Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек у фіналі, невдалі виїзди «Барселони» та «Інтера»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Апсети_фон1

5. «Крістал Пелес» – «Ліверпуль» 0:0

X (4.11 в БК Betandyou)

В рамках 25-го туру англійської Прем’єр-ліги мерсисайдці не змогли в гостях обіграти «Крістал Пелес». Команда Юргена Клоппа йшла фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.66, але цей статус не допоміг їм навіть одного разу відзначитися у воротах суперника.

Наразі «Ліверпуль» розташовується на 7-му місці в турнірній таблиці АПЛ. Від топ-четвірки «червоні» відстають на 9 очок, однак мають ще 2 матчі в запасі.

4. «Болонья» – «Інтер» 1:0

П1 (5.30 в БК Betandyou)

Підопічні Сімоне Індзагі несподівано поступилися на виїзді «Болоньї» у 24-му турі італійської Серії А. Можлива перемога «нерадзуррі» оцінювалася в цьому поєдинку коефіцієнтом 1.70.

Тепер «Інтер» має у своєму пасиві вже 7 поразок у чемпіонаті Італії – більше, ніж в деяких інших конкурентів за зону Ліги чемпіонів (у «Мілана», «Роми» й «Лаціо» по 5). Разом з тим відставання від «Наполі», що йде на першій сходинці, зросло аж до 18 балів.

3. Іга Швьонтек – Барбора Крейчикова 0:2 (4:6, 2:6)

П2 (7.00 в БК Betandyou)

Перша ракетка світу Іга Швьонтек сенсаційно програла Барборі Крейчиковій з Чехії у фіналі турніру WTA 1000 в Дубаї. Польська тенісистка була явною фавориткою за котируваннями букмекерів, на її тріумф давали кеф 1.15.

До цього в нинішньому сезоні Швьонтек виграла дванадцять сетів поспіль, в п’яти з яких не віддала жодного гейму. Крейчикова ж непередбачувано для багатьох здобула шостий титул у своїй кар’єрі – це її перша перемога на рівні WTA 1000.

2. «Альмерія» – «Барселона» 1:0

П1 (7.35 в БК Betandyou)

У 23-му турі іспанської Прімери каталонці мінімально поступилися «Альмерії» в гостьовому поєдинку. Цей результат став досить неочікуваним – на перемогу команди Хаві БК давали кеф 1.45.

«Барселона» мала нагоду збільшити відрив від мадридського «Реала» у турнірній таблиці Ла Ліги до 10 залікових пунктів, але змарнувала її. На цю мить відстань між одвічними суперниками складає 7 очок – в найближчий четвер вони зустрінуться у першому півфіналі кубку Іспанії.

1. «Порту» – «Жил Вісенте» 1:2

П2 (14.40 в БК Betandyou)

В рамках 22-го туру чемпіонату Португалії «дракони» неочікувано поступилися вдома «Жил Вісенте». Букмекери майже не вірили в успіх гостей – на перемогу «Порту» можна було поставити зі скромним коефіцієнтом 1.19.

Підопічні Сержіу Консейсау догравали цей матч вдев’ятьох через два вилучення в першому таймі та на початку другого. Домашня поразка може стати ключовою у перегонах за чемпіонство – «Бенфіка» в цьому турі виграла свій матч проти «Візели» (0:2) і тепер комфортно очолює таблицю з відривом у 8 очок від «Порту».

ТОП-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Жеребкування 1/8 Ліги Європи: шанси «Шахтаря» та інших на прохід до чвертьфіналу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт