Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: прикрість від «Дніпра-1» у єврокубках, втрати «ПСЖ», «Марселя» та «Ліона»

Ярослав П'ятницький
Підійшов до завершення ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Апсети_фон

5. «Дніпро-1» – «Вадуц» 2:2

X (4.25 у БК Marathonbet)

У матчі 3-го туру групового раунду Ліги конференцій СК «Дніпро-1» на своєму полі не зміг обіграти «Вадуц» з Ліхтенштейна. Команда Олександра Кучера йшла фаворитом у букмекерів – на її перемогу давали кеф 1.49. У дніпрян наразі лише 1 звитяга в єврокубках, натомість в УПЛ – 5 з 5.

4. «Ліон» – «Тулуза» 1:1

X (5.15 у БК Marathonbet)

Ліонський «Олімпік» вдома зіграв внічию з «Тулузою» у поєдинку 10-го туру чемпіонату Франції. Цей результат став досить несподіваним – на перемогу господарів БК давали кеф 1.43.

У французькій Лізі 1 «Ліон» не може перемогти вже 5 матчів поспіль. Через те керівники клубу звільнили головного тренера команди Пітера Боша і призначили на його місце Лорана Блана.

3. «Реймс» – «ПСЖ» 0:0

X (5.70 у БК Marathonbet)

У рамках того ж 10-го туру чемпіонату Франції «ПСЖ» не спромігся здолати на виїзді «Реймс». Паризький клуб йшов фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.32 – попри цей статус, підопічні Крістофа Галтьє залишили поле без забитих м’ячів.

З 41-ої хвилини парижани грали у меншості, адже Серхіо Рамос отримав спочатку жовту картку, а одразу після неї і червону за сперечання з арбітром. Втім, «ПСЖ» все одно залишився лідером в таблиці, випереджаючи «Лор’ян» на 1 очко.

2. «Марсель» – «Аяччо» 1:2

П2 (7.10 у БК Marathonbet)

І знову 10-й тур французької Ліги 1 – «Марсель» на своєму полі несподівано поступився «Аяччо», який займав останнє місце. Перемога господарів оцінювалася коефіцієнтом 1.50. Не допоміг і ювілейний сотий гол Дімітрі Пайє у чемпіонаті.

До слова, півзахисник «провансальців» став першим гравцем в історії Ліги 1, який досягнув позначки у 100 голів та 100 асистів (вже 112). Тож «Марсель» записує на свій рахунок першу поразку в чемпіонаті Франції і дозволяє «ПСЖ» відірватися на 3 бали. В наступному турі команди зустрінуться між собою у Парижі.

1. «Славія» – «Клуж» 0:1

П2 (7.80 у БК Marathonbet)

У рамках 3-го туру групового етапу Ліги конференцій празька «Славія» сенсаційно програла вдома «Клужу» з Румунії. Ставки на чеський клуб за кеф 1.38 обернулися для бетторів невдачею.

Тепер у групі G, де крім вищезгаданих колективів ще є «Сівасспор» і «Баллкані» з Косово, склалася вкрай цікава турнірна ситуація. Наразі у всіх команд по 4 залікові пункти та однакова різниця забитих і пропущених м’ячів.

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Дніпро-1» – «Вадуц» (2:2)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт