Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Заміна Агуеро: букмекери обвалили коефіцієнт на трансфер Холанда в «Манчестер Сіті»

Владислав Стародубцев
«Рейтинг Букмекерів» зафіксував рух коефіцієнтів у лінії на наступний клуб форварда «Боруссії» Дортмунд Ерлінга Холанда після звістки про відхід Серхіо Агуеро з «Манчестер Сіті».
Букмекери обвалили коефіцієнт на трансфер Холанда в «Ман Сіті»

Букмекери обвалили коефіцієнт на трансфер Холанда в «Ман Сіті»

Норвезький вундеркінд разом з лідером атак «ПСЖ» Кіліаном Мбаппе, найімовірніше, стануть головними об’єктами «полювання» найбільших клубів Європи під час літнього трансферного вікна. 

На тлі новин про рішення не продовжувати контракт з Серхіо Агуеро імовірність трансферу Ерлінга у «Манчестер Сіті» зросла понад вдвічі: з 16,6% (6.0) до 36,3% (2.75), відповідно до розрахунків аналітиків букмекерської компанії 1xBet

Також до когорти потенційних покупців Холанда потрапили мадридський «Реал» (28,5%), лондонський «Челсі» (15,3%) і «Манчестер Юнайтед» (7,7%).

Днями масла у вогонь чуток про зміну клубної прописки одного з найбільших талантів покоління додав агент нападника Міно Райола, який у властивому собі стилі натякнув, мовляв, у кар’єрі його клієнта настав час нового виклику. 

«З Холандом усе пішло не так. Він досяг успіху набагато швидше, аніж будь-хто міг прогнозувати. Ерлінг розвивається з випередженням графіку. Можливо, я був занадто обережний, коли сказав: «О, ні, нумо краще підпишемо контракт з «Боруссією». 

На моє тверде переконання, цей хлопчина може перейти у будь-який клуб, куди тільки захоче. Він вже досяг необхідного рівня. 

Холанд ще торік міг змінити клубну прописку ще торік, але тоді, можливо, у командах ще ходили розмови на кшталт: «Та ні, він же був у «Зальцбурзі», незрозуміло, чи зможе він демонструвати таку гру у нас». Зараз же про нього говорять абсолютно усі», –  сказав італієць під час спілкування з журналістом The Athletic

Цього сезону в активі норвежця 33 голи та 8 гольові передачі у 31-му матчі у всіх турнірах. 

За трохи більше як рік він відіграв у футболці «Боруссії» 49 поєдинків, в яких забив 49 м’ячів. Його контракт з «Джмелями» чинний до липня 2024-го року, тому клубам доведеться добряче постаратися, щоб вмовити німців попрощатися зі своїм головним активом. За оцінкою аналітиків порталу Transfermarkt, сьогоднішня вартість Холанда – 110 млн євро. 

Учора «РБ» повідомляв, що з імовірністю у 58% 32-річний Серхіо Агуеро влітку возз’єднається з кумом Ліонелем Мессі у складі «Барселони». 

Оце так ставка! Завдяки голу в додатковий час у гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 9187.0

Як змінилися котирування букмекерів на переможця Ліги чемпіонів після жеребкування?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт