Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Стали відомі деталі того, як саме баскетболіста НБА викрили на ставках

Ярослав П'ятницький
Баскетболіст клубу «Торонто Репторс» Джонтей Портер спочатку робив ставки на матчі, в яких не брав участі. Та одного разу він розкрив конфіденційну інформацію про стан свого здоров’я приятелеві, котрий, як точно знав спортсмен, робить ставки на НБА.

портер нба

Той беттор завантажив $80 000 на експрес-ставку і виграв 1,1 млн доларів, поставивши на тотал менше в індивідуальних статистичних показниках Джонтея Портера (тотал менше за очками, тотал менше за результативними передачами тощо).

У підсумку Портер справді зіграв максимально погано в тому матчі та залишив майданчик через проблеми зі здоров’ям. Таким чином, беттор повинен був забрати величезний виграш, яким, ймовірно, мав поділитися з баскетболістом. Але букмекери заблокували виведення коштів.

Згодом представники американської букмекерської контори DraftKings розповіли, як їм вдалося виявити те, що саме Джонтей Портер був пов’язаний з людиною, яка зробила ту ставку.

В американській БК зазначили, що ще в січні вони змогли визначити, що ставки на статистику Портера були найприбутковішими серед усіх баскетболістів НБА.

Такий високий обсяг ставок був незвичайним для гравця, який цього сезону займав лише 22-ге місце за кількістю зіграних хвилин серед решти гравців «Торонто Репторс».

Схожа ситуація повторилася у березні: Портер вибув з гри через певне пошкодження, провівши на майданчику лише 3 хвилини. Але саме тоді було зроблено надзвичайно багато ставок на індивідуальну статистику Джонтея (тотал менше).

Саме це стало вирішальним чинником, після чого букмекери звернулися до відповідного відділу НБА, який займається розслідуваннями подібних справ. Врешті-решт баскетболіст отримав довічний бан за ставки на матчі зі своєю участю

Шон Лемон дискваліфікований за ставки на свої матчі та ліги КФЛ

Агуеро похвалився ще однією виграшною ставкою, яка принесла йому майже 10 тисяч доларів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт