Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «Реала» з Луніним в основі, сенсації від «Аякса» і «ПСВ»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Апсети_фон1

5. «Ліверпуль» – «Брайтон» 3:3

X (4.94 у БК «Фан Спорт»)

В рамках 9-го туру АПЛ «Ліверпуль» на своєму полі розписав результативну нічию з «Брайтоном». До старту зустрічі успіх мерсисайдського клубу оцінювався коефіцієнтом 1.50.

Наразі підопічні Юргена Клоппа мають у своєму активі лише 2 перемоги в чемпіонаті, поки що вони посідають 9-ту сходинку в таблиці. Наступними вихідними «скаузери» зіграють на виїзді проти лідера чемпіонату – «Арсенала».

4. «Реал» – «Осасуна» 1:1

X (5.40 у БК «Фан Спорт»)

Мадридський «Реал» не зміг вдома обіграти «Осасуну» в 7-му турі Ла Ліги. Цей результат для багатьох став неочікуваним – на перемогу господарів букмекери давали кеф 1.38.

Зазначимо, що у зв’язку з пошкодженням Тібо Куртуа у стартовому складі «вершкових» на цю гру вийшов Андрій Лунін. До слова, «Реал» не переміг вперше за десять матчів сезону – раніше мадридці виграли у всіх дев’яти поєдинках із загальним рахунком 24:6.

3. «Гімарайнш» – «Бенфіка» 0:0

X (5.60 у БК «Фан Спорт»)

У 8-му турі чемпіонату Португалії «Бенфіка» на виїзді зіграла в безгольову нічию з клубом «Гімарайнш» із середини турнірної таблиці. Лісабонський колектив йшов фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.36, але це не допомогло їм забити хоча б один гол.

Це перша втрата очок для «орлів» у чемпіонаті – до цього вони перемогли у семи матчах поспіль. Зараз «Бенфіка» займає перше місце, випереджаючи «Порту» і «Брагу» на 3 залікові пункти.

2. «Камбур» – «ПСВ» 3:0

П1 (11.00 у БК «Фан Спорт»)

У рамках 8-го туру чемпіонату Нідерландів «ПСВ» сенсаційно програв з розгромним рахунком «Камбуру», який перед цим матчем перебував у зоні вильоту. Команда Руда ван Ністелроя була явним фаворитом – на її перемогу БК давали кеф 1.22.

Цікаво, що клуб з Ейндховена не зміг навіть відзначитися у воротах суперника, хоча є лідером чемпіонату в контексті забитих м’ячів – 28 голів за попередні 7 поєдинків.

1. «Аякс» – «Гоу Ехед Іглс» 1:1

X (14.00 у БК «Фан Спорт»)

Головна несподіванка тижня – у тому ж 8-му турі Ередивізі «Аякс» вдома не зміг здолати скромний «Гоу Ехед Іглс». Букмекери майже не вірили у втрату очок з боку амстердамців – на їхню перемогу приймали ставки з коефіцієнтом 1.09.

Цей матч став для «аяксидів» другою поспіль невдачею в чемпіонаті Нідерландів. У попередньому турі була поразка 2:1 від «АЗ», нинішнього лідера турнірної таблиці, який випереджає «Аякс» і «ПСВ» на 1 та 2 пункти відповідно.

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Шанси «Шахтаря» не програти «Реалу» в ЛЧ складають всього 19% – букмекери

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт