Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «МЮ», поразка «Інтера» та подарунок від «Ліверпуля»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Апсети_фон1

5. «Марсель» – «Страсбург» 2:2

X (4.84 в БК Betandyou)

У рамках 27-го туру французької Ліги 1 «провансальці» не змогли вдома обіграти «Страсбург». Команда Руслана Маліновського йшла фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом близько 1.41.

«Марсель» грав удесятьох із середини першого тайму через вилучення у своєму складі. Втім, вони вели в рахунку 2:0 до 88-ї хвилини, поки півзахисник гостей Жан-Юд Аолу не забив їм двічі протягом кількох хвилин.

4. «Ман Юнайтед» – «Саутгемптон» 0:0

X (5.60 в БК Betandyou)

«Червоні дияволи» на своєму полі розписали суху нічию із «Саутгемптоном» у 27-му турі АПЛ. Підопічні Еріка тен Хага мали статус явних фаворитів цього матчу (кеф на їхню перемогу складав 1.30), але це не допомогло ні набрати 3 очки, ні навіть відзначитися у воротах «святих».

До слова, наприкінці першого тайму півзахисник «Ман Юнайтед» Каземіро отримав другу пряму червону картку в цьому сезоні – тепер на нього очікує дискваліфікація на 4 найближчі поєдинки. «Саутгемптон» своєю чергою залишається на останньому місці турнірної таблиці.

3. «Рома» – «Сассуоло» 3:4

П2 (5.75 в БК Betandyou)

У 26-му турі італійської Серії А римляни вдома програли «Сассуоло» в результативному поєдинку. Ставки на перемогу команди Жозе Моурінью за 1.70 обернулися несподіваною невдачею.

В третьому матчі нашого рейтингу фігурує видалення у першій половині гри – цього разу червону картку отримав захисник «Роми» Мараш Кумбулла. У наступному турі чемпіонату Італії «вовки» проведуть римське дербі проти «Лаціо».

2. «Борнмут» – «Ліверпуль» 1:0

П1 (8.50 в БК Betandyou)

Мерсисайдці на виїзді мінімально поступилися «Борнмуту» в 27-му турі англійської Прем’єр-ліги. Перемога гостей йшла з коефіцієнтом 1.40, лише минулими вихідними вони розгромили «Ман Юнайтед» з рахунком 7:0.

Команда Іллі Забарного, який продовжує відновлюватися від травми, взяла реванш у «Ліверпуля» за принизливу поразку 9:0 у першому колі. Протягом гри не реалізував пенальті вінгер «червоних» Мохаммед Салах – 30-річний єгиптянин вперше в АПЛ не влучив у ворота з 11-метрової позначки (21 пенальті).

1. «Спеція» – «Інтер» 2:1

П1 (8.77 в БК Betandyou)

В рамках 26-го туру чемпіонату Італії підопічні Сімоне Індзагі програли «Спеції» у гостьовому поєдинку. Підсумковий результат гри став досить неочікуваним – на перемогу «нерадзуррі» БК давали кеф 1.44.

Ця поразка стала для «Інтера» вже восьмою у нинішньому розіграші Серії А. Втім, паралельні невдачі конкурентів дозволяють їм залишатися на другому місці турнірної таблиці з 50-ма очками в активі.

ТОП-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт