Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Олег Федорчук: «В 1/2 ЛЧ бачу «Баварію», «Ман Сіті», «Атлетіко» та «Барселону»

Ярослав П'ятницький
У найближчий вівторок і середу пройдуть матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Про свої думки та очікування від цих поєдинків порталу «Рейтинг Букмекерів» розповів тренер і відомий футбольний експерт Олег Федорчук.

федорчук

«Барселона» — «Парі Сен Жермен» (перший матч 3:2)

«Перед грою-відповіддю «Барселона» через перебір жовтих карток недорахується двох своїх ключових виконавців – Серхі Роберто і Андреаса Крістенсена, що дарує хоч і невеликий, але додатковий шанс для «ПСЖ».

До того ж французька команда у своєму чемпіонаті є без п’яти хвилин чемпіоном, і це теж дає привід говорити про те, що підопічні Луїса Енріке зосередять свою увагу на Лізі чемпіонів, адже у внутрішніх змаганнях парижани можуть спокійно проводити ротацію.

Водночас «Барселоні» навряд чи вдасться дістати «Реал» в Ла Лізі. З Кубка Іспанії каталонці також вибули, тому залишається один шлях – перемога у Лізі чемпіонів.

На карту буде поставлено все, оскільки без якогось гучного успіху сезон для команди Хаві буде провальним.

У цій наполегливій боротьбі я таки поставлю на «Барселону», якій допоможуть рідні стіни. Внаслідок перемоги на чужому полі до півфіналу вийде каталонський клуб. Прогноз – 1:1».

«Боруссія» — «Атлетіко» (перший матч 1:2)

«Вважаю, що у цій зустрічі не буде забито багато м’ячів, як і в матчах за участю цих двох колективів у 1/8 фіналу цьогорічної Ліги чемпіонів. Свої основні сили команди зосередять на надійності захисних побудов.

На мою думку, більше успіху в цьому досягне саме «Боруссія», яка в основний час заб’є потрібний для себе гол. Втім, загальна перемога, мені здається, буде все-таки за підопічними Дієго Сімеоне.

Мій прогноз – 1:0 на користь дортмундської «Боруссії», проте у серії післяматчевих 11-метрових ударів переможе «Атлетіко».

«Баварія» — «Арсенал» (перший матч 2:2)

«Для мюнхенців це один із найгірших сезонів за останні 10 років: команді Томаса Тухеля у чемпіонаті ще треба відстояти друге місце.

Вже, напевно, зі 100-відсотковою впевненістю можна говорити, що «Баварія» матиме нового головного тренера.

Втім, ці розмови могли б навіть зіграти на руку нинішньому наставнику, який може ризикнути та прийняти певні неординарні рішення, щоб здобути перемогу на міжнародній арені.

«Арсеналу» в цій грі буде дуже складно. Мені складно сказати, які пріоритети у Мікеля Артети, але я не сумніваюся в тому, що лондонці мріють виграти англійську Прем’єр-лігу, оскільки останній такий тріумф мав місце аж 20 років тому.

Вважаю, що в цьому матчі теж буде забитий лише один м’яч – як мені здається, він принесе перемогу мюнхенській «Баварії». Прогноз – 1:0».

«Манчестер Сіті» — «Реал» (перший матч 3:3)

«Ман Сіті» є фаворитом не лише цієї пари, а й усієї Ліги чемпіонів. Манкуніанці мають два повноцінні склади, що дозволяє їм, хоч і не без труднощів, але вести успішну боротьбу в усіх можливих турнірах. Команда Пепа Гвардіоли перебуває в хороших кондиціях – на мою думку, шансів у «Реала» практично немає.

Внаслідок божевільної мотивації та свого поля «вершкові» склали конкуренцію «Ман Сіті» в Мадриді. Наразі підопічні Карло Анчелотті діятимуть на контратаках, намагаючись знайти свої моменти.

Легким цей поєдинок для «містян» не буде, проте вони переможуть з різницею в один-два м’ячі. Прогноз – 2:1».

Ставки «обидві заб’ють» і «ТБ (2,5)» залетіли у всіх чвертьфіналах Ліги чемпіонів

ТОП беттинг-апсетів тижня: поразка «Арсенала», нічия «Інтера», подвійне фіаско «Ліверпуля»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт