Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення», прилетить НЛО

Олександр Дузь
«Рейтинг Букмекерів» продовжує розказувати про цікаві ринки та ставки, які пов’язані з новим 2022 роком. У перших двох матеріалах ми зосередилися на українських подіях та світовому спорті. Тепер вашій увазі підбірка найяскравіших неспортивних ставок. Подивимося, що цікавого підготували для нас букмекери!
Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення» та прилетить НЛО

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення» та прилетить НЛО

Кожного року авторитетна організація Economist Intelligence Unit визначає найкраще за якістю життя місто. Букмекер 1xBet запропонував свій перелік фаворитів на це звання, у якому лідирує новозеландський Окленд. Контора пропонує коефіцієнт 2.40 на те, що найбільше місто Нової Зеландії очолить рейтинг у 2022 році. 

Високі шанси також мають японська Осака (4.50), австралійська Аделаїда (5.00) та австрійський Відень (5.95). Ще одне новозеландське місто Веллінгтон йде з коефіцієнтом 7.50. Швейцарські Цюрих та Женеву можна взяти за 9.00 та 12.00 відповідно.

Білл Гейтс

Минулого року легендарний засновник Microsoft розучився зі своєю дружиною, проживши у шлюбі майже 30 років. Компанію BetAndYou дуже непокоїть подальше особисте життя одного з найбагатших чоловіків світу. Контора оприлюднила лінію на нову даму серця мільярдера. На думку аналітиків, найбільші шанси на стосунки з Гейтсом має Енн Вінблад, яка також представляє IT-сферу. Білл та Енн зустрічалися у 1980 роках. Вони залишалися друзями й після одруження засновника Microsoft, а за деякими чутками – навіть більш ніж друзями. Однак це все вже не наша справа. Наша справа – коефіцієнт 4.98 на те, що Гейтс та Вінблад офіційно зійдуться до завершення 2022-го. 

Серед варіантів букмекера є дуже несподівані рішення. Наприклад, за коефіцієнт 889 можна заграти Королеву Єлизавету II, якій всього 95 років.

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення», прилетить НЛО

Малоймовірним виглядає й союз Білла Гейтса із зіркою легендарного серіалу «Друзі» Дженніфер Еністон. Заграти цю подію можна за 33.00. У переліку є й інші світові зірки, серед яких Анджеліна Джолі (50.00), Дрю Беррімор (51.00) та навіть Кім Кардашьян (50.00) з Дженніфер Лопес (61.00).

Цікаво, що є навіть ринок на те, хто першим одружиться у 2022-му – Гейтс чи засновник Amazon Джефф Безос. У цьому протистоянні за коефіцієнтом виграє другий – 1.25 проти 3.48.

Facebook

Продовжуючи тему великих IT-компаній, складно пройти й повз найбільшу соціальну мережу світу. Особливо, коли є дуже цікавий ринок, пов’язаний з нею. БК Фан Спорт пропонує поставити на те, чи буде у поточному році глобальний збій, який не дозволить використовувати сайт протягом 24 годин. Коефіцієнт на цю подію складає 6.75. Враховуючи нещодавні проблеми з продуктами компанії, хто знає, що буде далі. Можливо, така ставка й має шанс на життя.

Мільярдери

Крім вже загаданих Білла Гейтса та Джеффа Безоса, у яких грошей як у дурня фантиків, треба сказати й про інших мільярдерів у контексті збільшення їхніх статків. Favbet запропонував цікаву лінію на те, чи зможе хтось з поточних мільярдерів перейти на новий рівень, ставши трильйонером.

Не секрет, що зараз найбагатшою людиною планети є Ілон Макс. Його «заначка», за різними підрахунками, перевищила 200 млрд доларів. Отож, щоб стати трильйонером, Маску потрібно значно збільшити свої статки. Коефіцієнт на те, що це відбудеться – 1.65.

Головним конкурентом Ілона в плані боротьби за новий статус є Джефф Безос. Коефіцієнт на його збільшення активів аж до трильйона – 2.20. Шанси Білла Гейтса та Ларрі Пейджа не дуже високі. Обох можна взяти за 20.00. Засновник Facebook Марк Цукерберг йде з коефіцієнтом 25.00.   

Оскар

Цього року головну кінематографічну премію світу проведуть у березні, адже інформаційний простір лютого забирає Олімпіада. Саме тому організатори вирішили змінити традиційні дати. В основних номінаціях найбільше представлена стрічка «Влада пса». Вона, на думку аналітиків Favbet, й має стати найкращим фільмом року. Серед претендентів також «Белфаст», «Вестсайдська історія» та «Лакрична піца».  

оскар1

Абсолютним фаворитом на отримання статуетки у номінації «Найкраща чоловіча роль» є Вілл Сміт за роботу у фільмі «Король Річард». Букмекери пропонують скромний коефіцієнт 1.33 на його перемогу. Також серед лідерів Бенедикт Камбербетч за «Владу пса» (4.50) та Ендрю Гарфілд, який зіграв у стрічці «Тік-Так, Бум!» (6.00).

У головній жіночій номінації серед претенденток на звання найкращої актриси Ніколь Кідман за фільм «Бути Рікардо» (2.20) та Крістен Стюарт за роботу у стрічці «Спенсер» (2.75). За коефіцієнт 6.00 можна заграти Джессіку Честейн («Очі Теммі Фей») або Олівію Колман («Незнайома Донька»).

оскар3

Що стосується найкращого режисера, на статуетку претендують:

  • Джейн Кемпіон («Влада пса») – 1.14;
  • Стівен Спілберг («Вестсайдська історія») – 10.00;
  • Кеннет Брана («Белфаст») – 10.00;
  • Пол Томас Андерсон, («Лакрична піца») – 15.00;
  • Рюсуке Хамагуті («Сядь за кермо моєї машини») – 15.00.

«Оскар» оголосив своїх номінантів — букмекери назвали фаворитів

Гра в кальмара

У першій частині матеріалу про букмекерське бачення подій 2022 року ми вже згадували чергову роботу Netflix. Проте тоді акцент був зроблений саме на зв’язку південнокорейського серіалу з Україною. Тепер розглянемо ринки букмекерів глобальніше. Вашій увазі найцікавіші варіанти ставок від БК Favbet:

  • Прем’єра другого сезону на Netflix відбудеться до кінця 2022 року – 1.60.
  • У другому сезоні буде понад 9 серій – 2.50.
  • Другий сезон буде знімати інший режисер – 5.00.
  • У другому сезоні візьме участь Джекі Чан – 55.00.

Євробачення

Від кіно та серіалів переходимо до музичних справ. Пісенний конкурс «Євробачення» пройде у травні. Україна вже зараз знаходиться у переліку головних фаворитів. Букмекери дають коефіцієнт на перемогу нашої країни на рівні 5.00. Кращі шанси тільки в Італії – 4.30.  Серед претендентів також Австралія та Польща, яких можна заграти за 10.00.

Від України на конкурсі виступить співачка Alina Pash, яка перемогла у національному відборі. Звісно, якщо у справу не втрутиться політика, адже вже зараз розгорається скандал щодо її незаконного відвідування окупованих територій.

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення» та прилетить НЛО

Папа Римський

Нещодавно Франциску виповнилося 85 років. Папа вже немолодий, тож у Favbet вирішили спрогнозувати нового лідера Ватикану. Ймовірність зміни у 2022 році невисока, проте можна ризикнути. Коефіцієнти дуже хороші.

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення» та прилетить НЛО

Політика

Букмекер Sapphirebet запропонував цікавий ринок на американського президента Джо Байдена. За коефіцієнт 7.50 можна взяти дострокове припинення повноважень чинного голови Білого дому. При цьому його має замінити віцепрезидент Камала Харріс. Дивлячись на вік Байдена, якому у 2022-му виповниться 80 років, та його нервову роботу, ця ставка не виглядає нереальною.

Продовжуючи тему керівництва Сполучених Штатів, не можна пропустити й ще одну яскраву ставку, що навіть трохи межує зі здоровим глуздом. Вже згаданий вище букмекер пропонує ринок на НЛО. Якщо до закінчення року влада США офіційно оголосить про існування позаземної цивілізації, на Sapphirebet виграє дуже пристойний коефіцієнт 13.50.

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 3: Facebook зламається, Україна виграє «Євробачення», прилетить НЛО

Завершуючи тему політики, варто згадати й «останнього диктатора Європи». Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко за останні місяці погіршив відносини майже з усім цивілізованим світом. Хоча здавалося, куди ще гірше. На тлі проблем з біженцями Лукашенко остаточно розсварився з Польщею, тож БК Melbet запропонувала коефіцієнт 51.00 на те, що він з офіційним візитом відвідає наших західних сусідів. Ймовірність, прямо кажучи – не дуже. Однак у цьому світі буває всяке, вже складно чомусь дивуватися.

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 1

Яким букмекери бачать 2022 рік. Частина 2

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 2
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт