Нагору

Огляд букмекерської контори «Фан Спорт»

Характеристики
Надійність 4
Лінія в прематчі 4
Лінія в лайві 4
Коефіцієнти 4
Зручність платежів 4
Служба підтримки 3
Бонуси і акції 2.5
Технологічність 3.5

Зміст

Огляд компанії

Огляд компанії

«Фан Спорт» – міжнародна компанія, частина багатопрофільного холдингу, який веде свою діяльність в країнах Європи і Африки.  Компанія має близько 50 ігрових залів в Танзанії, що оперують під брендом «Fan Sport».

У квітні 2017 року БК «Фан Спорт» отримала статус «Офіційного партнера» ФК «Динамо» Київ, заявивши про свої наміри на українському ринку і бажання інвестувати в розвиток спорту і спортивних команд країни.

Компанія пропонує свій продукт тільки для онлайн-гравців. Гравці, які хочуть робити прогнози на спортивні події онлайн, можуть зареєструватися на сайті, використовуючи його десктопну або мобільну версію.

Бонуси і спеціальні-пропозиції

На сайті «Фан Спорт» доступні різні бонусні програми. Наприклад, кожен новий гравець на сайті отримує 100% від суми свого першого депозиту до 1000 гривень. Крім того, в рубриці «Матчі дня» представлені найкращі ігрові пропозиції з максимальними коефіцієнтами і можливістю підвищення ставок. На сайті для гравців на постійній основі проводяться акції з цінними призами, бонусами і сувенірами від ФК «Динамо» Київ.

Продуктове наповнення сайту:

  • ставки на спорт;
  • ставки на віртуальний спорт;
  • ставки на кіберспорт;
  • казино;
  • live-казино;
  • покер;
  • широкий вибір лотерей
  • ігри.

Ставки на спортивні події – це не єдиний спосіб випробувати удачу для гравців БК «Фан Спорт». Відвідувачам доступні також ставки на популярні телевізійні проекти, TV-ігри, віртуальний спорт, тото і багато іншого. На сайті є матч-центр і відеотрансляції, необмежений доступ до яких всі користувачі отримують після реєстрації. Ця опція дає можливість ще більше розширити лінію ставок онлайн.

Pre-match

Гравцям БК «Фан Спорт» доступні варіації ставок на близько 30 видів спорту. Кожен може вибрати один з основних видів ставок (ординар, експрес, система) або додаткових типів результатів (азіатська фора, європейський гандикап, точний рахунок, хід гри, більше/менше, ставка на одиночного переможця і т.д.). Компанія пропонує широкий розпис: на топові матчі з футболу пропонується понад 2 300 маркетів.

Live

Для гравців представлено величезну кількість Live подій. При реєстрації на сайті можна дивитися трансляції матчів.

Live + Pre-match

«Фан Спорт» надає гравцям можливість робити комбіновані ставки на майбутні та актуальні матчі зі збільшеним підсумковим коефіцієнтом.

Максимальна і мінімальна ставки

Мінімальна ставка в БК «Фан Спорт» дорівнює 10 гривень. Максимуми досягають сотень тисяч гривень.

Депозит

Поповнити рахунок в «Фан Спорт» можна банківськими картами Visa та Mastercard, Neteller, Ecopayz, Приват 24, готівкою в терміналах E-pay, Банк 24, Сіті 24, криптовалютою (Bitcoin, Dogecoin, Litecoin), передплаченими картами Paysafecard.

Для рахунків в українській гривні працює «Приват24», готівкою в терміналах E-pay, Банк 24, Сіті 24, готівкою в точках обслуговування (тільки для України).

Також доступний широкий список платіжних карт і систем для різних країн світу.

Всі депозити зараховуються миттєво.

За перерахованими опціями комісія за поповнення відсутня.

Виведення

Зняти кошти з ігрового рахунку в БК «Фан Спорт» можна на карти Visa/Mastercard, Neteller, Ecopayz, Приват 24, мобільні оператори зв’язку: Київстар, Vodafone, Lifecell.

Виведення грошей на Visa і Mastercard займає в середньому від декількох хвилин до трьох днів.

Компанія бере на себе витрати щодо виплати клієнтам.

Валюти рахунку

Рахунок у БК «Фан Спорт» можна відкрити в українській гривні та багатьох інших валютах.

Служба підтримки 24/7

Служба підтримки клієнтів приймає звернення по електронній пошті, в лайв-чаті і за безкоштовним телефонним номером 0-800-502-441. По e-mail компанія відповідає в середньому впродовж півгодини, в чаті – до 30 секунд.

Верифікація

Компанія перевіряє персональні дані власника рахунку після першого запиту на виведення грошей. «Фан Спорт» запитує наступні документи:

  • паспорт;
  • лицьова і зворотна сторона кредитної/дебетової картки (яка була використана при поповненні рахунку);
  • цифрове фото, на якому гравець зображений з паспортом;
  • водійські права;
  • свідоцтво про народження;
  • закордонний паспорт;
  • рахунки за комунальні послуги;
  • банківська виписка по рахунку/картці і т.д.

Верифікація рахунку зазвичай проводиться впродовж 1-2 днів після надання документів клієнтом. Процедура може зайняти до 2 місяців при розслідуванні.

Ліцензії

«Фан спорт» веде свою діяльність на підставі ліцензії, виданої Центральним Урядом Нідерландських Антильських островів (Кюрасао).

Відеоогляд

Тихіше! Йде зйомка!

Ми знімаємо це відео прямо зараз, скоро воно з'явиться тут

Бонуси букмекерів

Мовні версії сайту

Російська
Англійська
Українська

Розділи і версії

  • Десктоп
  • Планшет
  • Телефон
Продукти
Windows
MacOS
Спорт
Кіберспорт
Казино
Live-казино
Покер
Фінансовий беттинг
Ігри
Віртуальний спорт
Бінго
Ігрові автомати
Тоталізатор
Трансляція матчів
Матч-Центр
Сервіси
Windows
MacOS
Реєстрація
Депозит
Live-чат
Продукти
iOS
Android
Спорт
Кіберспорт
Казино
Live-казино
Покер
Фінансовий беттинг
Ігри
Віртуальний спорт
Бінго
Ігрові автомати
Тоталізатор
Трансляція матчів
Матч-Центр
Сервіси
iOS
Android
Реєстрація
Депозит
Live-чат
Продукти
iOS
Android
Спорт
Кіберспорт
Казино
Live-казино
Покер
Фінансовий беттинг
Ігри
Віртуальний спорт
Бінго
Ігрові автомати
Тоталізатор
Трансляція матчів
Матч-Центр
Сервіси
iOS
Android
Реєстрація
Депозит
Live-чат
- є російська версія

Способи платежів

  • Поповнення рахунку
  • Виведення коштів
VISA
MasterCard
ПриватБанк
PayoStar
Perfect Money
SafetyPay
ecoPayz
Neteller
ecoVoucher
Instant Banking
Przelewy24
AstroPay Direct
Sofort
Entercash
Bancontact
MyBank
Verkkopankki
PaySafeCard
MoneySafe
AstroPay Card
bitcoin
Банк. переказ
Поповнення через систему:
Мін. сума
Макс. сума
Час введення
Комісія
VISA
MasterCard
ПриватБанк
PayoStar
Perfect Money
ecoPayz
Neteller
Instant Banking
Przelewy24
AstroPay Direct
PaySafeCard
MoneySafe
AstroPay Card
bitcoin
Банк. переказ
Виведення коштів через систему:
Мін. сума
Макс. сума
Час виводу
Комісія

Служба підтримки

Телефон:

+380800502441

Доступна мова: Українська, російська
3/5
3/5
~ 2-5 хв.

Live-чат:

Доступна мова:
3/5
3/5
~ 1-3 хв.

Надійність

Приймає РБ в
якості посередника
На сайті «РБ» є
представник компанії
Ставлення до спекулянтів:Знижують максимуми

Ліцензії (1)

Комісія з азартних ігор Кюрасао
Докладніше

Скарги

Відгуки користувачів (17)

Середня оцінка:
2.5/5
Надійність 1.7/5
Зручність платежів 2.2/5
Лінія в прематчі 2.8/5
Служба підтримки 2/5
Лінія в лайві 3.3/5
Бонуси і акції 2.1/5
Коефіцієнти 3/5
Sergeu Fabos Новачок
3.7/5
Павло Новачок
4.1/5

Історія оцінки

11.05.2017

Рейтинг Фан Спорт піднявся з 3 до 4

Докладніше

01.04.2017

Букмекер Фан Спорт доданий в рейтинг

Докладніше

Інформація про компанію

Фан Спорт
Україна
+380800502441
Невідомий
2016
Київ
Невідомий

За і проти

Переваги:
Недоліки:
Ставки за помилковими коефіцієнтами розраховуються з кф. 1.0 (розрахунок за ринковим кф. не проводиться). Програні ставки за помилковими коефіцієнтами також повертаються.
Недоліки:
Ставки за помилковими коефіцієнтами розраховуються з кф. 1.0 (розрахунок за ринковим кф. не проводиться). Програні ставки за помилковими коефіцієнтами також повертаються.

Запитання користувачів (4)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Знайшли помилку?Повідомте про неї
Коментарі 95
  • ДУ

    Упс, не туди. Це я для Вільям Хілл писав

  • ДУ

    Однозначно не заслуговують на 5. Дуже довго примаються ставки, (обробляє оператор в ручному режимі), а потім ще й відмовляє, пропонуючи поставити 2 євро.

  • Не контора а мошники. Делал себе ставки и всё нормально. Только пошёл в плюс попытался вывести, и началась верификация. Пришли то да сё, и дошёл до ИНН. И в итоге расчёт всех ставок по кэфу 1и возврат депозита. Нахрена тогда проводили такую углублёную верификацию, если обвенили в нарушении правил. У вас в конторе наверное все кто в плюсе, те мошеники. Так пропишите сразу в правилах, что кто выходит в плюс, тот мошеник. РЕБЯТА НЕ ИГРАЙТЕ ЗДЕСЬ. ДЕНЕГ ВАМ НЕ ВИДАТЬ. я ТАКОГО НИ ГДЕ НЕ ВИДЕЛ, МАКСИМУМ ЭТО ПОРЕЗКА МАКСИМУМОВ, НО ЧТОБЫ ОТМЕНИТЬ ВСЕ СТАВКИ ЭТО ВОРОВСТВО.

  • Робив ставку а лайві на футбол на 7 хвилині матчу Младость Лучани – Мачва на нічию сумма 268 грн коефіцієнт 2.44, номер рахунку 17928861 номер ставки № 3205152977 матч завершився з рахунком 0-0 ставка виграла, але коли я зайшов на рахунок то побачив що контора дала мені виграш по коефіцієнту 1.3!!!1 Я написав в службу підтримки там сказали, що я ставив не по актуальному коефіцієнту, а актуальний 1.3!!!! Як на нічию в футболі на 7 хвилині актуальним може бути коефіцієнт 1.3!!! Данна БК обманює клієнтів прохання понизити їй оцінку!!!

  • ФанСпорт – це клон російської 1xbet, і це всі знають, як би вони не заперечували. Елементарний приклад: Грав я в 1хбет, грав успішно, але по троху почали різати максимуми, ну і я зареєструвався в Фанспорт, щоб мати на майбутнє, закинув невелику суму і програв. А в 1хбет продовжував грати успішно. Ну от минулого тижня 1хбет вже остаточно порізала рахунок до максимальної ставки в 71 російський рубль. І тут я вирішив продовжити ставити в ФанСпорт, заходжу в свій акаунт і о чудо!!!! В мене максимальна ставка 34 гривні!!! Думаю немає змісту питати представника компанії яка причина порізки рахунку?? Власники одні й ті ж люди, служба безпеки одна і та ж.

  • СМ

    Виходить всі люди які вигравали у всіх мультиаккаунт? Підтримую Владислава Рябова. Об’єднатися і написати колективну заявку в клуб, щоб команда зрозуміла з яким логотипом вона виходить на поле. ВЕЛИКА команда за яку вболівають мільйони людей України. Думаю це може повпливати на ситуацію

  • TP

    Не втрачайте свої гроші у FAN SPORT. Вони прекрасні шахраї, вони покрили мої виграші у розмірі 611 євро за умови, що у мене є багатоканальний лист, який не відповідає дійсності, і ніколи не представляв мені дійсних доказів того, що це правда.

  • Контора жадная, выигрыши не платят, еле удалось забрать 50% от депозита, и то не верится что такое произашло… если ты это читаешь то знай – свыше 500 грн тебе не выплатят (если конечно депозит не был 3000), там сидят операторы и отклоняют заявки, далее начинается ужас. Друг, просто пройди мимо, иди поиграй в фаворит например, если ты с Украины… но тут даже не заводи счёт, у тебя отнимут всё. ПС: никаких жалоб подавать не буду ибо нет смысла, только потрачу время… лучший способ это честный отзыв!

    • Здравствуйте, Апарат Апарейшен! В случае спорных вопросов рекомендуем всегда обращаться в службу поддержки пользователей “Фан-Спорт” отправив письмо на электронный адрес:[email protected] или же связываться по номеру бесплатной горячей лини: 0 800 502 441. Служба поддержки пользователей ответит на все вопросы 24/7 и поможет решить любую ситуацию вне зависимости от сложности.

  • TP

    Hello everyone.
    All those who are corrupted and cheated by these criminals from FANSPORT are free to write complaints to their regulator in Curacao:
    [email protected]

  • TP

    Does anyone know where we continue to complain about the robbery of money in FAN SPORT and to say what kind of ugly things these lasers are doing?
    Did someone send a complaint to their licensor, Curacao.

  • TP

    Fansport is a SCAM.
    Don’t put your momey there , you will lost it.
    Fan sport scammers, they’ve gotten me 611 eur and here’s three months they will not answer why they did it. This is because they only steal people’s money and do not have an adequate answer by simply interpreting their rules just to haggle them so as not to pay the money.
    For the third month, I have been waiting for them to publicly argue here why they took 611 eur, but they keep silent because they are wrong and have no proof.
    Get off this fraudulent site until it’s too late for you !!!

  • ІК

    Мой счет 25298451. Фан Спорт украли 320000грн (11900$), это контора – мошенники.Предлагаю всем кто действительно невиноват и был обманут писать коллективный иск на них + подать инфу на телевидение!
    И так объясняю! После запроса на вывод они аннулировали все ставки. Ставок я сделал больше 140. По их требованию скинул паспорт и свое фото на фоне переписки после чего они отменили все пари (это не 1-2-3 пари где могли оны сделать ошибку в линии, а все пари более 140шт)!!!! – обвинили, по общим положением 2.21, но доказательств у них конечно же нету. Просто люди одумайтесь!!! Любой игрок который им не подходит (тот что выигрывает) будет обвинён в любом нарушении потому что они так хотят и точка, это бред. Доказательства надо предъявить, иначе сами все понимаете! Неужели вы думаете, что я как идиот нарушал их правила и дальше продолжал ставить большие суммы, зачем мне это? Я предлагал, что могу лично с любимы документами и даже своим компьютером,которым я пользуюсь приехать куда угодно, я же не скрываюсь нигде, мне нечего прятать, но это тоже самое что со стеной разговаривать. Контора наверняка ни разу не отменила все пари, если игрок проиграл, они просто нагло крадут деньги, в этой сделке они всегда только выигрывают, а свой проигрыш они аннулируют, фактически вы рискуете своими деньгами, а они нет! Такую же схему они проделали и с моим знакомим, который тоже у них выиграл внушительную суму.
    Как им можно давать оценку 4?? РБ прошу помочь, потому что это беспредел, жалобу оставил.

    • Здравствуйте Ігор Корендій! Согласно правил “”Фан-Спорт”” П.2 П.26.
      Компания оставляет за собой право закрыть игровой счёт и аннулировать все сделанные на этом счете прогнозы, если будет установлено, что:
      участник пари имел возможность оказать влияние на результат события, являясь непосредственным участником матча (спортсмены, судьи, тренеры и т.д.) или лицом, действующим по их поручению;прогнозы сделаны ГРУППОЙ участников пари, действующих согласованно (синдикатом), с целью превысить установленные компанией ограничения;один участник пари имеет несколько игровых счетов (многократная регистрация)
      Хочу обратить Ваше внимание, что те средства, которые вы вносили для игры Вам были возвращены.

  • ВР

    Все кого обманули эти мошенники.предлогаю обьедениться и всем написать в фк динамо(с скринами и всей ситуацией,которая творится в этой фирме с логотипом которой они выходят на поле .может клуб обратит внимание что рекламирует МММ нашего времени)на оф сайте динамо в разделе клуб-контакты есть адресса.Нельзя сдаваться и безнаказанно давать жуликам так поступать

  • TP

    Hej, Representative from FAN SPORT , when are you planning to publicly answer me why you closed my account and poked my money and publicly prove it?

  • TP

    FAN SPORT is big scam and fraudulent betting site.
    They stole me 611 euro and they persistently avoid giving a concrete answer why they closed my account and stole my money, as well as to prove it with concrete evidence.
       For three months, I’ve been trying to get their answer, but they’re silent, and they confirm that they are working criminal and stole money.. They interpret their rules as they just fit them and not pay money to the players.
    Never play with your money in these scam bookmaker.

  • АФ

    Не надавши конкретних доказів і аргументів по моєму рахунку, Фан Спорт вирішив мене залякати законодавством України. Прикріпляю те, що мені прислали. Чи може хтось пояснити, як працюючи в Україні, маючи наземні пункти (через які я поповнював) вони звинувачують мене в тому, що я порушив закон????? Прошу модератора дати оцінку таким діям. Дякую.

    • Добрий день, Андрій Фок! ФАН СПОРТ обслуговує тільки чесних гравців, які покладаються на власну думку при здійсненні ставок. Наша Компанія жорстко реагує на будь-які нечесні методи гри незалежно від суми. Всі пункти, якими ми керуємося описані в наших правилах, з якими Гравці можуть ознайомиться до початку гри.
      На жаль, ми зобов’язані реагувати на випадки, коли очевидно і явно, в один і той же час (що зафіксовано технічними засобами), здійснюється поповнення акаунтів групою осіб (2 і більше) для здійснення однотипних прогнозів. При цьому, такі особи явно пов’язані спільними інтересами (місцезнаходження, дружба, соціальні мережі, дзвінки).

      Хронологія подій:
      З одного пристрою, з якого Ви були зареєстровані вперше, крім Вас заходили на сайт ще два гравці.
      Рахунок №1: рахунок зареєстрований 22.09.2017. 13.10 – початок активного використання рахунку. 14.10 до нього були застосовані обмеження за гру на арбітражних ситуаціях, а також виставлена ​​прохання верифікувати рахунок.
      Рахунок №2: Дата реєстрації аккаунта – 16.09.2017, гра на арбітражних ситуаціях, реєстрація в один клік. 19.09.2017 застосовані обмеження до рахунку.
      Рахунок №3: Реєстрація рахунка доводиться на 27.09.2017, манера гри ідентична – гра на арбітражних ситуаціях.

      • АФ

        Добрий день Фан Спорт! Я і є чесний гравець який покладаються на власну думку при здійсненні ставок, але нажаль я попав на не чесного букмекера який не хоче виконувати свої обов’язки. Перед початком гри у вас я ознайомився з вашими правилами. Так я не заперечую що маю друга який також має рахунок у вас, але я не знайшов у вас в правилах що заборонена реєстрація друзів чи я не правий? Пункт правил 2.22. Кожен зареєстрований клієнт може мати тільки один рахунок. При реєстрації на сайті діє правило для: однієї сім’ї, однієї адреси, електронної адреси, номера кредитної / дебетової картки або IP-адреси. Адміністрація компанії залишає за собою право затребувати у клієнта уточнені дані (паспортні дані, прописка, реєстрація) та пройти відео конференцію. Я маю один рахунок а про друзів тут нічого не вказано! Так мій друг має таку саму проблему ви йому також анулювали всі ставки і він залишив скаргу! Так ми разом були на ППС в місті Києві та один за одним поповнили свої рахунки, касир в нас не запитував документів! І не казав що це є порушенням. Вкажіть пункт правил згідно якого не можна поповнювати рахунки один за одним в ППС друзям? Далі кожен поповнював свій рахунок залежно від потреби. Після повернення додому кожен почав робити свої прогнози, на своєму компютері та зі свого інтернету(жодних співпадінь по пристроях та інтернету просто не може бути). Так ми використовували однакову систему аналізу матчів, але я також не знайшов що це є порушення. Я аналізував і робив ставки на свої матчі він на свої. В чому тут порушення? Більше того я скажу що є ще один мій товариш який використовує таку саму стратегію, але він не є такий успішний як я і програв велику суму, але о чудо вони йому нічого не анулювали і не повернули депозит. То про яку справедливість йде розмова. Фан Спорт просто фальсифікує факти щоб нікому нічого не платити.
        Додаю фото з пошти з датою реєстрації та з списком ставок. З приводу хронологій ваших подій. Ніякі інші рахунки з мого пристрою на вашому сайті ніколи не реєструвались це мій перший та єдиний рахунок був зареєстрований 22.09.2017 року. Ніхто інший не міг виходити з цього пристрою та ІР адреси крім мене, на що я маю вагомі докази. Ніяких арбітражних ситуацій я не робив, в іншому випадку я сумніваюсь що система дала мені зробити 55 ставок(ставки були зроблені на один вид спорту тотал голів) Також ніяких обмежень не було введено на моєму рахунку, я успішно робив ставки до 7.11.2017 року до того часу поки не вирішив забрати виграш, після надання всіх потрібних документів мені анулювали всі ставки та зробили максимум нуль. Я можу зробити запит до провайдера щоб він підтвердив що саме я користуюсь цією ІР-адресою у провайдера така технологія що тільки я зі свого ноутбука можу виходити в інтернет. Також я маю документи на ноутбук з датою купівлі. Про інші рахунки я нічого не знаю , ви просто фальсифікуєте факти, щоб не виплачувати великий виграш.
        Я можу надати ноутбук на перевірку РБ,щоб вони переконалися, що він немає відношення до інших рахунків. Також скинути всі документи по інтернету, і компанії де я його купив. РБ як можна зв’язатися з вами по телефону чи скайпу, щоб пояснити повністю ситуацію і довести свою правоту. Мій телефон 097 4660579.

        • Шановний Андрій Фок, вся доступна інформація стосовно рішення за Вашим запитом була Вам надана. Рішення остаточне, воно базовано на достатній кількості і якості фактичної інформації. З повагою команда “Фан Спорт”!

          • АФ

            Ви мені нчого конкретно не надали, ви постійно відповідаєте загальними фразами без конкретики та деталей? Де в правилах у вас вказано що заборонено використовувати однаковий тип прогнозування матчів, вкажіть конкретний пункт? Проте що з мого пристрою ще хтось реєструвався це смішно, надайте конкретні докази? Яка адекватна людина буде реєструвати 3 рахунки протягом двох тижнів на один пристрій та інтернет це просто смішно! Ви вказуєте що перший рахунок з мого пристрою був зареєстрований 16.09.2017 року, але в цей день мій компютер був виключений і не виходив в мережу про що свідчать логи які прописуються в системі і я можу їх надати(windows я не міняв від коли купив компютер)! Також я дав запит до провайдера по часу та даті сесій з моєї ір адреси та пристрою! Якщо я вам надам докази того що мій компютер не працював 16.09.2017 року, ви визнаєте свою помилку та повернете мій виграш? Я думаю якби у вас дійсно були прямі докази мого порушення ви б давно надали б їх мені та РБ і справу було б закрито, а так ви намагаєтесь сфальсифікувати факти придумуючи якісь реєстрації, чіпляєтесь до дрібниць щоб любим шляхом не виплачувати великий виграш.

    • ВР

      Теперь на их счет сомнений не осталось

  • ВР

    3 месяца весела жалоба.получил ответ- Alexey Burkasov (Администратор) кому: Владислав Рябов
    Владислав, здравствуйте!
    Букмекер выявил повторную регистрацию. Исходя из выявленных совпадений между счетами (помимо анкетных данных) речь не может идти о случайности.
    В случаях мультиаккаунтинга мы не отстаиваем игроков.
    НИКТО И НИКОГДА НЕ НЕСИТЕ ДЕНЬГИ ЭТИМ МОШЕННИКАМ ЭТО ЧИСТЫЙ РАЗВОД,я знаю что такое мультиакаут .я ставлю больше 15 лет ни где такого беспредела еще небыло в своей правоте уверен на 100%.Жалкие лгуны и мошенники,какой нахрен мультиакаунт? Какие доказательства?Я в этой бк регился всего 1 раз .Больше счетов не я ни один мой родственник не открывал.Не одного правила я не нарушил.Ставки делал лично я(если сомнения на этот счет) ,у меня есть действующие верефецированные счета во всех бк которым по десятку лет

  • TP

    Mr. a representative of FAN SPORT.
    I see that you are also persistently try to avoid answering my specific question: IF YOU ACKNOWLEDGE THAT THE REASON FOR YOU TO TAKE MY 611 EUR IS THAT MY BETS HAVE BEEN PLACEN NOT FROM ME, YOU MAY HAVE TO REVEAL YOUR CONSEQUENCE WITH CONCRETE EVIDENCE; WHO HAVE IT, WHEN, HOW, FROM WHERE ITC.
    And for that we should see concrete documents.
    At any moment, you can invent a nonsense stupidy just to steal money from your customer. There are nowhere in any bookmaker to claim something like these.
    I claim again: I am only owner on my account with you and all bets are settled from me.
    If you can not you prove your nonsense claims you owe me to pay my gains in the amount of 611 eur.
    I’m waiting for your proof or I’m waiting for my money !!

  • АФ

    Це не контора а просто жах!!!!! Вибрав їх через зручність поповнення є наземні пункти, плюс коефіцієнти хороші, думав поповнюючи через касу, зможу і зняти там прийшовши показавши свої документи та забрати виграш але не все так просто! Тепер опишу свою ситуацію. Грав 2 місяці зробив 45 ставок все було добре робив ставки тільки на НХЛ та КХЛ за цей період вийшло награти солідну суму а саме 229505 грн, вирішив частину забрати і тут почалось, потрібно скинути купу документів, фото з паспортом та перепискою, все надав рахунок відправили на верифікацію яка тривала майже тиждень (хоча в правилах сказано до 72 годин), рахунок мій перевіряли різні спеціалісти і тут захожу на рахунок і пошту всі ставки анульовані і мені пропонують вивести тільки депозит, я пишу в службу безпеки вони не відповідають скинули п 2.21 правил що нібито я їх порушив. Пишу в супорт і тут починається саме цікаве мені відписують по справі якогось Воробйова Р.В потім пишуть що сталася помилка ці листи мені дублюють два рази, я їм пишу якщо сталася помилка то поверніть мій виграш нащо вони відписують що ми все одно хочемо розірвати з вами угоду згідно пункту 2.19 правил, я відписую що я розумію що ви хочете розірвати угоду але поверніть мій виграш так як я не порушив ваших правил. Нащо мені супорт скидає знову пункт 2.21 без пояснень що саме я порушив і без аргументів плюс дописує до нього свій текст:
    > Support Agent, 17 нояб., 15:38 EET
    >
    > Шановній Андрій Володимирович!
    > Службою безпеки було прийнято рішення: розірвати з Вами співпрацю з
    можливістю вивести кошти, які Ви вносили на рахунок.
    > Службою безпеки було виявлено порушення Вами таких правил:
    > Розділ 2, п. 21
    > «Якщо учасник парі здійснює шахрайські дії щодо Оператора (мультиакаунт,
    використання ПЗ для автоматизації прогнозів, гра на арбітражних
    ситуаціях, якщо ігровий рахунок не використовується для здійснення парі,
    зловживання програмами лояльності і т.п.), то Оператор залишає за собою
    право припинити такі шахрайські дії наступним чином:
    > • відміною парі;
    > • закриттям рахунку клієнта з поверненням внесених коштів.»
    2.21 Звучить так:
    Якщо учасник парі здійснює шахрайські дії щодо Оператора (мультиаккаунт, використання ПЗ для автоматизації прогнозів, гра на арбітражних ситуаціях, якщо ігровий рахунок не використовується для здійснення парі, зловживання програмами лояльності і т.п.), то Оператор залишає за собою право припинити такі шахрайські дії наступним чином:
    відміною парі;
    закриттям рахунку клієнта з поверненням грошових коштів.
    Я думаю що є трохи різниця між поверненням внесених коштів і просто поверненням коштів, навіть якщо вони хочуть звинуватити мене по цьому пункту якого я впевнений що не порушував то вони не мають права анулювати мої ставки і мають повернути мій виграш в повному обсязі спочатку всі звинувачення йшли по пункту 2.21 що від служби безпеки що від супорта. І потім супорт додає ще пункт 2.24 не пояснюючи нічого, і тепер ніхто не виходить на контакт! Я не розумію як Рейтинг букмекерів дає їм оцінку 4 і радить їх як надійного букмекера! Так без пояснень і доказів не даючи мені навіть надати якихось аргументів вони анулювали мій виграш і не йдуть на контакт. По такій схемі як вони зробили зі мною вони можуть будь якому успішному гравцеві анулювати всі ставки і не виплатити йому виграш. Я залишив скаргу на РБ надіюсь хоч ви зможете на них по впливати і я таки отримаю свій виграш. З моєї сторони я готовий надати все необхідне як для РБ так і для Фанспорт!

  • TP

    Hi people .Look at what these criminals from FANSPORTS answer me after they stole my winnings of 611 eur:

    Евгений (FanSport)
    21 нояб., 12:32 EET
    Good afternoon, Tode!
    We informed you, that our company decided to stop any collaboration with you (closing your account). This decision is based on
    the official Terms and Conditions point 2 subpoint 25 of the betting company Fan-Sport.
    The decision has been made after careful investigation of the situation by our security service. According to the results of the
    investigation we have reasons to suppose that all your bets on sport events from this gaming account have been placed not by you,
    it violates above mentioned point of Terms and Conditions directly.
    We ask you not to create new accounts in our website. Pay your attention to the moment that if you try to create new accounts, we
    will block them. At the same time your actions have been a violation of the above mentioned Terms and Conditions. The Decision
    concerning the stopping any collaboration with you is final and without appeal.

    Do you believe that a serious online bookie writes such nonsense to find a way to steal your money from your client?
    I once again call the bookmaker FAN SPORT here on this site, publicly proving who is that mr.X who is betting for me on my account
    If they do not provide us with these evidence , they are obliged to pay me my winninfs of 611 eur .
    If they do not pay my money, they will themselves confirm that they are a criminogenic structure that does illegal things and steal
    money from the customer.

  • TP

    Can somebody tell me which institution in Ukraine is competent for regulation of bookmakers working, to send a complaint for these SCAMERS FANSPORTS

  • Еще один прикол. Играл в лайве, ставил на теннис. Во время первого сета поставил на матч Рупан-Маццони. По ходу первого сета решил еще сделать ставку на эту игру (первая ставка явно уже не проходила) и УПППС! Выскакивает вот такая табличка. (См. картинку) Ну и что, что я уже сделал ставку на это событие??? То же самое произошло и в матче Недовесов-Вардхан, скриншот я уже не делал. Правда на второй сет ограничений уже не было. Специально не закрашивал количество денег на счету, там было всего 60 гривен. Почему нельзя ставить более одной ставки на матч (сет)?

  • TP

    FAN SPORT is a big SCAM.
    They stole my money in amount of 611 eur and closed my account.They never answer what is exacly reason for closing my account and steal of my money.
    Never open account with thesr scammers.

  • ЮП

    Ребята, всем привет! ЧИТАТЬ ВСЕМ ДО КОНЦА, ЭТО ЖЕСТЬ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Фан Спорт – это РАЗВОД, ОБМАН людей, мошенническая букмекерская кОнтора !!! ЭТО ФАКТ И СЕЙЧАС Я ВАМ ДОВЕДУ ЭТО.

    Большая просьба ко всем, кто имеет хоть КАКОЙ-ТО НЕГАТИВНЫЙ опыт с этой конторой – НЕ ПОЛЕНИТЕСЬ, зарегистрируйтесь на форумах и НАПИШИТЕ свои ОТЗЫВЫ.
    Так мы хоть как-то ПОВЛИЯЕМ на деятельность букмекера и их руководство задумается, побоится потерять клиентов и возможно ПОМЕНЯЕТ свою МОШЕННИЧЕСКУЮ ПОЛИТИКУ на более МЯГКУЮ.

    Теперь подтверждаю выше сказанные слова. Уверен на 1000 % что сотрудники ФАН СПОРТА, которые будут отвечать на этот отзыв (если будут, конечно) не смогут ОПРОВЕРГНУТЬ и как-то аргументировать ЧТО Я НЕ ПРАВ.

    Как-то я почитал отзывы о Фан Спорт. Много людей жаловались на то что в ППС (пункты приема ставок, кассах, будках) их вносили в ЧЕРНЫЙ список (список запретных лиц) за то что они якобы ВИЛОЧНИКИ.

    Вилка – это когда, к примеру, есть матч РОГА – КОПЫТА и в одной конторе коэффициенты 1,95 – 2,08, а в другой конторе коэффициенты 2,02 – 1,90.
    Идем в одну контору ставим на РОГА 1000 грн, идем в ФАН СПОРТ и ставим на КОПЫТА 1000 грн. И кто бы не выиграл – мы всеравно в ПЛЮСЕ.
    Важно выбрать матч, где не может быть ничьи.

    СОГЛАСЕН и ПОНИМАЮ, что букмекерским конторам это не нравится и они пытаются с этим бороться. И может это правильно. Я действительно понимаю БК, что их это злит и за это они наказывать людей, которые по такой схеме работают.

    Но люди, которые писали отзывы говорили, что у них была другая стратегия не ВИЛКИ, но у них Фан Спорт всеравно не принимает ставки в ППС.

    Как-то я проходил возле Фан Спорт и решил спросить об этом в девочки, которая принимает ставки.
    В ходе диалога она сказала, что если человек вилочник – то они не будут принимать у него ставки, у них есть база с фотографией человека и так они вычисляют людей, у которых не примут ставки так как люди ставят не по честной схеме.
    Я задал ей вопрос, предоставляют ли они какие-либо доказательства того что человек ВИЛОЧНИК – она сказала, что БК по “ПРАВИЛАМ” НЕ ОБЯЗАНА предоставлять какие-либо объяснения, доказательства и аргументы.
    Ребята ВДУМАЙТЕСЬ, ЧТО ОНИ ТВОРЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Тоесть, если ВЫ, ДА, ИМЕННО ВЫ имеете супер стратегию, честную, сложную. Вы изучаете команды, Вы изучаете статистику, Вы изучаете видеоповторы, читаете новости, смотрите динамику, смотрите кто в какой форме, у Вас хорошая интуиция, Вы действительно умный, математически развитый человек, И УМЕЕТЕ КРУТО АНАЛИЗИРОВАТЬ.
    И в день по ВАШЕЙ СТРАТЕГИИ Вы, к примеру, зарабатываете 3,000-5,000 тыс грн.

    И теперь давайте представим такую ситуацию.
    Вы ходите в Фан Спорт, зарабатываете там каждый день по 3,000-5,000 в ДЕНЬ.
    И тут В ОДИН ПРЕКРАСНЫЙ ДЕНЬ Вы приходите в Фан Спорт, а ВАМ говорит девочка на кассе: ” Уважаемый, извините, но, мы не можем принять у Вас ставку. Вы ВИЛОЧНИК !!!! А это не по правилам нашей БК”

    А Вы им говорите: ” Извините, конечно, но я никакой не вилочник, у меня своя честная стратегия. Вы можете предоставить мне какие-либо доказательства того, что я делал ВИЛКИ?”

    Вам отвечают: ” К сожалению, БК по правилам не обязана объяснять и тем более доказывать это. Вы СТАВИТЕ НА ВИЛКИ. ТОЧКА!!!!!”

    РЕБЯТА, НАДЕЮСЬ ВЫ ПОНЯЛИ В ЧЕМ СУТЬ РАЗВОДА И КТО НА САМОМ ДЕЛЕ МОШЕННИК?!!!
    ДАЖЕ, ЕСЛИ У ВАС ДЕЙСТВИТЕЛЬНО КРУТАЯ СТРАТЕГИЯ, ХОТЬ 10 СТРАТЕГИЙ – ВАМ ВСЕРАВНО НЕ ДАДУТ ЗАРАБОТАТЬ. ПРОСТО СКАЖУТ, ИЗВИНИТЕ, НО ВЫ ВИЛОЧНИК И НИКАКИХ ДОКАЗАТЕЛЬСТВ ВЗАМЕН, НИЧЕГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ТАКИМ СПОСОБОМ ОНИ МОГУТ ЛЮБОМУ ЧЕЛОВЕКУ, КОТОРЫЙ ЗАРАБАТЫВАЕТ НА СТАВКАХ СКАЗАТЬ ВЫ ВИЛОЧНИК И ВСЕ НА ЭТОМ. ГУЛЯЙ ВАСЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

    НЕ СТАВЬТЕ В ЭТОЙ КОНТОРЕ. ОСТАВЬТЕ СВОИ ОТЗЫВЫ ТОЖЕ.

    ТЕМ КТО НЕ ВЕРИТ МНЕ – ЗАЙДИТЕ В ЛЮБУЮ КАССУ ФАН СПОРТ И ПООБЩАЙТЕСЬ С СОТРУДНИКАМИ.

    А ВЫ, ДОРОГИЕ СОТРУДНИКИ ФАН СПОРТ, ЧТО СКАЖИТЕ В СВОЮ ЗАЩИТУ?

    ВСЕМ БОБРА !!!

    • Здравствуйте, Юрий Петренко! Кассиры в пунктах обслуживания не обладают подобной информацией. “Фан спорт” не прекращает сотрудничество без оснований. В случае спорных вопросов рекомендуем Вам обратиться в службу поддержки пользователей “Фан-Спорт” отправив письмо на электронный адрес:[email protected] или же свяжитесь с Нами по номеру бесплатной горячей лини: 0 800 502 441. Служба поддержки пользователей ответит на все вопросы 24/7. Ваш запрос не останется без ответа.

  • TP

    Fan sports is a big SCAM. They stole from me 611 eur. After all my bets were calculated with coefficient 1, they took all my winnings, closed my account and did not respond to my e-mails.

    • Hello, Tode Petrovski! For any questions you are interested in, you can contact us at [email protected], we are happy to answer all your questions regarding the rules and work of FanSport.

      • TP

        Here is my question:
        You closed my account acc.nr 22802947 on August 27, 2017, you recalculated all of mine 27 regular bet with coefficient 1, and stole my winnings in the amount of 611 eur.
        The reason for this you said that I violated yours official Terms and Conditions point 2 subpoint 25 of the betting company Fan-Sport, then you said that ” bets on sport events from this gaming account have been placed not by me “, and afrer that you said that I have another account with you??
        What of these reasons are correct?
        You have to infor me precisely what I have broken in your rules, so you have acted so, and also prove it in a documentary manner.
        You have to infor me me exactly what I have violated in your rules, so you have acted so, and you must also prove it with evidence.
        Otherwise, I’m counting on you to take my 611 eur winnings without any reason, and you have to pay me the winnings.
        Any other behavior you consider will be a crime and a scam of customers.

        I’m waiting for your answer.

  • Здравствуйте Владислав, если у Вас возникли сомнения в честности работы “Фан спорт”, Пожалуйста обратитесь в службу поддержки [email protected] и мы поможем решить Ваш вопрос. С уважением представитель “Фан спорт”

  • ВР

    Почему рейтинг 4(а не 1) ? На русской версии рейтинг 3 ,а на украинской 4,хотя обманывают они в основном клиентов с Украины.

  • TP

    FAN SPORT stole from me legally earned money in amount of 611 eur, so that all my bets were recalculated with the odd 1. Here is one example of my bet, so you can decide for yourself whether it’s regular or not ???

  • TP

    Whether the fact that the FAN SPORT not response, indicates that they recognize their mistake

  • TP

    I can’t see any comment from a representative of BC Fan Sports

  • TP

    People, if you want to lost your moneu just open an account at fan-sport.com.ua

    • Hello, Tode!
      How we can help you? What the problem have you faced with?

      • TP

        Yes I have a problem with your bookmaker Fanbet.
        I open regular my account nr 22802947, play regular bets ,send regular all my documets for verification and then when I send withdraw request I recived a message that my account is blocked because my bets ” are not placed from me but from another person” and you stop colaborate with me. This is totally incorrect and irregular from your company.
        After I contact bookmaker-ratings.com.ua , You changed your attitude and paid me only my deposit, but you did not pay my winnings in the amount of 611 eur since all my regular bets were calculated through the coefficient 1. And to be even more tragic and funny, you have created a new reason for that that I had a double account with you, which is another inaccurate fabrication on your part.
        I responsibly claim that I have only one account in Fan sport, where I sent all my regular testimonials, played regular bets and ultimately irregularly damaged on your part.
             If you are sure of what you are claiming for my other account, why did not you respond to my e-mails or you did not publicly show me that this is true, not only do you feel and think that it is over.
        Since I have been damaged from your FANSPORT bookmaker for my winnings of 611 eur, I call you as soon as possible to pay this amount to my account in order to correct your mistake and prove that you deserve a rating displayed on RB and other betting sites.

  • NL

    как за такие коэфы можно ставить оценку 4? посчитайте пжлста маржу на тотале, а то у меня не получается!
    1,4 на верх и 1,7 на низ, цырк не иначе

  • NL

    Мда, сколько денег Вам заплатила эта конторка, чтоб вы ей так завысили рейтинг?

  • ВР

    На данный момент считаю эту бк мошенниками.Ситуация такая открыл счет пару месяцев назад сразу удалось с 2500 выиграть 20000 .сделал запрос на вывод и мне вывели через 15мин даже без верефикации,потом все проиграл и только делал депазиты,ну вот пару дней назад на 12 юсопен давали хорошую роспись решил рискнуть.закинул 19000 и за сутки выиграл порядка 35000 сделал еще пару ставок на мхл .решил вывести свои а на выиграшь играть,но они запросили фото паспорта или подтверждающий личность документ,я им сразу выслал и фото паспорта и прав и написал что готов впринципе выслать все что им понадобиться и даже готов на скайп(был уже такой опыт с 1х бет) лижбы побыстрей вывели так как нужны срочно деньги.В том что я не нарушил не одного их правила 100%(счет 1 .лично мой .пополнял своей картой ставил со своего компа).Я ставлю лет 15,счета есть во всех бк,везде были верефикации ,разного рода вопросы,урезания кефов и тд и тп ,но ни разу не было такого что контора забирала деньги.Вобщем итог в субботу днем мне пишут что документы на верификации ,через 8 часом примерно,я обнаружил что на моем счете не хватает порядка 21000 и все ставки анулированы.ответ нахожу на почте -(Доводим до Вашего сведения, что нами было принято решение о прекращении сотрудничества с Вами (закрытии игрового счета), на основании п. 2 № 25 правил нашей БК. Решение было принято после проведения тщательной проверки нашей Службой Безопасности.

    По итогам проведения проверки, у нас есть основания полагать, что все ставки на спортивные события с данного игрового счёта были совершены не Вами, что прямо нарушает вышеуказанный пункт правил.

    Просим Вас не создавать новых игровых счетов в нашей компании. Обращаем Ваше внимание, что все новые счета, созданные Вами, будут закрыты, ставки отменены, введенные средства не будут возвращены и пойдут в счет погашения затрат, связанных с проведением проверки.

    Ввиду того, что Ваши действия являются грубейшим нарушением правил нашей компании, решение о прекращении сотрудничества окончательно и пересмотру не подлежит.

    Все запросы от Вас по теме блокирования будут проигнорированы нашей Службой поддержки.)

    3 фото паспорта и все 8 часов тщательной проверки и они решили что ставки делал не я,это ли не развод?Я готов им обьяснить каждую свою ставку и даже ход развития событий по ним,тупее способа отобрать деньги не нашли?Счет потом сразу закрыли ,теперь я даже не могу на него зайти ну скрины всех ставок я сделал ,написал в рейтинг бкмекеров может они помогут,буду бороться ,принципиально не хочется разводилам дарить деньги.Мой номер счета 22362509 может их представитель проверит и справит эту ситуацию или нужно везде где только можно информировать людей о таком,чтобы они и их средства не пострадали

  • Какая то политика 2х стандартов…..в украинской версии эту бк рекомендуют а русской крайне не рекомендуют….т.е в зависимости на какую версию зайдёшь и зависит лишишься своих денег или вовремя пройдешь мимо…

  • После наездов с двух разных форумов, фотографий в разных позах на фоне переписки и с разными документами, кучи бумаг подтверждающих, что я есть я, деньги все-таки вернули. Если вам дороги свои деньги
    НИКОГДА, прислушайтесь, НИКОГДА не играйте в этой конторе!
    Вы не получите своих денег назад или наживете геморрой на несколько недель и получите назад в лучшем случае депозит. Выносите их через будки! Линия, переписанная у бетсити, уже многих людей богатыми сделала!
    Имейте в виду, что это 1хбет с другим названием, чтобы не плели их представители, та же база игроков – информация от людей которые там работают. Они даже не удосуживаются что-то менять в ответах – все те же шаблоны что и в 1хбет. Просто зашли на украинский рынок под другим именем в силу политической ситуации.

  • Рейтинг букмекеров только создает видимость роботы, не могут жалобу уже месяц обработать.
    Фан спорт – шарашкина контора, если выиграете то денег не получите. На русском рейтинге букмекеров оценка фан спорту 2!!! 2 товарищи! И куча негативных отзывов! А у нас кантора в топе, потому что все подмазано. Еще и на форме Динамо Киев красуеться реклама… Полный бред.

  • Рахунок 17928861 не дають вивести кошти на картку видає повіомлення Отказ в выводе средств №47396883 на сумму 2000.00 ₴. (Вывод средств возможен только по тем реквизитам, по которым осуществлялось пополнение. При пополнении счета различными способами вывод средств должен быть пропорционален сумме пополнения)

    Хоча виводжу на туж картку з якої робив поповнення

  • АЧ

    Через 8 ставок, 3 из которых были проигрышные – порезали коэффициенты. № счета 21321943

  • УУУУ…мда..хотел поиграть в данной конторе но почитав отзывы пройду мимо…

Оцінка 4/5
3/5
Помилка
Не вдалося отримати дані. Спробуйте ще раз.
Поставити запитання представнику БК Фан Спорт

Ваше запитання з'явиться в розділі «Питання-відповідь». Представник БК отримає повідомлення про ваше питання, і коли ви отримаєте відповідь на ваше запитання, ми надішлемо повідомлення вам на пошту.

Заголовок
Опис запитання
Отримати список дзеркал

Введіть ваш email, щоб ми могли вислати вам список

Ваш email
Запитання відправлено
Ваше запитання було успішно додане і опубліковане.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Список дзеркал відправлено
Список дзеркал був успішно відправлений на ваш email.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Реєстрація
Реєстрація
Вхід
Забули пароль?