Нагору

Огляд букмекерської контори «Фан Спорт»

Сума бонуса
₴3000

Високі коефіцієнти

Зручний та інформативний сайт

Має додатки Android та iOS

Зміст
Оцінка «РБ»: 5/5
Надійність: 4/5
Лінія в прематчі: 4/5
Лінія в лайві: 4/5
Коефіцієнти: 4/5
Зручність платежів: 5/5
Служба підтримки: 4/5
Бонуси і акції: 4/5
Технологічність: 4/5
Відгуки: 68 Бонуси: 3000 ₴ Введення/виведення: 999999 / 0
Ще 22
Мобільні версії: Запитання: 5 Скарги: 58 Служба підтримки

Зміст

Відео

До вашої уваги плюси та мінуси БК Фан Спорт.

Огляд компанії

5/5
Паруйр Шахбазян
Засновник сайту

Це огляд міжнародної букмекерської компанії Фан Спорт, її функціональних можливостей, розмаїття ставок, способів реєстрації, бонусів та в цілому головних переваг та недоліків.

Компанія Fansport була заснована у 2016-му році та діє на підставі ліцензії, виданої на Кюрасао. Мета – надати гравцеві найкращі рішення, зважаючи на останні тенденції та кон’юнктуру індустрії. Букмекер пропонує свій продукт тільки для гри в онлайні, тож кожен охочий може зареєструватися, використовуючи додаток, десктопну або мобільну версії. 

Серед переваг Fansport виділимо одні з найвищих коефіцієнтів на ринку та різноманіття ігор. Окрім традиційних ставок на спортивні події, є можливість укладати парі на популярні телевізійні шоу, кіберспорт, політику, погоду, віртуальний спорт, грати у TV-ігри, live-казино, покер бінго тощо. Також букмекер регулярно проводить розіграші цінних призів і бонусів.

Як обрати букмекерську контору: поради «Рейтингу Букмекерів»

Інтерфейс офіційного сайту БК Фан Спорт

Сайт букмекера представлений у трьох мовних версіях: українській, російській та англійській. Ресурс простий та інтуїтивно зрозумілий. Він оптимізований під різні пристрої, що полегшить ігровий процес та зробить його максимально зрозумілим та зручним.

Кольорова гама підібрана чудово, відсутні агресивні відтінки, що можуть відштовхувати чи втомлювати око гравця.

У шапці сайту розміщуються посилання на додаток для смартфонів, інформацію про платежі, детальну статистику та результати матчів, що відбулися. Трохи нижче можна ознайомитись ігровим розмаїттям букмекера, переглянути сьогоднішню лінію та лайв. Форма для входу або реєстрації знаходиться на верхній панелі та зміщена праворуч.interface fansport

Вибір ставок

Fansport пропонує чимало цікавих ліній. Після реєстрації гравець отримує можливість укладати парі у більше 30 видах спорту. 

Є безліч варіацій ставок на різноманітні спортивні події. У букмекера представлені всі найпопулярніші види ставок (ординар, експрес, система, ланцюжок) та маркети (гандикап, хід гри, тотал більше / менше, точний рахунок тощо). 

Суттєвою перевагою цього букмекера є ширина лінії: від трансферів футболістів, виборів президента, ринків ставок на погоду до кіберспорту, дартсу, гольфу та парі на собачі перегони. 

База знань «РБ» допоможе новачкам розібратися у тонкощах світу ставок. Розділ містить корисну інформацію, що стане у пригоді не тільки новачкам, а й досвідченим гравцям.  

Live

У Фан Спорт діє унікальна пропозиція: зареєстрований користувач отримує безкоштовний доступ до онлайн-трансляції більшості спортивних подій. Ця опція дає можливість надати клієнтові максимально широку лінію у режимі онлайн, збільшити шанси на швидкий виграш і отримати щедру порцію адреналіну. 

Вибір в режимі live – більше як 300 подій щодня. 

Коефіцієнти

Рівень коефіцієнтів – вище середнього. Середня маржа букмекера: 

  • В прематчі – 3-4%
  • В режимі live (ставки під час подій) – 6-9%.

9 істин успішного гравця на ставках

Програма лояльності

Компанія має розвинену партнерську систему з автоматичними виплатами щотижня, що дозволяє заробляти за запрошення нових клієнтів у БК.

Розпис

Компанія пропонує широкий розпис: на топові спортивні події середня кількість маркетів ~1 500, на популярні футбольні матчі ~2 300. 

Можна робити ставки не тільки на традиційних ринках: результат, фора, тотал тощо, а й на статистичні показники: кутові, офсайди, жовті картки, удари у площину воріт та інше. 

Мінімальна та максимальна ставки

Сума мінімальної ставки у БК Фанспорт – 10 гривень. Сума максимальної ставки визначається букмекером на кожну окрему подію, може досягати сотень тисяч у національній валюті України. 

Реєстрація

Компанія пропонує кілька варіантів реєстрації: за допомогою мобільного номеру, електронної пошти, через соціальні мережі або за допомогою функції «реєстрація в 1 клік». Процедуру створення профілю можна пройти з десктопної чи мобільної версій сайту або у додатку для Android чи іOS. registration fansport

Реєстрація в 1 клік – найшвидший та найпростіший спосіб створення профілю, котрий не вимагає від гравця введення електронної пошти, номеру мобільного або будь-яких особистих даних. Система автоматично згенерує номер рахунку та пароль для входу, гравцеві необхідно їх запам’ятати і внести в форму авторизації на сайті. Аккаунт, створений за допомогою цієї функції, може мати обмеження. 

Реєстрація за допомогою мобільного телефону. Для використання цього методу необхідно у формі реєстрації зазначити свій номер, на який згодом надійде SMS з кодом. 

Реєстрація електронною поштою. Метод абсолютно ідентичний створенню аккаунту за допомогою мобільного номеру, але код підтвердження надійде на електронну адресу, зазначену під час операції. 

Реєстрація за допомогою соціальних мереж та месенджерів. Для відкриття рахунку можна використати профіль у Telegram або Facebook. Достатньо клікнути на логотип соцмережі, і система автоматично підтягне ваші дані. 

Верифікація

Відповідно до правил БК, представник Fansport може у будь-якої мить запитати у вас копії документів для проходження верифікації профілю. Їх потрібно надіслати на електронну адресу компанії. 

Зазвичай достатньо копії паспорта, документів, що засвідчують місце прописки, та платіжних реквізитів. В окремих випадках букмекер може попросити гравця надати додаткову інформацію.

Вхід в особистий кабінет

Авторизуватися можна за допомогою електронної пошти, мобільного телефону, через аккаунт соціальної мережі або ID, щоб був автоматично згенерований під час «реєстрації в 1 клік». 

login fansport

Дзеркало

В Україні не було проблем з доступом до БК, тому сміливо можна використовувати основний домен сайту Fansport

Податок на виграш

Наразі в Україні вирішується питання щодо можливого оподаткування виграшу гравця, однак на момент публікації огляду воно відсутнє. Втім, кожен охочий може самостійно задекларувати виграш у податковій службі. 

Висновок

Серед плюсів букмекерської компанії Fansport гравці виокремлюють широку лінію у прематчі та live, розпис, а також коефіцієнти та швидкість реєстрації. До мінусів варто віднести швидкість роботи служби підтримки та процес верифікації, який може тривати тижнями. 

Більш детально з недоліками та перевагами БК ви зможете ознайомитися у відгуках до огляду компанії Фан Спорт на сайті «РБ». 

Якщо ви не знаєте на що зробити ставку, пропонуємо вам завітати на сторінку прогнозів експертів «РБ»:

Прогнози на спорт від команди експертів «Рейтингу Букмекерів»

Розгорнути Згорнути
Характеристики контори
Надійність
4/5
Лінія в прематчі
4/5
Лінія в лайві
4/5
Коефіцієнти
4/5
Зручність платежів
5/5
Служба підтримки
4/5
Бонуси і акції
4/5
Технологічність
4/5

Бонуси і акції

Бонус на перший депозит

БК Фанспорт дарує усім новим користувачам бонус у вигляді 100% від суми першого депозиту. Для цього потрібно вперше зареєструватися на сайті компанії. Розмір бонусу залежить від розміру депозиту і дорівнює його сумі, але не може бути більшим за 1000 гривень.

Акція «Козирна середа»

Постійна пропозиція, що дозволяє отримати бонус у 80% від депозиту, зробленого у середу.

Страховка ставок

Клієнт Fansport може застрахувати власні ставки частково або повністю, щоб у майбутньому мінімізувати потенційні втрати. Страховка – це платна послуга. Її вартість залежить від поточного коефіцієнта на ту подію, що страхується. Пропозиція дії виключно на ординари та експреси.

 

З повним переліком бонусів компанії Фан Спорт можна ознайомитися тут.

Мовні версії сайту

УкраїнськаУкраїнська
АнглійськаАнглійська
РосійськаРосійська

Наявність розділів і додатків

Web
Mac
Спортивні продукти
Спорт
Кіберспорт
Віртуальний спорт
Тоталізатор
Трансляция матчей
Матч-Центр
Казино
Ігрові автомати
Казино
Live-казино
Скілл-ігри
Покер
Бінго
Лото
ТВ игры
Ігри
Сервіси
Реєстрація
Депозит
Live-чат
- Українська версія - Мобільна версія

Способи платежів

Як внести депозит?

Поповнити рахунок у Фан Спорт можна за допомогою банківських карт VISA, MasterCard, платіжних систем QIWI Wallet, Skrill, B-pay, EcoPayz, Neteller, e-Pay, Paysafecard, Help2Pay, криптовалют Bitcoin, Dogecoin, Etherium, ZCash, Digibyte, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, Litecoin, Dash, Monero, NEM, Bitcoin Cash, Bitshares і банківським переказом.

Сума мінімального депозиту – 25 гривень. Сума максимального депозиту не обмежена. Всі депозити зараховуються миттєво, комісія відсутня.

Виведення грошей

Вивести кошти з ігрового рахунку можна за допомогою платіжних систем VISA, MasterCard, QIWI Wallet, Skrill, EcoPayz, МТС, LifeCell, «Київстар», Neteller, Paysafecard, Help2Pay, Elixir, Bitcoin, Dogecoin, Etherium, ZCash, Digibyte, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, Litecoin, Dash, Monero, NEM, Bitcoin Cash, Bitshares і переказом на банківський рахунок.

Сума мінімального виведення – 40 гривень, окрім Elixir – там 50 гривень. Час виведення грошових коштів – 1-15 хвилин. Максимальна сума виводу не обмежена. Комісія при виведенні відсутня. Залежно від банку і країни, мінімальна сума поповнення і виведення коштів може варіюватися.

Виник конфлікт або непорозуміння з букмекером? Заповнюйте форму скарги на сайті «РБ» – і ми вам допоможемо!

Введення коштів Виведення коштів
Сума Час Комісія Сума Час Комісія
 від 25 UAH до необм. миттєво 0%  від 40 до 10 000 UAH [1] від 1 хв до 7 діб 0%
 від 25 UAH до необм. миттєво 0%  від 40 до 10 000 UAH [1] від 1 хв до 7 діб 0%
 від 25 UAH до необм. миттєво 0% - - -
Розгорнути все (25)

Валюти рахунку

Гривня
Євро
Долар США
Канадський долар
Розгорнути все (142)

Служба підтримки

Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Телефон
~ 30 секунд
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
~ 30 хв.
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Live-чат
~ до 1 хв.

Надійність

Приймає Рейтинг Букмекерів
в якості посередника
На сайті Рейтинга Букмекерів є
представник компанії
Ставлення до спекулянтів:
Знижують максимуми

Ліцензії (1)

Скарги

(58: 40/ 15/ 1/ 1/ 1)
Затримка виплат - 20000 UAH Фан Спорт - 14 Января 2021
Зарегистрировал счет, сделал депозит (около 5 000 грн), удалось заработать примерно 15 000 (итого баланс 20 000 грн). Сд...
Читати далі
Безпідставна 14.01.2021
Служба підтримки - 49000 UAH Фан Спорт - 9 Декабря 2020
Здравствуйте уважаемый РБ! Никогда бы не подумал что буду писать жалобу на БК Fansport, на компанию которую вы рекоменд...
Читати далі
Безпідставна 09.12.2020
Затримка виплат - 31000 UAH Фан Спорт - 15 Жовтня 2020
Фанспорт проводит верификацию моего счета, которая по моему никогда не закончится. Сначала стандартный набор требований ...
Читати далі
Задоволена 15.10.2020

Відгуки (68)

1.7/5
Надійність
1.4/5
Зручність платежів
1.6/5
Лінія в прематчі
1.9/5
Служба підтримки
1.4/5
Лінія в лайві
2/5
Бонуси і акції
1.5/5
Коефіцієнти
1.8/5
Роман Ножак Новачок
1.7/5
Саша Гоч Новачок
1/5
Станислав Чесняк Новачок
1/5

Історія оцінки

03.03.2020
Рейтинг Фан Спорт піднявся з 4 до 5
11.05.2017
Рейтинг Фан Спорт піднявся з 3 до 4
01.04.2017
Букмекер Фан Спорт доданий в рейтинг

Інформація про компанію

Фан Спорт
Україна
+380800502441
Невідомий
2016
Київ
Невідомий

За і проти

Переваги:
Високі коефіцієнти
Зручний та інформативний сайт
Має додатки Android та iOS
Недоліки:
Ставки за помилковими коефіцієнтами розраховуються з коефіцієнтом 1 (розрахунок за ринковим коефіцієнтом не проводиться). Програні ставки за помилковими коефіцієнтами також повертаються.

Запитання користувачів

Іван Гресь Новачок

Який час виплат у фанспорт

Поставив на вивод 1620грн а воно досі обробляється.

5
28.12.2020 09:42
Закритий
Сергей Тулуба Новачок

Справка в банке

Просят справу с банка по карточному счету,что банковская карта неактивна,чтобы справка была полностью карточка без ***,в банке отказываются давать такую справку,что посоветуете делать?как перенести на другой счёт деньги

Читати далі
4
03.10.2017 08:39
Закритий
Tode Petrovski Новачок

institution

Which state institution in Ukraine is engaged in controlling the work of companies that organize games of chance and internet betting and take measures against organized crime on the net and fugitive population?

Читати далі
1
30.08.2017 20:20
Закритий

FAQ

Який найшвидший спосіб реєстрації в БК Фан Спорт? 

Опція «реєстрація в 1 клік» дозволить гравцеві зареєструватися за 1 хвилину. Для цього на сайті компанії необхідно натиснути Зареєструватися, а у наступному вікні обрати «в 1 клік».

Як отримати бонуси? 

Щоб скористатися бонусами цього букмекера необхідно ознайомитися з діючими пропозиціями на сайті та виконати усі умови, дотримуючись правил.

Набридли ставки на футбол, на що ще можна укласти парі? 

Окрім традиційних ставок на спортивні події, є можливість укладати парі на популярні телевізійні шоу, кіберспорт, політику, погоду, віртуальний спорт, грати у TV-ігри, live-казино, покер бінго.

Чи зможу я стежити за live-подіями у режимі реального часу?

Зареєстрований користувач Фанспорт отримує безкоштовний доступ до онлайн-трансляції більшості спортивних подій.

Коментарі (137)
  • YV

    Оформление жалобы на букмекера никакого эффекта не дает. Зато реклама этого букмекера на главной странице РБ.

    • По Вашей ситуации Вами была зарегистрирована жалоба, результаты её рассмотрения доведены до Вашего сведения и размещены в соответствующем разделе.

    • Здравствуйте, Юлия!
      По данному букмекеру 25% удовлетворенных жалоб на данный момент. Нам жаль, если в вашей ситуации помочь не удалось. Хотя ваша претензия еще в обработке.

      • YV

        В данном букмекере рассчитывают ставки, не зная элементарных теннисных правил, например, как ведется счет в гейме. Еще и отказываются признавать, что сами л***, а не клиенты. Что этот букмекер делает в вашем рейтинге вообще?

        • Вы предлагаете убрать всех букмекеров, у которых есть недовольные клиенты, оставив в рейтинге две конторы? Хотя и две конторы без недовольных пользователей надо еще поискать. Давайте в таком случае сделаем Рейтинг Букмекеров без букмекеров. Серьезно, подобные вопросы удивляют который год. Если что-то у кого-то не так, сразу – всё, срочно уберите ее из рейтинга. Как раз присутствие в рейтинге всех известных нам БК и дает возможность людям видеть полную картину и обсуждать компании, оставляя комментарии, отзывы, оценки, жалобы, полезные для других игроков. Касательно того проблемного рынка “40:30, 30:40”, и что им букмекер хотел сказать, мы запросили дополнительную информацию. Пока конкретики нет из БК, увы.

  • АЮ

    Мошенники удалили счет и забрали все деньги на счету себе!!! когда начал выигрывать у них. номер счета 26044115
    Будьте бдительны выводите деньги сразу много на счету у них не держите иначе они все заберут себе. Режут кэфы это ладно режут максы тоже нормально, не хотят играть с игроком я тоже не против, Но забирать деньги у игрока и присваивать их себе это уж слишком!!!!

  • АЛ

    Контора заслуживает рейтинг 1,вместо 5,вчера поставил средства на вывод,сказали что нужно пройти верификацию,отправил все фото,выписки,селфи,заблокировали щет ссылаясь на мультиаккаунт,щет мой,других аккаунтов я не создавал,ставил суммы от 100 до 400 грн,еще и в арбитраже обвинили,написал жалобу 2 часа назад,до сих пор на рассмотрении РБ,вот теперь и думайте сами,есть ли чесность у наших бк,и РБ который с ними сотрудничает.

  • СО

    Прочитайте отзывы о данной БК в интернете они жулики!!!

  • ЮІ

    Клони 1Хбет, такі самі шахраї як і вони, не віддають виграні кошти

  • TP

    Ці вболівальники FAN СПОРТ , що ще вони вигадають, щоб не розплатитися з гравцями
    Люди не вкладають з ними гроші, тому що ви ніколи не повернете їх. Гарантія !!!

  • TP

    Шановні представники FAN SPORT.
    22 серпня 2017 року ви взяли мою суму 611 євро з мого рахунку №. 22802947 FAN SPORT.
        Я надіслав скаргу на це, і нарешті через більше двох років я отримав від вас відповідь:
    Гравець порушив правила БК (мультиакаунтинг, зв’язок з іншими рахунками)

    Я стверджую, що це неправда, і тому я закликаю вас тут записати публічно, яка кількість цього іншого рахунку, який я мав і порушив ваші правила ??
       Дуже легко сказати, що це чи просто привід взяти гроші з моїх виграшів ??
          Якщо ви впевнені, на що ви претендуєте, я закликаю вас написати цей номер публічно !!

  • TP

    Пан представник FAN SPORT.
    Я бачу, що ви також наполегливо намагаєтесь уникати відповіді на моє конкретне запитання: ЯКЩО ВИ ЗНАЄМО, ЩО ПРИЧИНА ВИНАГО МОЖИТЕ 611 ЄВРО, ЩО МОЕ ЗАЛОЖЕННЯ БЕЗ ПЛАТЕНОМ НЕ ВІД МЕНЯ, МОЖЕТЕ ВІДКРИТТИ ВАШУ ПОСЛІДУ З БЕЗПЕЧНИМ ДОСЛІДЖЕННЯМ; Хто його, коли, як, звідки ІТЦ.
    І для цього ми повинні бачити конкретні документи.
    Ви можете в будь-який момент вигадати нісенітницю тупо, просто щоб викрасти гроші у свого замовника. Немає ні в якому букмекері, щоб заявити щось подібне.
    Я знову заявляю: я лише власник на моєму рахунку у вас, і всі ставки у мене перераховуються.
    Якщо ви не можете довести свої нісенітницькі претензії, ви зобов’язані мені сплатити мої прибутки в розмірі 611 євро.
    Я чекаю твого доказу або чекаю своїх грошей !!

  • TP

    Фанспорт – це СКАМ.
    Не кладіть туди свою маму, ви її загубите.
    Шанувальники фан-спорту, вони отримали мені 611 євро, і ось уже три місяці вони не відповідуть, чому це зробили. Це тому, що вони крадуть лише гроші людей і не мають адекватної відповіді, просто інтерпретуючи їх правила, щоб просто переслідувати їх, щоб не платити гроші.
    Третій місяць я чекаю, коли вони тут публічно заперечать, чому вони взяли 611 євро, але вони мовчать, бо помиляються і не мають доказів.
    Заходьте з цього шахрайського сайту, поки для вас не пізно !!!

  • FW

    Воруют деньги со счетов будьте осторожны, не ведитесь на их заманухи

  • FS

    Рахунок 17928861 не можу зняти гроші, верифікацію проходив, ще в 2017 році коли відкрив рахунок. Тепер сказав пройти повторно відіслав всі документи які просили, після цього пишуть що СБ знов запросила повторну верефікацію через день і знов ті самі документи, і так замкнене коло відсилати требе одне і теж!!!

  • ЮК

    Всем, кто проигнорирует предостережение, зарегистрировавшись в Фанспорт: не держите деньги на счету, выводите быстрее, вы никак не защищены, компания наглым образом изымает средства!

  • ЮК

    Красивая роспись, коэффициенты, играем, выигрываем….но деньги со счета игрового никто не отдаст! Лично мой опыт, 119 000 грн, не выплачивают, не отвечают, диалог считают исчерпанным. Чистый игрок, чистая аналитика, я понимаю, когда режут суммы, коэффициенты во время игры. Но, когда пари честно состоялось, отказывать в выплате!? Это, минимум, мошенничество! Рейтинг букмекеров необоснованно присвоил такой высокий балл Фанспорт. Не рекомендую! Есть опыт игры в другой букмекерской конторе, где понизили максимум суммы ставки в процессе игры, но весь выигрыш честно выплатил. Обращаюсь с просьбой понизить оценку в рейтинге “лучшему” букмекеру Украины – БК Фанспорт!

  • ОВ

    Привіт всім! Хочу застерегти всіх, щоб ви ніколи не реєструвалися в бк фанспорт! Службі безпеки БК все одно на все, якщо ви у них виграєте то автоматично порушуєте їх правила! Я зробив першу помилку зареєструвався у них, а друга моя помилка, що я виграв експрес з коефіцієнтом майже 10, виграшні ставки у них вважаються порушенням правил !! Після довгої верифікації, плюс дурних питань які не відносяться до моєї верифікації, я отримав лист з текстом: «Здравствуйте. Доводим до Вашего сведения, что нами было принято решение о прекращение сотрудничества с Вами (закрытие игрового счета) на основании общих положений правил БК: Если участник пары совершает мошеннические действия в отношении Оператора (мультиаккаунт, использование ПО для автоматизации прогнозов, игра на арбитражных ситуациях, если игровой счет не используется для совершения пары, злоупотребление программами лояльности и т.д.), то Оператор оставляет за собой право пресечь такие мошеннические действия путём: – отмены пары; – закрытия счета клиента с возвратом денежных средств. Решение было принято после тщательного расследования ситуации нашей Службой Безопасности. Просим Вас не создавать игровых счетов в нашей компании. Обращаем Ваше внимание на то, что новые счета, созданные Вами, будут закрыты, ставки отменены, внесенные средства не должны быть возвращены и пойдут в счет погашения издержек, связанных с расследованием и блокировкой. Ввиду того что Ваши действия являются грубейшим нарушением правил нашей компании, решение о прекращение сотрудничества окончательно и пересмотру не подлежит. Все запросы от Вас по теме блокировки будут проигнорированы. Вы можете вывести средства в размере суммы внесения депозита.»І це все після двох експресів, перший експрес я програв а другий виграв, модератор РБ підкажіть що я порушив? Як така бк може мати у Вас рейтинг 4 якщо вона забирає виграші за експреси ??? Просто конфіскували виграш і ігнорують мене! Скаргу залишу!

  • TP

    Новачок

    Не втрачайте свої гроші у FAN SPORT. Вони прекрасні шахраї, вони покрили мої виграші у розмірі 611 євро за умови, що у мене є багатоканальний лист, який не відповідає дійсності, і ніколи не представляв мені дійсних доказів того, що це правда.

  • TP

    FANSPORT IS A BIG BIG SCAM

  • МТ

    Уже как больше недели заблокирован аккаунт для вывода средств(115000 грн) , но ставки делать разрешаю . Причину не

    называют такой задержки, и все ответы по шаблону . Со своей стороны
    , что требовали и паспорт и ксерокопия паспорта и копию ксерокопии ….

  • МБ

    Правила написаны против игроков. Как вообще можно блокировать аккаунт за игру на арбитражных ставках? Вы выставляете коэфициенты, игроки по ним ставят. Это ваши проблемы что возникают арбитражные ситуации. Ставка есть ставка, вы выставили коф игроки поставили. Не советую играть у этого букмекера, когда правила написаны против игроков. Как бы рейтинг букмекеров не ставил им хорошие оценки, но по правде она заслуживает 2 бала, за свои же правила.

  • ДУ

    Упс, не туди. Це я для Вільям Хілл писав

  • ДУ

    Однозначно не заслуговують на 5. Дуже довго примаються ставки, (обробляє оператор в ручному режимі), а потім ще й відмовляє, пропонуючи поставити 2 євро.

  • P8

    Не контора а мошники. Делал себе ставки и всё нормально. Только пошёл в плюс попытался вывести, и началась верификация. Пришли то да сё, и дошёл до ИНН. И в итоге расчёт всех ставок по кэфу 1и возврат депозита. Нахрена тогда проводили такую углублёную верификацию, если обвенили в нарушении правил. У вас в конторе наверное все кто в плюсе, те мошеники. Так пропишите сразу в правилах, что кто выходит в плюс, тот мошеник. РЕБЯТА НЕ ИГРАЙТЕ ЗДЕСЬ. ДЕНЕГ ВАМ НЕ ВИДАТЬ. я ТАКОГО НИ ГДЕ НЕ ВИДЕЛ, МАКСИМУМ ЭТО ПОРЕЗКА МАКСИМУМОВ, НО ЧТОБЫ ОТМЕНИТЬ ВСЕ СТАВКИ ЭТО ВОРОВСТВО.

  • Робив ставку а лайві на футбол на 7 хвилині матчу Младость Лучани – Мачва на нічию сумма 268 грн коефіцієнт 2.44, номер рахунку 17928861 номер ставки № 3205152977 матч завершився з рахунком 0-0 ставка виграла, але коли я зайшов на рахунок то побачив що контора дала мені виграш по коефіцієнту 1.3!!!1 Я написав в службу підтримки там сказали, що я ставив не по актуальному коефіцієнту, а актуальний 1.3!!!! Як на нічию в футболі на 7 хвилині актуальним може бути коефіцієнт 1.3!!! Данна БК обманює клієнтів прохання понизити їй оцінку!!!

  • ВЛ

    ФанСпорт – це клон російської 1xbet, і це всі знають, як би вони не заперечували. Елементарний приклад: Грав я в 1хбет, грав успішно, але по троху почали різати максимуми, ну і я зареєструвався в Фанспорт, щоб мати на майбутнє, закинув невелику суму і програв. А в 1хбет продовжував грати успішно. Ну от минулого тижня 1хбет вже остаточно порізала рахунок до максимальної ставки в 71 російський рубль. І тут я вирішив продовжити ставити в ФанСпорт, заходжу в свій акаунт і о чудо!!!! В мене максимальна ставка 34 гривні!!! Думаю немає змісту питати представника компанії яка причина порізки рахунку?? Власники одні й ті ж люди, служба безпеки одна і та ж.

  • СМ

    Виходить всі люди які вигравали у всіх мультиаккаунт? Підтримую Владислава Рябова. Об’єднатися і написати колективну заявку в клуб, щоб команда зрозуміла з яким логотипом вона виходить на поле. ВЕЛИКА команда за яку вболівають мільйони людей України. Думаю це може повпливати на ситуацію

  • TP

    Не втрачайте свої гроші у FAN SPORT. Вони прекрасні шахраї, вони покрили мої виграші у розмірі 611 євро за умови, що у мене є багатоканальний лист, який не відповідає дійсності, і ніколи не представляв мені дійсних доказів того, що це правда.

  • АА

    Контора жадная, выигрыши не платят, еле удалось забрать 50% от депозита, и то не верится что такое произашло… если ты это читаешь то знай – свыше 500 грн тебе не выплатят (если конечно депозит не был 3000), там сидят операторы и отклоняют заявки, далее начинается ужас. Друг, просто пройди мимо, иди поиграй в фаворит например, если ты с Украины… но тут даже не заводи счёт, у тебя отнимут всё. ПС: никаких жалоб подавать не буду ибо нет смысла, только потрачу время… лучший способ это честный отзыв!

    • Здравствуйте, Апарат Апарейшен! В случае спорных вопросов рекомендуем всегда обращаться в службу поддержки пользователей “Фан-Спорт” отправив письмо на электронный адрес:[email protected] или же связываться по номеру бесплатной горячей лини: 0 800 502 441. Служба поддержки пользователей ответит на все вопросы 24/7 и поможет решить любую ситуацию вне зависимости от сложности.

  • TP

    Hello everyone.
    All those who are corrupted and cheated by these criminals from FANSPORT are free to write complaints to their regulator in Curacao:
    [email protected]

  • TP

    Does anyone know where we continue to complain about the robbery of money in FAN SPORT and to say what kind of ugly things these lasers are doing?
    Did someone send a complaint to their licensor, Curacao.

  • TP

    Fansport is a SCAM.
    Don’t put your momey there , you will lost it.
    Fan sport scammers, they’ve gotten me 611 eur and here’s three months they will not answer why they did it. This is because they only steal people’s money and do not have an adequate answer by simply interpreting their rules just to haggle them so as not to pay the money.
    For the third month, I have been waiting for them to publicly argue here why they took 611 eur, but they keep silent because they are wrong and have no proof.
    Get off this fraudulent site until it’s too late for you !!!

  • ІК

    Мой счет 25298451. Фан Спорт украли 320000грн (11900$), это контора – мошенники.Предлагаю всем кто действительно невиноват и был обманут писать коллективный иск на них + подать инфу на телевидение!
    И так объясняю! После запроса на вывод они аннулировали все ставки. Ставок я сделал больше 140. По их требованию скинул паспорт и свое фото на фоне переписки после чего они отменили все пари (это не 1-2-3 пари где могли оны сделать ошибку в линии, а все пари более 140шт)!!!! – обвинили, по общим положением 2.21, но доказательств у них конечно же нету. Просто люди одумайтесь!!! Любой игрок который им не подходит (тот что выигрывает) будет обвинён в любом нарушении потому что они так хотят и точка, это бред. Доказательства надо предъявить, иначе сами все понимаете! Неужели вы думаете, что я как идиот нарушал их правила и дальше продолжал ставить большие суммы, зачем мне это? Я предлагал, что могу лично с любимы документами и даже своим компьютером,которым я пользуюсь приехать куда угодно, я же не скрываюсь нигде, мне нечего прятать, но это тоже самое что со стеной разговаривать. Контора наверняка ни разу не отменила все пари, если игрок проиграл, они просто нагло крадут деньги, в этой сделке они всегда только выигрывают, а свой проигрыш они аннулируют, фактически вы рискуете своими деньгами, а они нет! Такую же схему они проделали и с моим знакомим, который тоже у них выиграл внушительную суму.
    Как им можно давать оценку 4?? РБ прошу помочь, потому что это беспредел, жалобу оставил.

    • Здравствуйте Ігор Корендій! Согласно правил “”Фан-Спорт”” П.2 П.26.
      Компания оставляет за собой право закрыть игровой счёт и аннулировать все сделанные на этом счете прогнозы, если будет установлено, что:
      участник пари имел возможность оказать влияние на результат события, являясь непосредственным участником матча (спортсмены, судьи, тренеры и т.д.) или лицом, действующим по их поручению;прогнозы сделаны ГРУППОЙ участников пари, действующих согласованно (синдикатом), с целью превысить установленные компанией ограничения;один участник пари имеет несколько игровых счетов (многократная регистрация)
      Хочу обратить Ваше внимание, что те средства, которые вы вносили для игры Вам были возвращены.

  • ВР

    Все кого обманули эти мошенники.предлогаю обьедениться и всем написать в фк динамо(с скринами и всей ситуацией,которая творится в этой фирме с логотипом которой они выходят на поле .может клуб обратит внимание что рекламирует МММ нашего времени)на оф сайте динамо в разделе клуб-контакты есть адресса.Нельзя сдаваться и безнаказанно давать жуликам так поступать

  • TP

    Hej, Representative from FAN SPORT , when are you planning to publicly answer me why you closed my account and poked my money and publicly prove it?

  • TP

    FAN SPORT is big scam and fraudulent betting site.
    They stole me 611 euro and they persistently avoid giving a concrete answer why they closed my account and stole my money, as well as to prove it with concrete evidence.
       For three months, I’ve been trying to get their answer, but they’re silent, and they confirm that they are working criminal and stole money.. They interpret their rules as they just fit them and not pay money to the players.
    Never play with your money in these scam bookmaker.

  • АФ

    Не надавши конкретних доказів і аргументів по моєму рахунку, Фан Спорт вирішив мене залякати законодавством України. Прикріпляю те, що мені прислали. Чи може хтось пояснити, як працюючи в Україні, маючи наземні пункти (через які я поповнював) вони звинувачують мене в тому, що я порушив закон????? Прошу модератора дати оцінку таким діям. Дякую.

    • Добрий день, Андрій Фок! ФАН СПОРТ обслуговує тільки чесних гравців, які покладаються на власну думку при здійсненні ставок. Наша Компанія жорстко реагує на будь-які нечесні методи гри незалежно від суми. Всі пункти, якими ми керуємося описані в наших правилах, з якими Гравці можуть ознайомиться до початку гри.
      На жаль, ми зобов’язані реагувати на випадки, коли очевидно і явно, в один і той же час (що зафіксовано технічними засобами), здійснюється поповнення акаунтів групою осіб (2 і більше) для здійснення однотипних прогнозів. При цьому, такі особи явно пов’язані спільними інтересами (місцезнаходження, дружба, соціальні мережі, дзвінки).

      Хронологія подій:
      З одного пристрою, з якого Ви були зареєстровані вперше, крім Вас заходили на сайт ще два гравці.
      Рахунок №1: рахунок зареєстрований 22.09.2017. 13.10 – початок активного використання рахунку. 14.10 до нього були застосовані обмеження за гру на арбітражних ситуаціях, а також виставлена ​​прохання верифікувати рахунок.
      Рахунок №2: Дата реєстрації аккаунта – 16.09.2017, гра на арбітражних ситуаціях, реєстрація в один клік. 19.09.2017 застосовані обмеження до рахунку.
      Рахунок №3: Реєстрація рахунка доводиться на 27.09.2017, манера гри ідентична – гра на арбітражних ситуаціях.

      • АФ

        Добрий день Фан Спорт! Я і є чесний гравець який покладаються на власну думку при здійсненні ставок, але нажаль я попав на не чесного букмекера який не хоче виконувати свої обов’язки. Перед початком гри у вас я ознайомився з вашими правилами. Так я не заперечую що маю друга який також має рахунок у вас, але я не знайшов у вас в правилах що заборонена реєстрація друзів чи я не правий? Пункт правил 2.22. Кожен зареєстрований клієнт може мати тільки один рахунок. При реєстрації на сайті діє правило для: однієї сім’ї, однієї адреси, електронної адреси, номера кредитної / дебетової картки або IP-адреси. Адміністрація компанії залишає за собою право затребувати у клієнта уточнені дані (паспортні дані, прописка, реєстрація) та пройти відео конференцію. Я маю один рахунок а про друзів тут нічого не вказано! Так мій друг має таку саму проблему ви йому також анулювали всі ставки і він залишив скаргу! Так ми разом були на ППС в місті Києві та один за одним поповнили свої рахунки, касир в нас не запитував документів! І не казав що це є порушенням. Вкажіть пункт правил згідно якого не можна поповнювати рахунки один за одним в ППС друзям? Далі кожен поповнював свій рахунок залежно від потреби. Після повернення додому кожен почав робити свої прогнози, на своєму компютері та зі свого інтернету(жодних співпадінь по пристроях та інтернету просто не може бути). Так ми використовували однакову систему аналізу матчів, але я також не знайшов що це є порушення. Я аналізував і робив ставки на свої матчі він на свої. В чому тут порушення? Більше того я скажу що є ще один мій товариш який використовує таку саму стратегію, але він не є такий успішний як я і програв велику суму, але о чудо вони йому нічого не анулювали і не повернули депозит. То про яку справедливість йде розмова. Фан Спорт просто фальсифікує факти щоб нікому нічого не платити.
        Додаю фото з пошти з датою реєстрації та з списком ставок. З приводу хронологій ваших подій. Ніякі інші рахунки з мого пристрою на вашому сайті ніколи не реєструвались це мій перший та єдиний рахунок був зареєстрований 22.09.2017 року. Ніхто інший не міг виходити з цього пристрою та ІР адреси крім мене, на що я маю вагомі докази. Ніяких арбітражних ситуацій я не робив, в іншому випадку я сумніваюсь що система дала мені зробити 55 ставок(ставки були зроблені на один вид спорту тотал голів) Також ніяких обмежень не було введено на моєму рахунку, я успішно робив ставки до 7.11.2017 року до того часу поки не вирішив забрати виграш, після надання всіх потрібних документів мені анулювали всі ставки та зробили максимум нуль. Я можу зробити запит до провайдера щоб він підтвердив що саме я користуюсь цією ІР-адресою у провайдера така технологія що тільки я зі свого ноутбука можу виходити в інтернет. Також я маю документи на ноутбук з датою купівлі. Про інші рахунки я нічого не знаю , ви просто фальсифікуєте факти, щоб не виплачувати великий виграш.
        Я можу надати ноутбук на перевірку РБ,щоб вони переконалися, що він немає відношення до інших рахунків. Також скинути всі документи по інтернету, і компанії де я його купив. РБ як можна зв’язатися з вами по телефону чи скайпу, щоб пояснити повністю ситуацію і довести свою правоту. Мій телефон 097 4660579.

        • Шановний Андрій Фок, вся доступна інформація стосовно рішення за Вашим запитом була Вам надана. Рішення остаточне, воно базовано на достатній кількості і якості фактичної інформації. З повагою команда “Фан Спорт”!

          • АФ

            Ви мені нчого конкретно не надали, ви постійно відповідаєте загальними фразами без конкретики та деталей? Де в правилах у вас вказано що заборонено використовувати однаковий тип прогнозування матчів, вкажіть конкретний пункт? Проте що з мого пристрою ще хтось реєструвався це смішно, надайте конкретні докази? Яка адекватна людина буде реєструвати 3 рахунки протягом двох тижнів на один пристрій та інтернет це просто смішно! Ви вказуєте що перший рахунок з мого пристрою був зареєстрований 16.09.2017 року, але в цей день мій компютер був виключений і не виходив в мережу про що свідчать логи які прописуються в системі і я можу їх надати(windows я не міняв від коли купив компютер)! Також я дав запит до провайдера по часу та даті сесій з моєї ір адреси та пристрою! Якщо я вам надам докази того що мій компютер не працював 16.09.2017 року, ви визнаєте свою помилку та повернете мій виграш? Я думаю якби у вас дійсно були прямі докази мого порушення ви б давно надали б їх мені та РБ і справу було б закрито, а так ви намагаєтесь сфальсифікувати факти придумуючи якісь реєстрації, чіпляєтесь до дрібниць щоб любим шляхом не виплачувати великий виграш.

    • ВР

      Теперь на их счет сомнений не осталось

  • ВР

    3 месяца весела жалоба.получил ответ- Alexey Burkasov (Администратор) кому: Владислав Рябов
    Владислав, здравствуйте!
    Букмекер выявил повторную регистрацию. Исходя из выявленных совпадений между счетами (помимо анкетных данных) речь не может идти о случайности.
    В случаях мультиаккаунтинга мы не отстаиваем игроков.
    НИКТО И НИКОГДА НЕ НЕСИТЕ ДЕНЬГИ ЭТИМ МОШЕННИКАМ ЭТО ЧИСТЫЙ РАЗВОД,я знаю что такое мультиакаут .я ставлю больше 15 лет ни где такого беспредела еще небыло в своей правоте уверен на 100%.Жалкие лгуны и мошенники,какой нахрен мультиакаунт? Какие доказательства?Я в этой бк регился всего 1 раз .Больше счетов не я ни один мой родственник не открывал.Не одного правила я не нарушил.Ставки делал лично я(если сомнения на этот счет) ,у меня есть действующие верефецированные счета во всех бк которым по десятку лет

  • TP

    Mr. a representative of FAN SPORT.
    I see that you are also persistently try to avoid answering my specific question: IF YOU ACKNOWLEDGE THAT THE REASON FOR YOU TO TAKE MY 611 EUR IS THAT MY BETS HAVE BEEN PLACEN NOT FROM ME, YOU MAY HAVE TO REVEAL YOUR CONSEQUENCE WITH CONCRETE EVIDENCE; WHO HAVE IT, WHEN, HOW, FROM WHERE ITC.
    And for that we should see concrete documents.
    At any moment, you can invent a nonsense stupidy just to steal money from your customer. There are nowhere in any bookmaker to claim something like these.
    I claim again: I am only owner on my account with you and all bets are settled from me.
    If you can not you prove your nonsense claims you owe me to pay my gains in the amount of 611 eur.
    I’m waiting for your proof or I’m waiting for my money !!

  • АФ

    Це не контора а просто жах!!!!! Вибрав їх через зручність поповнення є наземні пункти, плюс коефіцієнти хороші, думав поповнюючи через касу, зможу і зняти там прийшовши показавши свої документи та забрати виграш але не все так просто! Тепер опишу свою ситуацію. Грав 2 місяці зробив 45 ставок все було добре робив ставки тільки на НХЛ та КХЛ за цей період вийшло награти солідну суму а саме 229505 грн, вирішив частину забрати і тут почалось, потрібно скинути купу документів, фото з паспортом та перепискою, все надав рахунок відправили на верифікацію яка тривала майже тиждень (хоча в правилах сказано до 72 годин), рахунок мій перевіряли різні спеціалісти і тут захожу на рахунок і пошту всі ставки анульовані і мені пропонують вивести тільки депозит, я пишу в службу безпеки вони не відповідають скинули п 2.21 правил що нібито я їх порушив. Пишу в супорт і тут починається саме цікаве мені відписують по справі якогось Воробйова Р.В потім пишуть що сталася помилка ці листи мені дублюють два рази, я їм пишу якщо сталася помилка то поверніть мій виграш нащо вони відписують що ми все одно хочемо розірвати з вами угоду згідно пункту 2.19 правил, я відписую що я розумію що ви хочете розірвати угоду але поверніть мій виграш так як я не порушив ваших правил. Нащо мені супорт скидає знову пункт 2.21 без пояснень що саме я порушив і без аргументів плюс дописує до нього свій текст:
    > Support Agent, 17 нояб., 15:38 EET
    >
    > Шановній Андрій Володимирович!
    > Службою безпеки було прийнято рішення: розірвати з Вами співпрацю з
    можливістю вивести кошти, які Ви вносили на рахунок.
    > Службою безпеки було виявлено порушення Вами таких правил:
    > Розділ 2, п. 21
    > «Якщо учасник парі здійснює шахрайські дії щодо Оператора (мультиакаунт,
    використання ПЗ для автоматизації прогнозів, гра на арбітражних
    ситуаціях, якщо ігровий рахунок не використовується для здійснення парі,
    зловживання програмами лояльності і т.п.), то Оператор залишає за собою
    право припинити такі шахрайські дії наступним чином:
    > • відміною парі;
    > • закриттям рахунку клієнта з поверненням внесених коштів.»
    2.21 Звучить так:
    Якщо учасник парі здійснює шахрайські дії щодо Оператора (мультиаккаунт, використання ПЗ для автоматизації прогнозів, гра на арбітражних ситуаціях, якщо ігровий рахунок не використовується для здійснення парі, зловживання програмами лояльності і т.п.), то Оператор залишає за собою право припинити такі шахрайські дії наступним чином:
    відміною парі;
    закриттям рахунку клієнта з поверненням грошових коштів.
    Я думаю що є трохи різниця між поверненням внесених коштів і просто поверненням коштів, навіть якщо вони хочуть звинуватити мене по цьому пункту якого я впевнений що не порушував то вони не мають права анулювати мої ставки і мають повернути мій виграш в повному обсязі спочатку всі звинувачення йшли по пункту 2.21 що від служби безпеки що від супорта. І потім супорт додає ще пункт 2.24 не пояснюючи нічого, і тепер ніхто не виходить на контакт! Я не розумію як Рейтинг букмекерів дає їм оцінку 4 і радить їх як надійного букмекера! Так без пояснень і доказів не даючи мені навіть надати якихось аргументів вони анулювали мій виграш і не йдуть на контакт. По такій схемі як вони зробили зі мною вони можуть будь якому успішному гравцеві анулювати всі ставки і не виплатити йому виграш. Я залишив скаргу на РБ надіюсь хоч ви зможете на них по впливати і я таки отримаю свій виграш. З моєї сторони я готовий надати все необхідне як для РБ так і для Фанспорт!

  • TP

    Hi people .Look at what these criminals from FANSPORTS answer me after they stole my winnings of 611 eur:

    Евгений (FanSport)
    21 нояб., 12:32 EET
    Good afternoon, Tode!
    We informed you, that our company decided to stop any collaboration with you (closing your account). This decision is based on
    the official Terms and Conditions point 2 subpoint 25 of the betting company Fan-Sport.
    The decision has been made after careful investigation of the situation by our security service. According to the results of the
    investigation we have reasons to suppose that all your bets on sport events from this gaming account have been placed not by you,
    it violates above mentioned point of Terms and Conditions directly.
    We ask you not to create new accounts in our website. Pay your attention to the moment that if you try to create new accounts, we
    will block them. At the same time your actions have been a violation of the above mentioned Terms and Conditions. The Decision
    concerning the stopping any collaboration with you is final and without appeal.

    Do you believe that a serious online bookie writes such nonsense to find a way to steal your money from your client?
    I once again call the bookmaker FAN SPORT here on this site, publicly proving who is that mr.X who is betting for me on my account
    If they do not provide us with these evidence , they are obliged to pay me my winninfs of 611 eur .
    If they do not pay my money, they will themselves confirm that they are a criminogenic structure that does illegal things and steal
    money from the customer.

  • TP

    Can somebody tell me which institution in Ukraine is competent for regulation of bookmakers working, to send a complaint for these SCAMERS FANSPORTS

  • Еще один прикол. Играл в лайве, ставил на теннис. Во время первого сета поставил на матч Рупан-Маццони. По ходу первого сета решил еще сделать ставку на эту игру (первая ставка явно уже не проходила) и УПППС! Выскакивает вот такая табличка. (См. картинку) Ну и что, что я уже сделал ставку на это событие??? То же самое произошло и в матче Недовесов-Вардхан, скриншот я уже не делал. Правда на второй сет ограничений уже не было. Специально не закрашивал количество денег на счету, там было всего 60 гривен. Почему нельзя ставить более одной ставки на матч (сет)?

Оцінка «РБ» 5/5
Бонус 3000 ₴
Перейти на сайт
РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт