Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: сенсація від «Динамо», нічия «Реала» і поразка «Наполі»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення черговий ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Апсети_фон

5. «Бетіс» – «Реал» 0:0

X (4.10 в БК Marathonbet)

У рамках 24-го туру іспанської Прімери мадридський клуб не спромігся на виїзді обіграти «Бетіс». В цьому поєдинку їхня перемога йшла за коефіцієнт 1.75.

Ця втрата очок стала для «вершкових» другою поспіль: минулими вихідними вони зіграли внічию з «Атлетіко» (1:1). Тепер підопічні Карло Анчелотті відстають від «Барселони», лідера турнірної таблиці чемпіонату Іспанії, вже на 9 балів.

4. «Кремонезе» – «Рома» 2:1

П1 (5.45 в БК Marathonbet)

Римський колектив мінімально поступитися останній команді ліги у гостьовому матчі 24-го туру італійської Серії А. Всі можливі ставки бетторів на «Рому» (П2 йшов за коефіцієнт 1.70) – прогоріли.

Примітно, що ця перемога стала для «Кремонезе» першою за весь розіграш чемпіонату, але відстань до безпечного 17-го місця все одно складає аж 9 залікових пунктів. Своєю чергою «Рома» після тієї поразки здолала вдома «Ювентус» з рахунком 1:0.

3. «Наполі» – «Лаціо» 0:1

П2 (6.20 в БК Marathonbet)

У матчі 25-го туру чемпіонату Італії неаполітанці програли з мінімальним рахунком на своєму полі команді Мауріціо Саррі, свого колишнього наставника. Такий результат став досить неочікуваним – на перемогу господарів БК давали кеф близько 1.65.

Для «Наполі» цей програш став всього другим в нинішньому розіграші Серії А, вони випереджають найближчого переслідувача «Інтер» на 15 очок. «Лаціо» ж завдяки перемозі піднявся на третю сходинку турнірної таблиці.

2. «Марсель» – «Анессі» 2:2 (6:7 пен.)

X (9.30 в БК Marathonbet)

Команда Руслана Маліновського примудрилася програти вдома у чвертьфіналі кубку Франції клубу «Анессі» з нижчого дивізіону та вилетіти з турніру. Букмекери майже не вірили в успіх гостей – на виграш «Марселя» давали мізерний кеф 1.12.

Основний час зустрічі завершився внічию, а в серії післяматчевих 11-метрових ударів перемогу вирвали футболісти «Анессі», прохід якого до півфіналу йшов за коефіцієнт 10.25. Ще болючішою цю поразку для підопічних Ігора Тудора робить той факт, що у попередньому раунді національного кубку вони обіграли «ПСЖ» (2:1).

1. «Динамо» – «Інгулець» 0:2

П2 (11.75 в БК Marathonbet)

В рамках 16-го туру української Прем’єр-ліги київський клуб на своєму полі поступився «Інгульцю». Команда Мірчі Луческу була очевидним фаворитом за букмекерськими котируваннями – на її успіх давали кеф близько 1.25.

Після такого результату «біло-сині» опустилися на 4-те місце турнірної таблиці УПЛ, пропустивши вперед «Зорю». У наступному турі «динамівці» зустрінуться на виїзді з лідером чемпіонату – «Дніпром-1».

ТОП-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед» (7:0)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт