Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Шотландія – Україна: прогноз на матч 01.06.2022, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Ярослав П'ятницький
Матч Шотландія – Україна: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 1 червня.

ukraine

Шотландія – Україна: прогноз на матч 01.06.2022

«Рейтинг Букмекерів» пропонує великий інформаційно-аналітичний матеріал щодо надважливої гри нашої збірної. Вашій увазі цікава статистика, різноманітні факти, історія зустрічей, прогнози спеціалістів та коефіцієнти букмекерів. Обов’язково ознайомтеся з нашою статтею, щоб отримати максимум інформації про матч Шотландія – Україна. Чемпіонат світу 2022 року відбудеться вже зовсім скоро, з 21 листопада по 18 грудня.

Аналіз матчу Шотландія – Україна (01.06.2022)

Важко переоцінити значення цього поєдинку як для національної команди, так і для всього українського народу. Вже понад 3 місяці наші воїни дають героїчну відсіч російським окупантам. Перший вихід збірної України на чемпіонат світу з 2006-го року – був би неймовірною подією для країни, величезним підняттям морального духу.

Безсумнівно, обіграти на виїзді Шотландію та Уельс – завдання зовсім не з легких. Зважаючи на всі обставини, ніхто не буде кидатися камінням у наших гравців, якщо їм це не вдасться. Втім, зараз від мундіалю нас відділяють всього 2 матчі. Тому віримо в нашу перемогу як на футбольному фронті, так і на воєнному.

Щодо виступів збірної України на груповому етапі – тільки в останній момент ми гарантували собі другу сходинку та участь у плей-оф. При всій повазі до суперників, але з групи, де є лише одна топова команда (збірна Франції), треба виходити з меншими пригодами. Дві нічиї з Казахстаном – уособлення невпевненого виступу підопічних Шевченка/Петракова у цій кампанії.

Однак добре те, що добре закінчується. Хай і з пригодами, але все ж таки головна команда країни продовжує боротьбу. Збірна України ЧМ 2022 може відвідати, якщо переграє послідовно дві британські національні команди – спершу Шотландію, а через три дні Уельс.

Прогноз на матч

Загалом жеребкування для України пройшло досить вдало, адже ми мали всі шанси нарватися на топові команди. Із Шотландією та Уельсом все ж буде легше, ніж з Португалією чи Італією. Якщо залишити виключно спортивну складову, британці для нас – це робочі суперники, з якими можна демонструвати свій найкращий футбол.

Не варто забувати і те, що збірна України – чвертьфіналіст минулого чемпіонату Європи. Хоча у шотландців також є класні гравці з досвідом гри у клубах АПЛ, навіть справжні зірки світового футболу на кшталт Робертсона з «Ліверпуля».

Втім, наша збірна є більш збалансованою. Якщо Ярмоленко, Зінченко, Маліновський та інші зіграють на 100% своїх можливостей – можемо уникнути проблем із Шотландією та готуватися до Уельсу, який все ж видається сильнішим суперником.

Вашій увазі прогнози експертів та партнерів «Рейтингу Букмекерів»:

Ставки на матч

Букмекер Favbet виділяє шотландців незначним фаворитом прийдешнього поєдинку. Про це свідчать коефіцієнти Шотландія – Україна, які дещо нижчі на тріумф британської збірної. Їхній прохід можна взяти за 1.65, а українців – за 2.35. Звісно, це з урахуванням можливого овертайму та серії пенальті. Чиста звитяга «Синьо-жовтих» оцінюється у 3.55, а Шотландії – 2.27. Нічия йде за 3.20.

Що стосується забитих м’ячів, то аналітики «Фавбет» не очікують багато голів. Стандартний тотал більше (2,5) йде з досить серйозним коефіцієнтом 2.44.

Гол підопічних Петракова пропонують за непоганий кеф 1.52, обидві команди заб’ють – 2.10.

На думку Favbet, найбільш імовірні варіанти фінального результату на табло за підсумками 90 хвилин – 1:0, 1:1, 0:0.

Всі прогнози та ставки на матч Шотландія – Україна доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів збірної України в турнірі

Українська національна команда за вісім матчів у групі аж шість разів зіграла внічию. І якщо дві мирові з Францією виглядають як досягнення, то домашні 1:1 з Казахстаном, Боснією та Фінляндією важко занести до активу. Була ще одна нічия у Нурсултані, ну а після неї важливі перемоги у Гельсінкі та Зениці.

табл1

Аналіз виступів збірної Шотландії в турнірі

Британці доволі впевнено провели груповий турнір, пропустивши вперед у таблиці тільки Данію, яка останнім часом виглядає дуже потужно. Цікаво, що в завершальному турі збірна Шотландії 2022 переграла данців з рахунком 2:0. Цей результат особливо нічого не вирішував, проте сам факт перемоги над півфіналістом Євро – солідний показник.

табл2

Склад збірної України

Стартову одинадцятку тренерський штаб Олександра Петракова оголосить ближче до початку гри, а ми спробуємо спрогнозувати склад головної команди на матч із Шотландією. Враховуючи досвід попередніх зустрічей, є висока ймовірність побачити на полі з перших хвилин Бущана, Караваєва, Забарного, Матвієнка, Миколенка, Степаненка, Зінченка, Маліновського, Циганкова, Ярмоленка, Яремчука.

Звісно, в залежності від стану футболістів та обраної схеми у старті можуть з’явитися Мудрик, Сидорчук, Шапаренко, Соболь… Варіанти у тренерського штабу національної команди є. Головне – правильно їх використати задля перемоги.

Склад збірної Шотландії

Спрогнозувати стартовий склад британців складніше, адже ми не настільки занурені у футбольні реалії цієї країни. Однак, скоріш за все, вболівальники точно побачать у воротах 39-річного голкіпера клубу «Хартс» Крейга Гордона. Серед польових варто чекати на Енді Робертсона, Макгрегора, Гілмура, Макгіна, Мактомінея, Армстронга, Адамса та інших.

Не потрапив до списку гравців збірної Шотландії, які будуть готуватися до матчу 1/2 фіналу плей-оф за вихід на ЧС-2022, захисник «Арсенала» Кіран Тірні. Футболіст відновлюється після операції та не грав понад місяць.

Факти про збірну України

  • У 2021-му році українці провели 18 матчів у всіх турнірах. Вісім з них закінчилися з рахунком 1:1.
  • У групі відбору Україна жодного разу не програла, але шість разів зіграла внічию.
  • Протягом кваліфікації до ЧС-2022 «Синьо-жовті» забивали у середньому 1.38 гола за гру, а пропускали рівно один м’яч.

Факти про збірну Шотландії

  • Британці виграли шість останніх ігор відбору до чемпіонату світу, пропустивши лише двічі.
  • В середньому протягом кваліфікації Шотландія забивала 1.7 гола за гру, а пропускала – 0.7.
  • У 15-ти матчах 2021-го року шотландці тільки тричі зазнавали поразки.

Картки України

У групі відбору наша команда отримала 11 жовтих карток – з них дві має Зінченко. Ще по одному попередженню у Миколенка, Ярмоленка, Кривцова, Марлоса, Бущана, Малиновського, Соболя, Забарного та Матвієнка. У пасиві Віталія Миколенка також є пряма червона картка.

Картки Шотландії

У складі британської збірної попередження протягом групового турніру отримували О’Доннел, Хендрі, Нісбет, Адамс, Макгін, Робертсон, Гілмур, Мактоміней. По дві картки у Паттерсона, Хенлі, Крісті та Дайкса. Загалом 16 жовтих.

Статистика голів за часом матчу

Українці у групі частіше забивали в перших таймах. Рахунок за цим показником – 6:5. А от пропускали ми більше у других половинах матчів – шість проти двох.

Шотландці у перших таймах забивали шість разів, а у других – 11. Пропускали наші майбутні суперники більше у перших половинах – п’ять проти двох.

табл3

Шанси України на перемогу

На думку більшості спеціалістів та експертів, обидві команди мають схожі перспективи в контексті продовження боротьби за перепустку до Катару. Свої сильні та слабкі сторони є як в України, так і у Шотландії. Все будуть вирішувати дрібниці, індивідуальна майстерність та хід думок тренерів.

Відповідно до букмекерських котирувань, шанси українців на прохід до фіналу плей-оф – 41%.

Останні матчі України

  • «Рієка» – Україна 1:1
  • «Емполі» – Україна 1:3
  • «Боруссія» (М) – Україна 1:2
  • Боснія та Герцеговина – Україна 0:2
  • Україна – Болгарія 1:1

ukr-info2

Шанси Шотландії на перемогу

Загалом рівні команди будуть боротися за квиток до фіналу кваліфікації. Саме тому прогноз на матч чемпіонату світу Шотландія – Україна робити складно. Можна багато дискутувати про можливості українців та шотландців, але тільки гра розставить всі крапки.

Згідно з коефіцієнтами букмекерів, шанси команди Стіва Кларка на прохід – 59%.

Останні матчі Шотландії

  • Австрія – Шотландія 2:2
  • Шотландія – Польща 1:1
  • Шотландія – Данія 2:0
  • Молдова – Шотландія 0:2
  • Фарерські острови – Шотландія 0:1

Часті питання (FAQ)

 

Чи будуть глядачі на матчі Шотландія – Україна 1 червня 2022?

Так, цей поєдинок буде відбуватися за присутності уболівальників на стадіоні.

Де знайти останні новини про матч?

Прогнози, новини, інтерв’ю та інші цікаві матеріали щодо ігор нашої збірної на «Рейтингу Букмекерів» доступні за цим посиланням.

Де буде проходити матч Шотландія – Україна 1 червня 2022?

Гра пройде на арені «Хемпден Парк» у Глазго. Початок о 21:45.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч збірної Шотландії та збірної України 1 червня 2022?

Трансляцію можна буде переглянути на телеканалах медіагрупи «Україна» та через сервіс OLL.TV. Ці ресурси мають всі відповідні телеправа від УЄФА на показ матчів кваліфікації ЧС-2022.

Де можна купити квитки на матч Шотландія – Україна 1 червня 2022?

Перепустки на стадіон доступні на офіційному сайті УЄФА та у касах арени.

Хто фаворит матчу Шотландія – Україна 1 червня 2022?

Букмекери вважають незначним фаворитом національну збірну Шотландії.

Де знайти прогнози на матч Шотландія – Україна?

Прогнози на гру доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт