Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Барбі» VS «Оппенгеймер»: котирування БК на виграш «Оскара»

Ярослав П'ятницький
Відома букмекерська компанія пропонує гравцям зробити ставку стосовно успіхів одних з найочікуваніших фільмів цього року на відомій кінопремії.

оскар

В прокаті українських кінотеатрів одночасно вийшли два чи не найочікуваніші фільми року – «Барбі» та «Оппенгеймер».

«Барбі» – це романтична комедія, сюжет якої побудований навколо роздумів про недосяжність ідеалу і повернення до реалістичного сприйняття себе. Головна героїня вирушає шукати щастя в реальному житті з рожевого та бездоганного лялькового світу.

Над фільмом працювали близько десяти років, за цей час в нього змінилося кілька сценаристів та режисерів. У результаті проєкт реалізували Грета Гервіг і Ноа Баумбах. Головні ролі здобули Марго Роббі та Раян Гослінг, а відома співачка Дуа Ліпа зіграла Барбі-русалку.

Перші відгуки критиків про стрічку «Барбі» були більш ніж позитивними. На порталі Rotten Tomatoes вона має 89% схвалення на основі понад 100 відгуків критиків, а на Metacritic глядачі оцінили кіно у 81 бал із позначкою Must See, що відповідає характеристиці «загальне визнання».

Своєю чергою «Оппенгеймер» – це біографічна драма режисера Крістофера Нолана. Фільм присвячений історії американського фізика Роберта Оппенгеймера, під проводом якого під час Другої світової війни створили атомну бомбу.

Самого вченого у картині грає Кілліан Мерфі, який знімався у шести фільмах Нолана. Також в «Оппенгеймері» залучені Метт Деймон, Емілі Блант, Роберт Дауні-молодший, Гері Олдман та інші зіркові актори.

Режисер Крістофер Нолан назвав «Оппенгеймер» – найскладнішим та наймасштабнішим проєктом, з яким йому доводилося стикатися. Щонайменше труднощі викликало відтворення ядерного вибуху без використання комп’ютерної графіки.

Загалом перші критики позитивно оцінили цей фільм. Так на Rotten Tomatoes у нього зараз 92% схвалення на основі понад 100 відгуків, а на Metacritic глядачі оцінили його в 90 балів із позначкою Must See, що теж відповідає характеристиці «загальне визнання».

Аналітики букмекерської компанії Betandyou пропонують декілька ставок щодо успіху обох стрічок на найбільш відомій кінопремії:

інфо-оскар

За оцінками деяких експертів, «Барбі» збере від 70 до 80 мільйонів доларів у США та Канаді після першого вікенду прокату, а «Оппенгеймер» – близько 40 мільйонів доларів.

Церемонія вручення нагород премії Американської академії кінематографічних мистецтв і наук «Оскар»-2024 відбудеться 10-го березня наступного року в театрі «Долбі» (Голлівуд, Лос-Анджелес).

Букмекери відкрили широку лінію на пригоди Мессі в Америці

50 Cent, Емінем, Дрейк: контора приймає ставки, хто зі знаменитостей з’явиться у відеогрі GTA VI

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт