Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Челсі» – «Ліверпуль»: прогноз на матч 02.01.2022, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Рейтинг Букмекерів
Матч лондонського «Челсі» проти «Ліверпуля»: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 2 січня.
«Челсі» - «Ліверпуль»: прогноз на матч 02.01.2022, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Челсі» – «Ліверпуль»: прогноз на матч 02.01.2022, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Челсі» – «Ліверпуль»: прогноз на матч 02.01.2022

Однією з окрас 21 туру англійської Прем’єр-ліги стане матч двох претендентів на трофей: лондонського «Челсі» та «Ліверпуля». У запропонованому матеріалі ми проаналізуємо ситуацію в обоймі обох колективів, оцінимо шанси на перемогу команд та розповімо про цікаві ставки на цей поєдинок від найкращих букмекерів

Аналіз матчу «Челсі» – «Ліверпуль» (02.01.2022)

Хоча команди втрачали очки протягом грудня, до першого місця все ще рукою сягнути. «Скаузери» та «Аристократи» ідуть нога в ногу та займають в турнірній таблиці другу та третю сходинку відповідно. Безсумнівно, підопічні Тухеля та Клоппа демонструють чудовий футбол, але гра може і розчарувати. Річ в тому, що у стані обох команд достатньо спортсменів в лазареті (чи то через коронавірус, чи то внаслідок типових футбольних ушкоджень). До слова, нещодавно лондонському колективу загрожувала технічна поразка в кубку АФЛ з «Брентфордом» саме через недостачу гравців.

Прогноз на матч

Однозначних думок про переможця цієї дуелі немає. Статися може будь-що: як гольова феєрія, так і засуха; як нищівна поразка будь-якого з колективів, так і нічия з великою кількістю голів. Все залежатиме від готовності гравців до матчу, обраної тактики від менеджерів та бажання ризикнути покласти три очки до своєї скарбниці.

Прогноз і ставка на матч від Ігоря Бурбаса

Ставки на матч 

На папері букмекери фаворитом вважають господарів. Проте, якщо вирахувати фактор домашніх трибун, то коефіцієнти на перемогу майже однакові – 2.5 на «Челсі» та 3.1 на «Ліверпуль». Взяття воріт у другому таймі дещо ймовірніше (у порівнянні з першою половиною) 1.23 проти 1.38. Те, що результат події важкий для прогнозування підтверджують рівновеликі коефіцієнти на точні рахунки від букмекерів. До прикладу, результати 2:1, 1:0 та 0:1 компанія 1xBet котує зі значеннями 7.8, 8.7 та 8.9 відповідно.

Цей же оператор чекає побачити нічию 1:1 та пропонує коефіцієнт 6.3 на таку ставку. 

Аналіз виступів лондонського «Челсі» в турнірі

Лондонський колектив чудово стартував та кілька турів очолював таблицю. Однак, на дистанції підопічні Томаса Тухеля недорахувались очок у матчах з середняками АПЛ (нічийні результати з «Бернлі», «Брайтоном», «Вулвергемптоном», «Евертоном») та зазнали поразки від іншого столичного клубу – «Вест Хема». Звернемо увагу на зразкову гру в обороні «Синіх», адже вони пропустили лише 12 м’ячів за половину сезону (менше лише у «Манчестер Сіті»). За підсумками домашніх ігор клуб посідає лише п’яту сходинку.

Аналіз виступів «Ліверпуль» в турнірі

«Мерсисайдці» входять в трійку лідерів чемпіонату не лише за кількістю набраних очок. У клубу чудова різниця, найбільша кількість забитих в турнірі, прекрасні результати в домашніх та виїзних поєдинках. Юрген Клопп дещо нехтує грою в обороні (команда пропустила 15 м’ячів за 18 зіграних матчів), проте ворота вдалось зберегти недоторканими у половині з них. І все-таки 60% голів «Ліверпулю» забили саме у гостьових поєдинках.

Склад команди «Челсі»

Внаслідок пандемії спрогнозувати стартову одинадцятку вкрай важко. За кілька днів до матчу є інформація про хворобу ледь не половини ключових футболістів. Безсумнівно, головний тренер виставить усіх основних гравців на матч. Хто з них одужає та буде в повній бойовій готовності – дізнаємося згодом. Усі спортсмени та тренери проходитимуть тестування на ковід перед поєдинком, після чого буде відомо про арсенал лондонського клубу. 

Склад команди «Ліверпуль»

З тих чи інших причин у цього клубу немає стабільності в центральній вертикалі. За відсутності Тіаго та Фабінью у півзахисті компанію Хендерсону та Окслейд-Чемберлену складає молодий Мортон. З центром захисту також не все гладко, адже в останніх п’яти матчах у старті з’являлись Конате, Філіпс, ван Дейк, Матіп, Гомес та Куметіо. Якщо останній грав лише у кубку АФЛ, то решта постійно змінювали один одного від матчу до матчу. Можуть виникнути проблеми із зіграністю. На вістрі у Клоппа грають то Салах, то Фірміно, то Діогу Жота. Однак, враховуючи імена цих футболістів, вибір цієї позиції – приємний клопіт для тренера.  На щастя для «скаузерів», з латералями все добре. Якщо без казусів, то молоді дарування Робертсон та Трент мали б зіграти у стартовому матчі нового календарного року.

Факти про команду «Челсі»

  • Лондонський клуб небагато пропускає – всього 0,66 м’яча за гру;
  • «Челсі» неодмінно втрачав очки в останніх п’яти стартових матчах в новому календарному році;
  • У компенсований час до другого тайму футболісти забили 4 м’ячі в цьому сезоні – найкращий показник в лізі;
  • У ворота суперників «Аристократів» було поставлено 5 пенальті (найбільше в турнірі). Усі удари реалізовано, а 4 з 5 влучних пострілів з точки завдавав італієць Жоржинью;
  • З-поміж усіх гравців «Челсі» в турнірі АПЛ 2021/2022 найгрубішою грою на полі  «відзначились» Ріс Джеймс та Жоржинью (7 жовтих та 1 червона картка на двох);
  • Челсі втратив 11 очок у поточному сезоні АПЛ, ведучи у рахунку по ходу ігор – більше, ніж за весь минулий чемпіонат – 10.
  • До слова, влітку 2021 року Parimatch став офіційним партнером «Челсі».

Факти про команду «Ліверпуль»

  • З серпня 2021 року команда програла лише один матч в усіх турнірах (якраз на виїзді);
  • В останнє команда не забивала в квітні минулого року (матч ЛЧ проти мадридського «Реала»);
  • Оборона ФК «Ліверпуль» та ключовий голкіпер Аліссон Беккер не допустили взяття власних воріт у половині зіграних матчів АПЛ в сезоні 2021/2022;
  • Найжорсткішими гравцями є Ендрю Робертсон та Фабінью (8 жовтих та 1 червона картка на двох);
  • Команда лідирує за забитими у цьому турнірі (50 голів за 18 матчів).

Картки «Челсі»

У цьому турі перебору жовтих карток у гравців «Синіх» бути не може. Якщо до 32 туру котрийсь із гравців отримає 10 «гірчичників», то футболіст пропускатиме дві гри. Найближчими до дискваліфікації є Жоржинью, Джеймс, Алонсо та Рюдігер. 

  • Джеймс, Рюдігер, Алонсо  – 4 жовті картки;
  • Жоржинью – 3;
  • Зієш, Маунт, Крістенсен, Менді – 2;
  • Сауль, Канте, Вернер, Чалоба, Лофтус-Чік, Сілва, Ковачич, Хадсон-Одой – 1.

        Картки «Ліверпуля»

        Адаптивний регламент щодо дискваліфікацій внаслідок жовтих карток також на руку «Мерсисайдцям». Найбільша загроза пропустити два матчі у Ендрю Робертсона та Фабінью.

        • Робертсон, Фабінью – 4 жовті картки;
        • Цімікас, ван Дейк, Мілнер, Хендерсон – 2;
        • Матіп, Мортон, Конате, Мінаміно, Кейта, Тіаго, Трент, Жота, Салах, Мане – 1.

        «Челсі» - «Ліверпуль»: прогноз на матч 02.01.2022, ставки і коефіцієнти від букмекерів

            Статистика голів за часом матчу

            Цікаво, що обидва клуби забивають найчастіше у інтервалі з 30 по 45 хвилину. «Ліверпуль» вганяв круглого у сітку воріт суперника аж дев’ять разів у цей проміжок. Лондонському «Челсі» щастило трохи менше в аналогічному часовому періоді. Їх опоненти розігрували м’яч з центру поля сім разів в останню п’ятнадцятихвилинку першого тайму. Несуттєво більша частина м’ячів влітає від футболістів цих команд у другому таймі (26/50 у «скаузерів» та 21/39 у столичного клубу). 

            Шанси «Челсі» на перемогу

            Стіни домашнього стадіону «Стемфорд Брідж» повинні допомогти футболістам «Челсі». Якщо переводити букмекерські котування у ймовірність, то шанси на три очки у пенсіонерів вищі – 40%. Тухель знаходить потрібний баланс та однаково вдало грає як в атаці, так і в обороні. Однак, не варто забувати про переповнений лазарет у стані «пенсіонерів».

            Останні матчі «Челсі»

            • «Зеніт» – «Челсі» 3:3;
            • «Челсі» – «Лідс» 3:2;
            • «Челсі» – «Евертоні» 1:1;
            • «Вулвергемптон» – «Челсі» 0:0;
            • «Брентфорд» – «Челсі» 0:2;
            • «Астон Вілла» – «Челсі» 1:3;
            • «Челсі» – «Брайтон» 1:1.

            Шанси «Ліверпуля» на перемогу

            У гостей краща ситуація з підбором гравців, але теж є проблемні зони. Зокрема, у трикутнику центральних захисників та опорного півзахисника немає стабільності, а відповідно й бажаної для Клоппа зіграності. Понервувати ліверпульський колектив зуміли навіть «Брентфорд» та «Брайтон», котрі відвантажили Беккеру п’ять м’ячів на двох та вибороли по нічиї у підсумку. Шанси у відсотках від букмекерів дещо гірші – 32,26% на перемогу «Ліверпуля».

            Останні матчі «Ліверпуля»

            • «Мілан» – «Ліверпуль» 1:2 (ЛЧ);
            • «Ліверпуль» – «Астон Вілла» 1:0;
            • «Ліверпуль» – «Ньюкасл» 3:1;
            • «Тоттенгем» – «Ліверпуль» 2:2;
            • «Ліверпуль» – «Лестер» 4:3 (кубок АФЛ, після пенальті);
            • «Лестер» – «Ліверпуль» 1:0.

            Часті питання (FAQ) 

            Чи будуть глядачі на матчі «Челсі» – «Ліверпуль» 2 січня 2022?

            Так, вболівальників пропустять на стадіон «Стемфорд Брідж». Однак, ситуація може змінитись в будь-яку хвилину. Слідкуйте за новинами нашого порталу. 

            Де знайти останні новини про матч?

            Усе про івент «Челсі» – «Ліверпуль» (англійська Прем’єр-ліга 2021/2022) можна знайти на нашому порталі в розділі спортивних новин.

            Де буде проходити матч «Челсі» – «Ліверпуль» 2 січня 2022?

            Дійство відбудеться у Лондоні на домашній арені «Челсі» (стадіон «Стемфорд Брідж»).

            На яких ТВ-каналах будуть показувати матч «Челсі» (Лондон) – «Ліверпуль» (Ліверпуль) 2 січня 2022?

            Один із центральних матчів туру транслюватимуть Setanta Sports та нативний спортивний канал сервісу Megogo. 

            Де можна купити квитки на матч «Челсі» – «Ліверпуль» 2 січня 2022?

            Продажі на матч стартували ще 22 листопада. Для вболівальників з України доступний продаж квитків за номером 044 207 915 1950. Також можна придбати абонемент на усі домашні матчі сезону в онлайн-кабінеті на офіційному сайті клубу.

            Хто фаворит матчу «Челсі» – «Ліверпуль» 2 січня 2022?

            Аналізуючи коефіцієнти «Челсі» – «Ліверпуль», зазначимо, що впевненого фаворита немає. Однак, на думку букмекерів, більше шансів взяти три очки у господарів цього протистояння.

            Де знайти прогнози на матч «Челсі» –  «Ліверпуль»?

            Думки наших експертів щодо спортивних результатів, у тому числі прогноз на матч англійської Прем’єр-ліги «Челсі» – «Ліверпуль» буде розміщено на цій сторінці. Ви можете ознайомитись з аналітикою обраного експерта, послідувати їй та укласти парі. Найцікавіші ставки на матч «Челсі» – «Ліверпуль» продубльовано вище в абзаці з однойменним заголовком.

            Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
            Коментарі 2
            Підписка на прогнозиста
            Підписка на автора

            Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

            Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

            Підписка на автора
            Підписка на прогнозиста

            Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

            Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

            РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
            Вас буде перенаправлено на сайт
            Перейти на сайт