Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Ман Сіті» нарешті здолає прокляття чвертьфіналів Ліги чемпіонів?

Владислав Стародубцев
Букмекери дуже високо оцінюють шанси «Містян» на вихід у 1/2 фіналу Ліги чемпіонів після домашньої мінімальної перемоги над дортмундською «Боруссією», повідомляє «РБ».
Які шанси манкуніанців пройти команду з Дортмунда?

Які шанси манкуніанців пройти команду з Дортмунда?

У другому матчі ігрового дня «Манчестер Сіті» на «Етіхаді» протистояв молодій, але дуже амбітній «Боруссії» з Дортмунда. Так склалося, що «Джмелі – не найбільш зручний суперник для команди Зінченка (до цього поєдинку манкуніанці не здобули жодної перемоги у 4-х матчах у всіх турнірах – «РБ»). І це поєдинок не виключення – «Містянам» моментами було дуже непросто. 

Втім, відзначитися першими вдалося саме господарям – на 19-й хвилині зустрічі Кевін де Брюйне покарав представника Бундесліги за обрізку Емре Джана. Далі хід матчу, здавалося, був під контролем хлопців Пепа, але «Боруссія» раз-по-раз класно огризалася гострими атаками.  Ще у першому таймі гостям вдалося відігратися зусиллями юного Джуда Беллінгема, але арбітр вгледів порушення правил на Едерсоні, тож скасував взяття воріт. Напруга зростала. 

За 10 хвилин до завершення основного часу «Джмелям» все ж вдалося відновити паритет після точного удару Марко Ройса – і взагалі, у другому таймі здавалося, що «Боруссія» здатна забити два або три м’ячі, проте постійно не вистачає трохи вдачі або майстерності в останній третині поля. Таку потрібну перемогу для «Манчестер Сіті» вирвав Філ Фоден, який завдав класного удару у дальній кут перед початком компенсованого часу. Як підсумок – нервова, однак така потрібна Гвардіолі перемога – 2:1. 

Після такого результату фахівці букмекерської компанії Favbet, які і до першої зустрічі не надто високо оцінювали шанси «Джмелів на вихід у півфінал, схоже, і зовсім тепер не вірять у такий сценарій: 85% (1.12), що у 1/2 пройде «Ман Сіті», скромні 15% (6.20) – що там опиниться «Боруссія» Дортмунд. У матчі-відповіді команда Гвардіоли є беззаперечним фаворитом: перемога «Боруссії» – 19%, звитяга «Ман Сіті» – 59%, нічия – 22%

Словом, команда Сашка Зінченка близька до того, щоб здолати прокляття 1/4 фіналу Ліги чемпіонів – «Манчестер Сіті» вилітав на цьому етапі змагань у сезонах 2020/2019 («Ліон», загальний рахунок – 1:3), 2019/2018 («Тоттенхем», загальний рахунок – 4:4) і 2018/2017 («Ліверпуль», загальний рахунок – 5:1). 

«Містяни» залишаються головним претендентом на тріумф у Лізі чемпіонів: імовірність виграшу найпрестижнішого клубного турніру Європи зросла з 32% (3.10) до 36% (2.80), а «Джмелі» з 3,2% (31.0) продовжують перебувати у когорті андердогів. 

Сьогодні «Рейтинг Букмекерів» розповідав, як змінилися шанси «Реала» вийти у півфінал Ліги чемпіонів після домашньої перемоги у зустрічі з «Ліверпулем» (3:1). 

Букмекери: Холанд – поза конкуренцією у гонці бомбардирів Ліги чемпіонів

Заміна Агуеро: букмекери обвалили коефіцієнт на трансфер Холанда в «Манчестер Сіті»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт