Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Перший матч – 2:3: як змінились котирування на вихід у півфінал в парі «Баварія» – «ПСЖ»?

Владислав Стародубцев
В першому поєдинку 1/4 фіналу парижанам вдалося взяти реванш за поразку у вирішальному матчі минулого розіграшу Ліги чемпіонів. «РБ» розповідає, як змінилися шанси цієї пари на вихід у півфінал змагань після результату в Мюнхені (2:3).
як змінились котирування на вихід у півфінал в парі «Баварія» - «ПСЖ»?

як змінились котирування на вихід у півфінал в парі «Баварія» – «ПСЖ»?

Як і очікувалося, протистояння «Баварії» і «ПСЖ» стало одним з найцікавіших та видовищних на етапі чвертьфіналу. Гольова феєрія у виконанні обох колективів розпочалася на 149 секунді, коли Кіліан Мбаппе відкрив рахунок, вдало скориставшись асистом Неймара, а на екваторі першого тайму підопічні Гансі Фліка пропустили другий гол: капітан Маркіньйос опинився у потрібно місці, у потрібний час, скориставшись жахливою помилкою захисту «Ротен», який залишив бразильця наодинці з Нойєром.  

Втім, господарям все ж вдалося скоротити відставання ще у першому таймі завдяки вдалим діями Максима Шупо-Мотінга, який виграв верхову дуель і спрямував м’яч у кут воріт Наваса – без шансів для костариканського кіпера. У другій 45-хвилинці мюнхенці діяли активніше, володіли м’ячем і намагалися тримати у напрузі оборону французів. Це дало свої плоди на 60-ї хвилині, коли під час стандарту гравці «ПСЖ» забули Мюллера, а той вдало скористався моментом. 

Однак нічийному результату не судилося довго світитися на табло, адже вже на 8 хвилин потому невтомний Кіліан Мбаппе у разючій контратаці оформив дубль. Алаба і Боатенг просто не змогли нічого вдіяти проти одного з найкращих футболістів планети. Як виявилося, цей м’яч став останнім у першій дуелі «Баварії» і «ПСЖ», тож підопічні Маурісіо Почеттіно повертаються у Париж з комфортним рахунком, а «Ротен» доведеться вирішувати усі питання на виїзді.

За розрахунками аналітиків компанії Favbet, у парижан майже втричі вища імовірність вийти у 1/2 фіналу, аніж у мюнхенців: 72% (1.34) проти 28% (3.50). Водночас невеличку перевагу за шансами на матч-відповідь має чинний чемпіон Бундесліги: «ПСЖ» – 32%, «Баварія» – 43%, нічия – 25%.

Натомість з 24% (4.20) до 13% (7.50) знизилася імовірність перебігу подій, за яким «Ротен» тріумфує у Лізі чемпіонів, і у «ПСЖ» усе навпаки: показник зріс з 13% (7.50) до 19% (5.30). 

Другий поєдинок між цими колективами відбудеться на паризькій землі наступного вівторка, 13-го квітня. Переможець цієї пари у півфіналі протистоятиме сильнішому з двійки «Манчестер Сіті»/«Боруссія» Дортмунд (2:1 на користь «Містян» після першої зустрічі).

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», фахівці оновили котирування на вихід до 1/2 фіналу після першого матчу «Реала» і «Ліверпуля». 

Букмекери: «Ман Сіті» нарешті здолає прокляття чвертьфіналів Ліги чемпіонів?

Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт