Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Сосіос «Барси» можуть спати спокійно: 77%, що Мессі підпише нову угоду з «Блаугранас»

Владислав Стародубцев
Шестиразовий володар «Золотого м’яча», найімовірніше, продовжить тішити уболівальників «Барселони» своєю витонченою грою.
77%, що Мессі підпише нову угоду з «Блаугранас»

77%, що Мессі підпише нову угоду з «Блаугранас»

За розрахунками фахівців букмекерської компанії 1xBet, 77% (коефіцієнт – 1.30) – шанси «Барселони» незабаром підписати новий контракт з Ліонелем. Нагадаємо, чинна угода Мессі з каталонцями діє до ще три місяці. 

На цю мить Хорхе Мессі, батько і агент 33-річного футболіста, перебуває у Барселоні. Очікується, що найближчими днями розпочнеться переговорний процес щодо нового контракту з новообраним президентом «Синьо-гранатових» Жоаном Лапортою, який, як інформує авторитетний інсайдер Фабріціо Романо, не сумнівається у перспективах майбутнього перебування Лео у клубі. 

Після перемоги у Кубку Іспанії керманич каталонців Рональд Куман заявив журналістам, мовляв, сподівається, що поєдинок проти «Реал Сосьєдада» (4:0) не стане для Мессі останнім у футболці «Барселони» в цьому турнірі.

Які ще варіанти продовження кар’єри, окрім «Барси», є у Лео?  

«ПСЖ» – другий за шансами на підписання Ліонеля: імовірність сценарію, за яким він влітку одягне футболку чинних чемпіонів Ліги 1 – 23% (4.30). «Манчестер Сіті» з 20% (5.0) замикає трійку головних «мисливців» за Мессі. 

Торік у серпні, коли аргентинець вирішив активувати опцію розірвання угоди в односторонньому порядку, саме «Містяни» були головними фаворитами на трансфер за версією букмекерів (87%). Тоді Лео був вкрай розлючений фактом того, що його найкращого друга Луїса Суареса фактично викинули з командами. Ба більше, він буцімто навіть розмовляв у телефонному режимі з Хосепом Гвардіолою, однак емоції дещо вщухли, і Мессі залишився. 

А про можливу появу «Інопланетянина» у таборі «ПСЖ» лунають чутки вже не перший рік. Власне, інтерес до цього регулярно підігріває президент парижан Нассер Аль-Хелаїфі, який раз-по-раз натякає про участь клубу у гонці за підписання Мессі, якщо випаде така нагода. 

У цьому сезоні в активі Ліонеля 31 забитий м’яч і 13 результативних передач в 40 поєдинках за «Блаугранас». Він є чинним лідером заліку найкращих бомбардирів Ла Ліги (23 голи). Відповідно до даних порталу Transfermarkt, ринкова ціна гравця – 80 млн євро. 

Як писав «Рейтинг Букмекерів», лідер атак «ПСЖ» Кіліан Мбаппе з імовірністю у 71% влітку стане гравцем одвічного ворога «Барселони» – мадридського «Реала». 

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

Букмекери: хто стане наступником Фліка в «Баварії»? У фаворитах два іменитих тренери

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт