Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: «Баварія» знову без перемоги і нове розчарування від «Динамо»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Апсети_фон1

5. «Динамо» – «АЕК» 0:1

П2 (5.19 у БК «Фан Спорт»)

У матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи київське «Динамо» зазнало чергової поразки – цього разу кривдником став кіпрський «АЕК». Команда Мірчі Луческу була фаворитом за котируваннями букмекерів – на її перемогу давали кеф 1.76.

Наразі «біло-сині» мають 0 очок у своєму квартеті та невисокі шанси на вихід до плей-оф ЛЄ, але третє місце групи дає прохід в 1/16 Ліги конференцій.

4. «Ніцца» – «Анже» 0:1

П2 (5.61 у БК «Фан Спорт»)

«Ніцца» на своєму полі несподівано поступилася «Анже» у 8-му турі французької Ліги 1. До початку матчу гості знаходилися на передостанньому місці турнірної таблиці.

Однією з причин поразки стало видалення захисника господарів Тодібо вже на 9-й секунді зустрічі. Тож перемога «Ніцци» за 1.65 та інші можливі ставки на підопічних Люсьєна Фавра у підсумку обернулися невдачею.

3. «Челсі» – «Зальцбург» 1:1

X (6.06 у БК «Фан Спорт»)

У поєдинку 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Челсі» вдома зіграв внічию з австрійським «Зальцбургом» та знову не зміг набрати три очки. Перемога господарів йшла з коефіцієнтом 1.32.

Це був перший матч для Грема Поттера на чолі лондонського клубу після звільнення Томаса Тухеля. Зараз «сині» мають всього 1 заліковий пункт і займають останнє місце у своїй групі ЛЧ – попереду на них чекають два матчі з «Міланом».

2. «Порту» – «Брюгге» 0:4

П2 (7.50 у БК «Фан Спорт»)

Португальський клуб на власному полі сенсаційно програв «Брюгге» з розгромним рахунком у матчі 2-го туру групового раунду ЛЧ. «Порту» йшов фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.47, але це не допомогло їм ані набрати жодного очка в цій зустрічі, ні навіть забити бодай один гол.

У складі бельгійської команди Роман Яремчук та Едуард Соболь вийшли на заміну на останні 20 хвилин матчу вже при рахунку 0:3 на користь гостей – результативними діями не відзначилися.

1. «Аугсбург» – «Баварія» 1:0

П1 (15.20 у БК «Фан Спорт»)

В поєдинку 7-го туру німецької Бундесліги мюнхенці програли на виїзді «Аугсбургу». Команда Юліана Нагельсманна йшла абсолютним фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.20.

Не допоміг німецькому гегемону і удар головою від Мануеля Ноєра у додатковий час після подачі кутового, котрий відбив голкіпер господарів. Тож ця гра стала для «Баварії» вже четвертою поспіль у чемпіонаті Німеччини, в якій вона не змогла перемогти – перед цим було три нічиї поспіль.

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

В’ячеслав Заховайло: «Інвестувати навіть $50-70 млн у «Динамо» буде мало»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт