Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 3

Олександр Дузь
Продовжуємо підбивати беттингові підсумки минулого року. В першій частині серії ми поговорили про цікаві події та ставки, які були пов’язані з Україною та українцями, а другий матеріал присвятили світовим трендам. На черзі найяскравіші неспортивні ринки, на які ми звернули увагу на початку 2022 року.
Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 3

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 3

Авторитетна організація Economist Intelligence Unit щороку визначає найкраще для життя місто у світі. На початку 2022-го головним фаворитом на це звання був Окленд. В БК Sapphirebet можна було заграти перемогу новозеландського мегаполіса з коефіцієнтом 2.40. Однак виграв Відень, на який давали 5.95. Австрійська столиця повернула собі це почесне звання після дворічної паузи.  

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 3

Білл Гейтс

Рік тому в розділі спеціальних ставок контори BetAndYou можна було побачити дуже цікаву та неоднозначну лінію на майбутнє засновника Microsoft. Розлучившись з дружиною після 27 років шлюбу, Гейтс став жаданим холостяком. Букмекер запропонував багато варіантів щодо дами серця мільярдера. Однак протягом 2022-го ніякої офіційної інформації, яка пов’язана з амурними пригодами Гейтса, не було.

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 3

Вважалося, що найбільші шанси на стосунки з Гейтсом має Енн Вінблад. Білл та Енн зустрічалися у 1980 роках та підтримували зв’язок навіть після одруження засновника Microsoft. Заграти початок їхніх офіційних стосунків можна було з коефіцієнтом 4.98.

Цікаво, що у переліку можливих дам серця Гейтса було дуже багато відомих особистостей. Наприклад – актриси Дженніфер Еністон (33.00), Анджеліна Джолі (50.00), Дрю Беррімор (51.00), Дженніфер Лопес (61.00) та навіть королева Британії (889.00).

Facebook

Ще один цікавий ринок, пов’язаний з IT-сферою та її представниками, оприлюднила на початку року компанія Фан Спорт. З коефіцієнтом 6.75 можна було заграти глобальний збій найбільшої соціальної мережі світу. За умовами маркету, для виграшу ставки Facebook мав «лягти» як мінімум на добу у більшості користувачів. 

Протягом 2022-го якісь локальні проблеми в мережі були, однак глобальні та довготривалі збої не фіксувалися.

Мільярдери

Рік тому статки Ілона Маска, за даними різних джерел, перевищували позначку у 200 млрд доларів. Саме він був головним фаворитом БК Favbet на звання першого трильйонера світу. Аналітики давали на цю подію коефіцієнт 1.65. Проте не склалося. Американець не тільки не збільшив свій капітал за 2022-й, а й навіть втратив гроші та першу позицію рейтингу найбагатших людей планети. Тепер лідером є Бернар Арно – голова французької компанії LVMH, яка спеціалізується на створенні люксових товарів.

Оскар

Торішня церемонія через Олімпіаду пройшла у березні, а не у лютому як зазвичай. Найкращим фільмом, на думку аналітиків Favbet, мала стати картина «Влада пса». Однак коефіцієнт 1.60 не зіграв. Статуетка дісталася стрічці CODA, яка в Україні більш відома за назвою «У ритмі серця». Зайшов шалений кеф 18.00!

Абсолютним фаворитом на отримання статуетки у номінації «Найкраща чоловіча роль» був Вілл Сміт, який зіграв у фільмі «Король Річард». На його перемогу давали скромні 1.33. Цей коефіцієнт зіграв.

А от Ніколь Кідман, яка була фавориткою на звання найкращої актриси року за гру у стрічці «Бути Рікардо», нагороду не отримала. Кіноакадемія відзначила Джессіку Честейн за роботу у фільмі «Очі Теммі Фей».

У номінації «Найкраща режисерська робота» сенсацій не сталося. До початку церемонії на перемогу Джейна Кемпіона («Влада пса») давали коефіцієнт 1.14. Він зрештою і зіграв.

Гра в кальмара

Шалена популярність південнокорейського серіалу рік тому породила багато розмов та прогнозів. Букмекери не залишились осторонь, запропонувавши лінію на продовження. Наприклад, в БК Favbet можна було поставити на те, що прем’єра другого сезону на Netflix відбудеться до кінця 2022 року. Коефіцієнт на цю подію складав 1.60.

Були цікаві варіанти на кількість серій, сюжет, присутність певних акторів та навіть можливі зйомки в Україні. Проте другий сезон не вийшов. За чутками, зйомки почнуться тільки цього року, тож раніше 2024-го навряд чи ми побачимо нові серії «Гри в Кальмара».

Папа Римський

У Ватикані змін протягом року не відбулося. Папою Римським залишається Франциск. Хоча, враховуючи його вже 86-річний вік, думки щодо наступника на початку 2022-го у букмекерів були. Коефіцієнти пропонувалися класні, проте ризик в будь-кому разі не виправдався.

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення» та прилетить НЛО

Політика

Без значних змін рік пройшов і в американській політиці. Джо Байден залишився президентом країни, хоча на початку 2022-го можна було заграти його достроковий «вихід» з Білого дому. БК Sapphirebet давала коефіцієнт 7.50 на цю подію.

Не Байден і не Трамп: визначився новий фаворит на виборах президента США

Відзначали ми рік тому й цікавий ринок на білоруського диктатора. За 51.00 аналітики компанії Melbet пропонували своїм клієнтам поставити на можливість ділової поїздки Лукашенка у Польщу. Нагадаємо, на той момент дві країни серйозно посварилися через потік біженців на польському кордоні з Білорусією. Були сподівання щодо примирення, однак вже 24 лютого диктатор перевершив самого себе, зробивши зі своєї країни плацдарм для російського вторгнення в Україну. Тепер Лукашенко зможе відвідати будь-яку країну цивілізованого світу, напевно, тільки в кайданах.

Наприкінці ж нашої підбірки варто трохи відійти від болючої для всіх нас теми та розказати про дуже нестандартну пропозицію букмекера Sapphirebet. Минулого року контора оприлюднила ринок на НЛО. За коефіцієнт 13.50 можна було заграти факт офіційного оголошення владою США існування позаземної цивілізації.

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення» та прилетить НЛО

Такої інформації протягом 2022-го не було, тож, якщо ви вирішили ризикнути, поділяємо сум від програшу. Коефіцієнт був хороший. Хоча… Тільки інопланетян нам зараз не вистачало.

Пишіть в коментарях, чи сподобалася вам наша підбірка неспортивних подій 2022 року. Можливо, вам є чим її доповнити! 

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт