Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: хто стане наступником Фліка в «Баварії»? У фаворитах два іменитих тренери

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Баварії» Ганс-Дітер Флік з імовірністю у 99% покине займану посаду після завершення цього сезону. «РБ» розповідає, як фахівці оцінюють шанси кандидатів у лінії на наступного керманича чинних тріумфаторів Ліги чемпіонів.
Букмекери: хто стане наступником Фліка у «Баварії»?

Букмекери: хто стане наступником Фліка у «Баварії»?

Минулої суботи після поєдинку «Баварії» проти «Вольфсбурга» (3:2) 56-річний спеціаліст публічно повідомив про бажання достроково припинити співпрацю з мюнхенцями. 

«Я розповів команді, що прагну розірвати контракт одразу після завершення сезону. Для мене було важливо, щоб колектив дізнався цю новину особисто від мене.

Я уже усе сказав керівництву «Баварії» після нашого вильоту з Ліги чемпіонів. Хочу подякувати клубові за можливість тренувати цю неймовірну команду», – зізнався Гансі. 

На наступний день «Баварія опублікувала заяву, у якій засуджується прагнення Фліка покинути мюнхенців. Керівництво «Ротен» закликало його сконцентрувати на найближчих матчах команди, щоб не завадити сконцентрувати на трьох майбутніх поєдинках у національній першості. 

«Баварія» не схвалює односторонні повідомлення Ганса-Дітера Фліка, і продовжить переговори після матчу у Майнці, як було узгоджено». 

Найімовірнішим наступним місцем роботу чинного керманича тріумфатора Бундесліги називають збірну Німеччини, яка залишиться без головного тренера, позаяк Йоахім Льов покине «Бундестім» одразу після Євро-2020. 

На тлі відповідний заяв букмекерська компанія 1xBet запропонувала клієнтам лінію на наступного головного тренера «Баварії». У списку фігурують понад 25 імен, але головних претендентів усього двоє – це коваль успіхів «РБ Лейпциг» Юліан Нагельсманн (60%, коефіцієнт – 1.668) і керманич «Ліверпуля» Юрген Клопп (35%, 2,875). 

До п’ятірки найбільш імовірних кандидатів потрапили безробітні Массіміліано Аллегрі (11%, 9.0), Мауріціо Саррі (6,6%, 15.0) і вже згаданий Йоахім Льов (11%, 9.0).

Днями найбільша газета-таблоїд Німеччини – Bild – опублікувала інформацію про зацікавленість «Баварії» у послугах Юліана Нагельсманна. Мовляв, саме він очолить команду, якщо Флік піде у збірну Німеччини. Ба більше, про факт перемовин між сторонами заявив легенда «Ротен» Лотар Маттеус. 

Натомість молодий наставник «РБ Лейпциг» ці чутки спростував. 

«Переговори з «Баварією» не ведуться, і їх не було. Я уявлення не маю, звідки Маттеус це взяв. Я не розмовляв з представниками мюнхенців, оскільки нам немає що обговорювати. Мій контракт з «Лейпцигом» діє ще два роки», – підсумував Нагельсманн.

Нагадаємо, Флік став головним тренером «Баварії» півтора року тому. За цей час він встиг виграти з командою Лігу чемпіонів, Кубок та Суперкубок Німеччини, Бундеслігу, Клубний чемпіонат світу і Суперкубок УЄФА. Словом, фактично усі можливі трофеї у клубному футболі. Його контракт з «Ротен» діє до 2023-го року. 

Позаминулої п’ятниці «РБ» писав, що фахівці обвалили коефіцієнт на перебіг подій, за яким Гансі очолить збірну Німеччини. Зараз лінія і взагалі зникла з сайту букмекера.

Букмекери назвали головних претендентів на заміну Моурінью в «Тоттенхемі»

Як змінилися котирування на переможця Ліги чемпіонів після матчів 1/4 фіналу?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт