивний характер» (ВІДЕО)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт