Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Збірна Німеччини: букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Фліка

Владислав Стародубцев
«Рейтинг Букмекерів» зафіксував зміну фаворита у лінії на нового наставника збірної Німеччини. Керманич «Баварії» Ганс-Дітер Флік перебуває найближче до того, щоб стати на тренерський місток «Бундестім» після завершення Євро-2020.
букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Фліка головним тренером

букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Фліка головним тренером

На початку березня, коли Йоахім Льов оголосив, що покине національну команду після 15-річного перебування, аналітики компанії 1xBet оцінювали шанси Фліка стати його наступником у 16,6% (6.0), тоді як зараз імовірність призначення 56-річного спеціаліста підскочила до 60% (1.668). 

Що могло спровокувати обвал коефіцієнту? 

Ще кілька місяців тому було відомо про напружені стосунки Гансі зі спортивним директором «Баварії» Хасаном Саліхаміджичем. У вівторок в пресі з’явилася інформація про рішення «Ротен» попрощатися з досвідчений оборонцем команди Жеромом Боатенгом після завершення поточного сезону. Як пише Bild, таку позицію клубного менеджменту не підтримав Флік, тож градус непорозуміння тренера і керівництва мюнхенців продовжує підвищуватися. 

Флік конфліктує з Саліхаміджичем?

Флік конфліктує з Саліхаміджичем?

Ще більше керманича обурив той факт, що повідомлення про відмову продовжувати співпрацю з 32-річним захисником просочилася у пресу напередодні поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з «ПСЖ», коли усі повинні були бути сконцентровані на майбутньому протистоянні. 

З боку Німецького футбольного союзу (DFB) можливе призначення Фліка видається логічним кроком, адже той був помічником Льова під час двох чемпіонатів Європи та двох Мундіалів, тож прекрасно знає систему та принципи роботи тренерського штабу «Бундестім». 

Що каже Флік про працевлаштування у збірній? 

У березні він зазначив наступне.

«Зрозуміло, що зараз ця тема у всіх на слуху. У мене був прекрасний час коли я працював у DFB, особливе задоволення я отримував від роботи з Льовом, «Йоггі» – прекрасна людина. Це була співпраця, що побудована на довірі.

Аналогічна ситуація зараз з «Баварією». Є колектив, з яким мені дуже подобається працювати, прекрасний персонал. Тут, як і в DFB, мені дуже весело. У мене контракт до 2023-го року, і я хочу продовжити тут успішно працювати та завойовувати трофеї. Немає часу роздумувати над майбутнім».  

Цікаво, чи змінилася зараз його риторика у контексті появи на тренерському містку збірної Німеччини. Водночас голова правління «Баварії» Карл-Хайнц Румменігге, який зазвичай стає на бік Гансі у будь-яких непорозуміннях, запевняє, що Флік точно не покине клуб влітку.

Як інформував РБ», фахівці переглянули шанси «Ротен» на вихід у 1/2 фіналу Ліги чемпіонів після домашньої поразки від «ПСЖ» (2:3).

Букмекери: імовірність відходу Зідана з «Реала» зросла вдвічі за останні пів року

Заміна Агуеро: букмекери обвалили коефіцієнт на трансфер Холанда в «Манчестер Сіті»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт