Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 1: альбом Алієва, збірна України на чемпіонаті світу та Коноплянка у «Минаї»

Олександр Дузь
Новий 2022 рік поступово набирає обертів, тож «Рейтинг Букмекерів» вирішив випустити серію статей з найцікавішими ринками та ставками, що з ним пов’язані. У першому матеріалі поговоримо про події, в яких фігурує Україна, наші спортсмени, команди та діячі. Вашій увазі непересічні коефіцієнти та іноді навіть дивні варіанти букмекерів.
Яким букмекери бачать 2022 рік: цікаві ринки, котирування та коефіцієнти контор

Яким букмекери бачать 2022 рік: цікаві ринки, котирування та коефіцієнти контор

Звісно, почати варто з футболу, адже це спорт номер один в нашій країні. Як у контексті ставок, так і просто чисто вболівальницьких моментів.

Збірна України

Наприкінці березня стартує фінальний етап кваліфікації чемпіонату світу. Наша головна команда хоч і з пригодами, але зайняла у своїй відбірковій групі друге місце. Тепер на підопічних Олександра Петракова чекають ігри на вибування. Спочатку «Синьо-жовті» зустрінуться з шотландцями. Якщо все для нас закінчиться добре у цьому матчі, вже безпосередньо за квиток на ЧС-2022 українці посперечаються з переможцем пари Австрія – Уельс.

Букмекер Favbet у своєму розділі спеціальних ставок пропонує дуже цікавий ринок, який звучить як «Олександр Петраков виведе збірну України до фінальної частини Чемпіонату світу 2022». Аналітики контори в успіх нашої команди вірять не дуже. Взяти прохід «Синьо-жовтих» можна за солідний коефіцієнт 3.60. Протилежний підсумок, про який не хочеться навіть думати, йде за 1.30.

Попри те, що повний склад учасників чемпіонату світу ще невідомий, букмекери вже виклали лінію на загального переможця турніру. Цікаво, що Україна присутня у переліку з шаленим коефіцієнтом 200.

До речі, говорячи про «Синьо-жовтих», не можна не згадати й Андрія Шевченка. Не чужа людина для збірної. Наприкінці минулого року легенда «Динамо» та «Мілану» прийняла досить сумнівне рішення, очоливши «Дженоа». Зрештою наставник не пропрацював й трьох місяців з командою й був звільнений. Цікава позиція керівництва клубу, але зараз не про це. Куди важливіші думки букмекерів щодо нового місця роботи Шевченка, а вони досить передбачувані. На тлі публікацій про зацікавленість збірної Польщі Favbet дає коефіцієнт 1.25 на те, що Андрій Миколайович буде біля керма «Біло-червоних».

Українська Прем’єр-ліга

Від справ збірної перейдемо до головної національної першості, у якій з фаворитами давно все ясно. Те, що долю титулу вирішать «Шахтар» та «Динамо», сумнів немає ні в кого. Однак хто саме стане чемпіоном України у новому році? «Паріматч» пропонує коефіцієнт 1.46 на перемогу «Шахтаря» та 2.60 – на «Динамо». Зараз між командами лише два очки різниці на користь донецького клубу.

Українська Прем'єр-ліга

Якщо ж говорити про головних аутсайдерів УПЛ, найбільші шанси покинути лігу має «Маріуполь». Компанія Vbet дає на це коефіцієнт 1.40. Далі йдуть «Минай» (1.50), «Інгулець» (1.90) та «Чорноморець» (2.40).

У бомбардирських перегонах головним фаворитом є Артем Довбик із «Дніпра-1». У нього вже 14 м’ячів. Коефіцієнт на перемогу складає 1.65. «Динамівець» Віктор Циганков забивав 11 разів (2.55). По 9 голів у Тете та Буяльського. Коефіцієнти – 6.50 та 10.00 (відповідно).

Євген Селезньов

Цікавим виглядає й ринок на бомбардирський рекорд футболіста «Миная». Селезньов не полишає надії побити досягнення Максима Шацьких та Сергія Реброва, ставши головним голеодором в історії ліги. Наразі у Євгена 117 голів, а у його суперників, які давно з футболом закінчили – по 123. Здавалося б, різниця не недосяжною. Проте Селезньову вже не 25 років та й грає він далеко не у топовій команді. Саме тому букмекер Favbet не вірить, що рекорд буде побитий цього сезону. Однак можна ризикнути за дуже солідний коефіцієнт 20.00. Хто знає, може Євгена прорве.

Віталій Миколенко

Черговий українець поїхав до найсильнішої ліги світу. У січні «Динамівець» став гравцем «Евертона». Звісно, таку подію букмекери пропустити не могли та запропонували лінію на успіхи Віталія у новому клубі.

Шевчук: «За своїми якостями Миколенко підходить для англійської Прем’єр-ліги»

Яким букмекери бачать 2022 рік: цікаві ринки, котирування та коефіцієнти контор

Трансфери

Звісно, куди ж у спеціальних букмекерських лініях без трансферів українських гравців. Найбільша увага у цьому плані прикута до Євгена Коноплянки, у якого в «Шахтарі» не дуже пішло після повернення із Західної Європи. Не задоволений своїм статусом у «Вест Хемі» й Андрій Ярмоленко. Є й варіанти для нашого португальського представника Романа Яремчука.

На думку букмекерів, найбільші шанси у Коноплянки стати гравцем «Миная», адже «Шахтар» Євгена точно не бачить у своїх лавах. Що стосується Ярмоленка та Яремчука, коефіцієнти демонструють високу ймовірність того, що футболісти проведуть 2022 рік у своїх поточних командах. Інші варіанти та котирування можливих трансферів у таблиці нижче:

Євген Коноплянка Андрій Ярмоленко Роман Яремчук
Минай – 8.00 Вест Хем – 1.25 Бенфіка – 1.20
Колос – 10.00 Трабзонспор – 5.00 Барселона – 5.00
Дніпро-1 – 10.00 Галатасарай – 12.00 Мілан – 15.00
Зоря – 15.00 Фенербахче – 12.00 Дженоа – 50.00
Динамо – 25.00 Динамо – 12.00 Динамо – 300

Майбутня команда Євгена Коноплянки: прогноз і ставка

Олімпійські ігри

Вже в лютому у Китаї стартує зимова Олімпіада. Проте особливих перспектив для нас там немає. Біатлонна команда, яка завжди була нашою головною надією, цього сезону не вражає.

Загалом букмекери не дуже вірять у медалі України. Тотал більше 0.5 нагород можна взяти приблизно за коефіцієнт 2.50-2.70 в залежності від БК. Аналогічний тотал золотих медалей взагалі йде за 7.50.

Бокс

А от у боксі, на відміну від зимових видів, у нас практично завжди все було добре. Все добре й зараз. Минулого року Олександр Усик сенсаційно побив Ентоні Джошуа, ставши чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у важкій вазі. Тепер весь світ чекає на поєдинок із Тайсоном Ф’юрі, який може зробити переможця абсолютним чемпіоном світу. Проте за умовами контракту з Джошуа наш боксер має провести реванш. Коли й де він буде та чи буде взагалі – головні запитання, які зараз турбують прихильників боксу.

Букмекер 1xBet не дуже вірить, що Джошуа зможе перемогти Усика у другому матчі, якщо він відбудеться у 2022 році. Коефіцієнт на звитягу британця – 2.70.

Що стосується місця проведення, аналітики Favbet вважають, що найбільші шанси прийняти таку подію у Лондона, Манчестера та Києва.

усик бокс

Є можливість поставити й на першого суперника Олександра у 2022 році. На те, що ним буде Ентоні Джошуа дають коефіцієнт 1.70, а на Тайсона Ф’юрі – 2.02.

Цікаво, що Favbet пішов за межі тільки боксерського погляду на нашого чемпіона. Контора виставила ринок на те, чи виступить Усик в UFC до кінця поточного року. Ймовірність цієї події невисока, тож коефіцієнт дуже солідний – 20.00.

Володимир Кличко

Не забувають букмекери й про нашого великого чемпіона з минулого. І якщо ринок на похід Кличка молодшого у політику виглядає звичним, враховуючи досвід його брата, ставити на повернення Володимира у професійний бокс та завоювання титулів – справа сумнівна. Все ж таки 45 років людині.

володимр кличко ставки

Шоубізнес

Якби ексфутболіст «Динамо» Олександр Алієв знав, що Favbet дає коефіцієнт 150 на вихід його музичного альбому до кінця 2022 року, напевно, зі студій би не вилазив. Можливо, Артем Мілевський проінформує свого друга і робота в цьому напрямку піде.

Артем Мілевський повертається у збірну України: букмекери підготували лінію

Варто зазначити, що за умовами букмекера в альбомі має бути не менше семи треків. Коефіцієнт явно завищений, адже такі пісні як в Алієва можна хоч щодня генерувати.

«Холостячка-3»

Прихильникам розважальних телевізійних програм точно сподобається можливість спрогнозувати наступну головну героїню шоу каналу СТБ. Найбільше шансів стати новою учасницею проєкту у Лесі Нікітюк. Коефіцієнт на це – 2.50. Серед інших претенденток:

  • Слава Камінська – 5.00;
  • Олександра Зарицька – 7.00;
  • Ані Лорак – 10.00;
  • Вікторія Смеюха – 10.00;
  • Євгенія Власова – 12.00;
  • Тіна Кароль – 12.00;
  • Мішель Андраде – 15.00;
  • TAYANNA – 20.00;
  • Монро – 25.00.

Дмитро Гордон

Можна серйозно збагатитися на наступній пропозиції букмекерів, яка пов’язана з відомим українським журналістом та блогером. Якщо Дмитро Гордон зніме та опублікує інтерв’ю з президентом Росії Володимиром Путіним, виграє ставка з коефіцієнтом 500. Солідно чи не так? Інша справа, що навряд чи, враховуючи відносини між нашими країнами, таке інтерв’ю можливе у найближчій перспективі.

«Гра в Кальмара»

Південнокорейський серіал минулого року звів з розуму багатьох глядачів з усього світу. Шалена популярність чергового продукту Netflix має підштовхнути його творців на продовження історії. Принаймні букмекери в це вірять, пропонуючи різноманітні ринки, пов’язані із серіалом.

Найцікавішим варіантом для нас є ринок Favbet на те, що одну з серій знімуть в Україні. Коефіцієнт на це – 15.00. Можна й заграти коефіцієнт 25.00, якщо є віра в те, що події серіалу будуть відбуватися в Україні.

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 2

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт