Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка «Баварії», нічия «Ман Сіті» та чергова невдача «Челсі»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення черговий ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Апсети_фон

5. «Ювентус» – «Нант» 1:1

X (5.05 в БК Marathonbet)

В рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА туринці не змогли вдома обіграти скромний французький клуб. Команда Массіміліано Аллегрі була очевидним фаворитом за котируваннями букмекерів – на її перемогу давали кеф 1.32.

Наразі «Нант» знаходиться на 13-му місці в турнірній таблиці чемпіонату Франції. Матч-відповідь між ними та «старою синьйорою» відбудеться в найближчий четвер, 23-го лютого.

4. «Ноттінгем Форест» – «Ман Сіті» 1:1

X (6.05 в БК Marathonbet)

Підопічні Хосепа Гвардіоли зіграли внічию на виїзді проти «Ноттінгем Форест» у 24-му турі англійської Прем’єр-ліги. Форвард «лісників» Кріс Вуд зрівняв рахунок під кінець зустрічі, на 84-й хвилині.

Через те перемога «Ман Сіті» за коефіцієнт 1.27 та інші можливі ставки на «містян» обернулися несподіваною невдачею. Лише в минулому турі «манкуніанці» обіграли «Арсенал» (1:3), але після успіху лондонців проти «Астон Вілли» (2:4) знову відстали від них на 2 залікові пункти, маючи ще на 1 зіграний матч більше.

3. «Боруссія» (М) – «Баварія» 3:2

П1 (6.65 в БК Marathonbet)

У рамках 21-го туру німецької Бундесліги команда Юліана Нагельсманна програла «Боруссії» Менхенгладбах у виїзному поєдинку. Перемога гостей йшла з коефіцієнтом 1.50.

Центрбек мюнхенців Дайот Упамекано отримав червону картку вже на 8-й хвилині гри. Цікаво, що в 5 останніх очних зустрічах між цими суперниками зафіксовано 3 звитяги «Боруссії», 2 нічиї та відповідно жодної перемоги «Баварії».

2. «Аталанта» – «Лечче» 1:2

П2 (7.20 в БК Marathonbet)

Бергамаски примудрилися програти на своєму полі «Лечче» у 23-му турі італійської Серії А. Такий результат став досить неочікуваним – на перемогу господарів букмекери давали кеф близько 1.44.

Цей матч став особливим для головного тренера «богині» Джан П’єро Гасперіні – з ним на чолі команда провела рівно 250 поєдинків. Втім, футболісти «Аталанти» не змогли з цього приводу подарувати перемогу своєму наставнику.

1. «Челсі» – «Саутгемптон» 0:1

П2 (7.80 в БК Marathonbet)

В рамках 24-го туру АПЛ лондонці вдома мінімально поступилися «Саутгемптону», який розташовується на останньому місці в турнірній таблиці. Букмекери схилялися до того, що підопічним Грема Поттера нарешті вдасться отримати 3 очки – коефіцієнт на їхню перемогу складав 1.40.

Єдиний гол у поєдинку на «Стемфорд Брідж» забив наприкінці першого тайму Джеймс Ворд-Прауз зі штрафного удару. На рахунку півзахисника «святих» тепер 17 забитих м’ячів зі штрафних у матчах англійської Прем’єр-ліги – до рекорду ексхавбека «МЮ» Девіда Бекхема йому залишився всього один подібний гол.

ТОП-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

В беттора доїхав експрес з 10 ставок на «обидві заб’ють»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт