Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Андрій Шевченко в Серії А: відомий букмекер запропонував лінію на результати українця

Олександр Дузь
Після завершення контракту Шевченка з УАФ було багато розмов про подальшу долю спеціаліста. Хтось пророкував йому повернення до головної команди нашої країни або роботу у збірній Туреччини. Інші дивилися в бік клубного футболу.
Андрій Шевченко в Серії А: відомий букмекер запропонував лінію на результати українця

Андрій Шевченко в Серії А: відомий букмекер запропонував лінію на результати українця

Куди тільки не сватали Андрія Миколайовича. Було все, починаючи київським «Динамо» і шотландським «Селтіком» та закінчуючи самою «Барселоною». Однак склалося не так, як гадалося. Шевченко переграв всіх прогнозистів, обравши клуб, про який особливо ніхто й не думав.

Здавалося, що амбіції українського наставника трохи більші й він очолить команду, яка на щось претендує, а не бореться з року в рік за виживання. Особливо після вдалого виступу на Євро-2020 зі збірною України.

Звісно, «Дженоа» – представник топового чемпіонату, який Шевченко добре знає ще з часів кар’єри гравця. Проте це не «Ювентус», «Мілан» чи «Інтер». Це навіть не «Лаціо» або «Рома». Саме тому вибір Андрія Миколайовича багатьох здивував, адже, на їхню думку, це крок назад.

Відомий футбольний експерт Олег Федорчук в ексклюзивному інтерв’ю «Рейтингу Букмекерів» прокоментував ситуацію наступним чином:

Команда зараз стоїть на вильоті, тому, як все позначиться на іміджі наставника, сказати поки що складно. Поки що Андрій став на сходинку нижче. Але це старт клубної кар’єри і він увійшов у річку там, про що багато італійських тренерів могло тільки мріяти.

Нещодавно стало відомо, що клуб «Дженоа» став власністю американської компанії 777 Partners. Можливо, саме цей факт надихнув Шевченка, адже тепер будуть інвестиції, які дозволять вивести команду на новий рівень.

Вже зараз у західній пресі активно обговорюють побажання Андрія Миколайовича щодо підсилення. Цікаво, що Шевченко хоче бачити у своєму складі двох українців – Зінченка та Миколенка. Враховуючи те, що перший майже не грає у «Манчестер Сіті», а другому виступи у топовій лізі підуть тільки на користь, такі трансфери здаються реальними.

Реальними вони здаються й букмекеру Favbet, який дає коефіцієнт 1.70 на те, що у літнє трансферне вікно у складі «Дженоа» з’явиться гравець з українським громадянством. Охочі ризикнути можуть заграти трансфер українця у зимове вікно. Цей вибір йде за 5.00.

А от звільнення Шевченка до кінця поточного сезону можна взяти за 6.00. На те, що український тренер з «Дженоа» переможе в Серії А до 2025 року, дають коефіцієнт 25.00.

Всі цікаві пропозиції букмекера вашій увазі нижче:

Андрій Шевченко в Серії А: відомий букмекер запропонував лінію на результати українця

Отож, залишається тільки побажати успіхів нашій футбольній легенді та сподіватися на його вдалу роботу в італійській Серії А.

Вернидуб та Шевченко у переліку кандидатів на посаду тренера «Барселони»

Букмекер Betandyou розглянув можливих кандидатів на посаду тренера «Манчестер Юнайтед»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 3
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт