Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Найгучніший трансфер літа? Букмекери високо оцінили шанси «Реала» підписати Мбаппе

Владислав Стародубцев
Аналітики букмекерської компанії 1xBet вдруге за два тижні переглянули котирування у лінії на наступний клуб лідера атак «ПСЖ» Кіліана Мбаппе. Імовірність його переїзду на «Сантьяго Бернабеу» невпинно зростає.
Букмекери високо оцінили шанси «Реала» підписати Мбаппе

Букмекери високо оцінили шанси «Реала» підписати Мбаппе

Відповідно до котирувань, шанси Мбаппе за підсумками літнього трансферного вікна одягнути футболку мадридського «Реала» зросли до 71% (коефіцієнт – 1.41). Тоді на початку квітня на трансфер 20-річного француза давали 52%, а у січні – і взагалі 12,5%. Тобто буквально за три місяці коефіцієнт обвалився майже у шість разів. 

Два дні тому авторитетна іспанська газета AS поінформувала про бажання президента «Королівського клубу» Флорентіно Переса переманити у Мадрид одного з найбільших талантів покоління саме під час найближчого періоду переходів. 

Натомість Кіліан буцімто ще не вирішив, де хотів би продовжити кар’єру, але на всяк випадок доручив людям зі свого оточення підшукати варіанти з нерухомістю у столиці Іспанії. Втім, як зазначають у Goal, Мбаппе зберігає цілковитий спокій і не поспішатиме вирішувати ситуацію з власним майбутнім щонайменше до завершення поточного сезону, позаяк воліє повністю сконцентруватися на виграші чемпіонату Франції та Ліги чемпіонів. Водночас мовний фактор не суттєво впливатиме на його адаптацію у Реалі, якщо він, звісно, наважиться на зміну ліги, адже практично на розмовному рівні встиг освоїти іспанську. 

Головний тренер «ПСЖ» Маурісіо Почеттіно в один голос з президентом Нассером Аль-Хелаїфі наголошують, що зроблять усе від себе залежне, щоб утримати нападника. 

«Я буду боротися за те, щоб залишити його у Парижі. Наш клуб робить усе можливе, щоб Неймар і Мбаппе залишилися. Я налаштований оптимістично. Гадаю, Кіліан не піде. У нього серйозні зобов’язання перед ПСЖ», – сказав аргентинський коуч. 

«Кіліан  залишиться, я впевнений», – лаконічно пообіцяв катарський бізнесмен. 

 У цьому сезоні в доробку Мбаппе 35 голів та зробив 10 асистів у 41-му матчі у всіх турнірах. Його контракт з парижанами чинний до початку липня наступного року, а портал Transfermakt оцінює ринкову вартість футболіста у 160 млн євро.

Як інформував «РБ», «ПСЖ» перебуває у трійці фаворитів Ліги чемпіонів перед поєдинками 1/2 фіналу, де чинний чемпіон Ліги 1 протистоятиме «Манчестер Сіті». 

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

Букмекери: хто стане наступником Фліка в «Баварії»? У фаворитах два іменитих тренери

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт