Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

Владислав Стародубцев
Відомий португальський фахівець продовжить тренерську кар’єру в українській Прем’єр-лізі? Принаймні на такий перебіг подій пропонує укласти парі букмекерська компанія Favbet.
Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

У понеділок «Особливий» залишився без роботи – «Тоттенхем» вирішив достроково розірвати контракт з Моурінью на тлі непереконливих результатів команди. «Куди далі?» – напевно, саме над цим питання зараз мізкує відомий агент Жорже Мендеш, який представляє інтереси Жозе. В Англії, найімовірніше, 58-річного спеціаліста нікуди не запросять, зважаючи, що усі топові клуби не мають таких проблем, які б спонукали замислитися про зміну тренера, а у середняки Моурінью навряд наважиться йти. 

На наступний день після звільнення ім’я уже колишнього керманича «Тоттенхема» з’явилося у лінії на наступного головного тренера «Шахтаря». Щоправда, аналітики не надто високо оцінили імовірність появи «Особливого» на тренерському містку донеччан – усього у 6,6% (коефіцієнт – 5.50). 

Директор з футболу «Гірників» Даріо Срна залишається першим за шансами на заміну Луїша Каштру – 54% (1.85). Нагадаємо, контракт чинного наставника «Шахтаря» діє до початку липня, сторони поки не оголошували про підписання нової угоди. 

Звісно, поява такої фігури як Жозе одразу б підвищила престижність і увагу до чемпіонату України, проте навіть найбагатший клуб нашого чемпіонату, вочевидь, не зможе задовольнити фінансові апетити португальця – у «Тоттенхемі» і «Манчестер Юнайтед» він заробляв 15 млн фунтів стерлінгів щороку. 

Сам Моурінью у властивій собі манері відреагував на звістку про відхід з табору «Шпор», зазначивши, що він не потребує творчої відпустки

«Чи вважаю я, що зі мною вчинили несправедливо? Ви мене знаєте, я вам нічого не розповім. Мені потрібна перерва для перезавантаження? У цьому немає потреби, мені не треба брати павзу і перезавантажуватися. Коли повернуся у футбол? Я завжди у футболі», – цитує португальця Sky Sports. 

Через дострокове розірвання контракту менеджмент лондонців повинен заплатити Жозе 15 млн євро. За час кар’єрі керівництво клубів, у яких він працював, сплатило йому понад 100 млн євро за бажання припинити дію угоди в односторонньому порядку. 

Як повідомляв «РБ», букмекери пропонують лінію на наступного тренера «Баварії», позаяк Гансі Флік оголосив що покине мюнхенців після завершення поточного сезону. У фаворитах там два іменитих тренери.

Мильна бульбашка чи вирок Лізі чемпіонів? Спеціальні ставки на футбольну Суперлігу

Букмекери: «Челсі» чи «Лестер» – хто виграє Кубок Англії?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт