Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек, програш «ПСЖ» та сенсації в єврокубках

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення черговий ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Апсети_фон

5. Іга Швьонтек – Олена Рибакіна 0:2 (2:6, 2:6)

П2 (4.20 в БК Marathonbet)

У рамках півфіналу турніру WTA 1000 в американському Індіан-Веллсі перша ракетка світу неочікувано поступилася Олені Рибакіній з Казахстану. Швьонтек була очевидним фаворитом за котируваннями букмекерів – на її прохід давали кеф 1.23.

Натомість казахська тенісистка здобула впевнену перемогу в двох сетах, БК оцінювали рахунок 0:2 коефіцієнтом близько 7.50. Пізніше Рибакіна здолала білоруску Аріну Соболенко у фіналі турніру – 2:0 (7:6, 6:4). Це її перший титул на рівні WTA 1000.

4. «Баєр» – «Баварія» 2:1

П1 (4.70 в БК Marathonbet)

Мюнхенський колектив мінімально поступився «Баєру» у виїзному поєдинку 25-го туру німецької Бундесліги. Букмекери схилялися до того, що підопічним Юліана Нагельсманна вдасться отримати 3 очки в цьому матчі – кеф на їхню перемогу складав 1.76.

Цікаво, що «Баварія» виграла перший тайм, але у другій половині гри пропустила двічі з пенальті та вже не змогла відігратися. Тепер турнірну таблицю чемпіонату Німеччини очолює дортмундська «Боруссія», що випереджає мюнхенців на 1 бал. Вони зустрінуться між собою вже в наступному турі.

3. «Арсенал» – «Спортінг» 1:1 (3:5 пен.)

X (5.50 в БК Marathonbet)

У другому матчі стадії 1/8 фіналу Ліги Європи команда Мікеля Артети вдома несподівано програла португальському клубу в серії післяматчевих 11-метрових ударів. Перемога господарів йшла з невисоким коефіцієнтом 1.31.

Основний час гри завершився внічию з рахунком 1:1, до того ж гравець «Спортінга» Педру Гонсалвеш забив гол у ворота лондонців майже з центра поля. Врешті-решт вихід до чвертьфіналу ЛЄ вирішився в серії пенальті, де вирішальним став єдиний промах вінгера «Арсенала» Габріела Мартінеллі.

2. «ПСЖ» – «Ренн» 0:2 

П2 (6.85 в БК Marathonbet)

Парижани на своєму полі програли у 28-му турі чемпіонату Франції одному з минулих суперників донецького «Шахтаря» в Лізі Європи – «Ренну». Господарі пропустили по одному голу наприкінці першого та на початку другого тайму.

Після цього бретонці зуміли втримати свої ворота на замку від ударів Мбаппе, Мессі та інших гравців «ПСЖ». Тому всі прогнози бетторів на перемогу команди Крістофа Галтьє в цьому матчі за коефіцієнт 1.52 пролетіли, як фанера над Парижем.

1. «Вільярреал» – «Андерлехт» 0:1

П2 (7.80 в БК Marathonbet)

В рамках матчу-відповіді 1/8 Ліги конференцій УЄФА один з головних фаворитів турніру сенсаційно програв вдома бельгійському «Андерлехту» та завершив свій єврокубковий шлях.

Іспанський клуб йшов фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.36, але це не допомогло їм потішити своїх вболівальників. Команда Кіке Сетьєна нанесла 24 удари по воротах суперника, проте жоден з них не став гольовим. Тепер «Вільярреалу» залишається зосередитися на внутрішньому чемпіонаті.

ТОП-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Жеребкування 1/4 Ліги чемпіонів: шанси команд на вихід до півфіналу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт