Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2

Олександр Дузь
Продовжуємо підбивати беттингові підсумки минулого року. В першій частині серії ми поговорили про події та ставки, які були пов’язані з Україною та українцями. Тепер час приділити увагу світовим трендам.
Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2

Розпочинаємо традиційно з футболу, а саме з ліг «великої п’ятірки». Станом на початок 2022-го інтрига щодо майбутнього чемпіона зберігалася тільки в АПЛ та Серії А. В Англії зрештою все й закінчилося перемогою «Манчестер Сіті», хоча й дуже складною та емоційною, адже все вирішувалося в останньому турі.

Як втратити чемпіонство та £367 тисяч за 5 хвилин: шалена історія фанатки «Ліверпуля» 

А в Італії сталася сенсація. Зимовий лідер «Інтер» втратив перевагу та програв чемпіонство. Ще й «Мілану» – принциповому супернику.

Якщо ставити на «Баварію», ПСЖ та «Реал» особливого сенсу не було, ті, хто не вірили в «Інтер» могли добре підняти. Зайшов коефіцієнт 3.00.

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2

«Баварія П1». Чи можна вийти в плюс ставками на чемпіонів? Дослідження «РБ»

Ліга чемпіонів

Минулий рік став для «Реала» переможним не тільки в Іспанії, а й на міжнародній арені. Попри те, що після зимової паузи мадридці фаворитами Ліги чемпіонів не вважалися, команда змогла взяти черговий титул. В БК Marathonbet зіграв класний аутрайт з коефіцієнтом 10.00.

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2

У фіналі «Вершкові» здолали «Ліверпуль». Гол у середині другого тайму провів Вінісіус Жуніор. Це взяття воріт виявилося першим та останнім в матчі.

Коефіцієнти, що зіграли в фіналі Ліги чемпіонів

Чемпіонат світу

Звісно, клубний футбол – це цікаво, однак у 2022-му футбольних гурманів чекала головна страва. В Катарі пройшла світова першість, яку виграла Аргентина.

Знаковий був турнір, адже вперше його проводили не влітку. До того ж на Близькому Сході, в арабській країні.

Цікаво, що на початку року головними претендентами на титул були збірні Франції та Бразилії. У ТОП-10 входила й Італія, яка взагалі провалила плей-оф та не поїхала на ЧС-2022. На перемогу аргентинців давали коефіцієнт 11.00.

Головним фаворитом на титул найкращого бомбардира турніру був англієць Харрі Кейн. Заграти цей вибір можна було за 8.00. Проте голеадором ЧС-2022 став Кіліан Мбаппе, який відзначався у воротах суперників вісім разів. У Кейна, до речі – тільки два взяття воріт.

ТОП-5 сенсаційних результатів чемпіонату світу в Катарі

Трансфери

Напевно, найбільше трансферних розмов в першому півріччі 2022-го було про Ерлінга Холанда. Куди тільки його не сватали. Серед фаворитів на підписання забивного форварда були «Реал» та ПСЖ. Однак гравець обрав «Манчестер Сіті». В БК Favbet зіграв коефіцієнт 7.00.

Вирували пристрасті й навколо персони Кіліана Мбаппе, якого хотів придбати «Реал». Здавалося, що трансфер має відбутися під час міжсезоння. Аналітики давали дуже скромний коефіцієнт 1.35 на цю подію, проте француз залишився в ПСЖ.

Кріштіану Роналду

У 2022-му зірковому португальцю виповнилося 37 років. Враховуючи те, що він забив 803 м’ячі за 36 років, букмекерська контора Favbet з позитивом дивилася в бомбардирське майбутнє Кріша, пропонуючи цікавий ринок на тотал більше 22 голів в АПЛ 2021/22. Цю подію можна було заграти за коефіцієнт 3.55. Однак виграв кеф 1.30, адже забивав Роналду тільки 18 разів.

Роналду перейшов в «Аль-Насрі»

«Ювентус»

В кінці 2021 року в італійській пресі почали з’являтися розмови щодо можливої дискваліфікації туринців та переведення до Серії В. Керівництво клубу звинувачували у фінансових махінаціях, відмиванні грошей та навіть говорили про вплив на спортивні результати. По справі проходили президент Андреа Аньєллі, віцепрезидент Павел Недвед та ексдиректор Фабіо Паратічі.

Протягом 2022-го «Ювентус» нікуди не перевели. Все якось затихло, тож коефіцієнт 12.00 на дискваліфікацію у Favbet не зіграв.

Роберт Левандовський

Букмекери торік не забували й про польського бомбардира. В конторі BetAndYou можна було заграти коефіцієнт 3.00 на те, що Роберт змінить клуб до кінця року. Так зрештою й вийшло, адже тепер Левандовський є гравцем «Барселони».

А ось «Золотий м’яч» виграти Роберт знову не зміг. Аналітики Sapphirebet давали на цю подію кеф 5.00. Проте France Football своєю нагородою відзначив Каріма Бензема, у якого видався просто шалений за якістю сезон.

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2

Конор Макгрегор

Скандальний боєць завжди привертав увагу. Причому не стільки спортивними досягненнями, скільки атмосферою навколо себе. Букмекери сподівалися, що у 2022 році Конор повернеться та проведе якийсь бій. Фаворитом на протистояння з Макгрегором був Макс Холловей, проте не склалося.

Нагадаємо, у 2021-му Конор отримав серйозну травму ноги. До того ж, навіть попри відсутність боїв, він залишається одним за найбільш високооплачуваних спортсменів світу. Тому можна й відпочити.

Олімпійські ігри

Торік в Китаї пройшла Олімпіада. Букмекери фаворитами медального заліку бачили норвежців. Так зрештою й сталося. Скандинавська збірна здобула 37 нагород, 16 з яких були «золотими».

Цікаво, що, попри загальну перемогу, Норвегія стала єдиною збірною з ТОП-5 команд, яка не «пробила» запропонований букмекерами основний тотал за медалями.

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2

Теніс

На початку 2022-го букмекер Фан Спорт оприлюднив лінію щодо продовження кар’єри Роджера Федерера та Рафаеля Надаля. За коефіцієнт 1.90 можна було заграти завершення виступів швейцарця. Ця ставка зіграла, адже легенда тенісу минулого року оголосила про закінчення кар’єри гравця. 

Що ж стосується Надаля, ракетку на цвях він не повісив, тож коефіцієнт 5.00 на завершення кар’єри Рафи цілком прогнозовано не зіграв. Іспанець на п’ять років молодший за Федерера, сил у нього ще багато. Кілька років провести на високому рівні точно зможе. Головне – уникнути травм. 

Пишіть в коментарях, чи сподобалася вам наша підбірка яскравих подій та коефіцієнтів 2022 року. Можливо, вам є чим її доповнити! 

Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів» у 2022 році

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт