Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер пропонує ставки на успіхи Ракітича в «Севільї»

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet пропонує спрогнозувати, як складеться кар’єра півзахисника збірної Хорватії Івана Ракітича після повернення у «Севілью» з «Барселони».
Букмекер пропонує ставки на успіхи Ракітича в «Севільї»

Букмекер пропонує ставки на успіхи Ракітича в «Севільї»

Новоспечений головний тренер «Блаугранас» Рональд Куман, схоже, запланував масштабну кадрову перебудову у команді. Одним з пріорітетних завдань для клубного менеджменту стала продаж Івана Ракітича, який уже давно не виблискував на «Камп Ноу».

32-річний хорват прогнозовано повернувся у «Севілью», де завдяки яскравій грі його ім’я гучно пролунало на усю футбольну Європу. Трансферний геній Рамон Мончі спрацював на відмінно, позаяк «Нервіонці» заплатили за досвідченого виконавця смішні, за мірками сучасного футболу, 1,5 млн євро, а ще 9 млн «Барселона» може отримати у якості бонусів за вдалі виступи гравця. Контракт Івана з новою-старою командою діятиме до літа 2024-го року.

Favbet пропонує власним клієнтам широку лінію на успіхи Ракітича у «Севільї».

  • На перебіг подій, за яким хавбек стане найкращим бомбардиром «Нервіонців» у новому сезоні, пропонується укласти парі за 20.0 (5% ймовірності).
  • Ставку за 2.0 (50%) розрахують як виграшну, якщо Ракітич стане найкращим асистентом «Севільї» у сезоні 2020/2021 років.
  • Тим, хто впевнений що хорват відзначиться голом у першому ж матчі після повернення, мають нагоду поставити на такий сценарій за 5.0 (20%), а якщо Іван оформить дубль у дебютному поєдинку, то зіграє котирування 27.0 або майже 4 % ймовірності.
  • На перебіг подій, за яким 32-річним гравець заб’є щонайменше 10 голів у майбутньому сезоні, пропонується коефіцієнт 10.0 (10%).
  • Шанси Ракітича оформити гольову передачу в першому матчі офіційному матчі за «Нервіонців» складають 25% ймовірності (4.0), тоді як на жовту картку або вилучення можна «зарядити» за 2.70 (37%) та 15.0 (7%) відповідно.
  • Ваша ставка за 10.0 (10%) виявиться виграшною, якщо Іван виграє з «Севільєю» бодай один з наступних турнірів: Прімера, Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Кубок Іспанії.

В минулому сезоні в активі Ракітича 1 гол та 3 гольові передачі в 31 матчі Прімери у футболці «Барси». Фахівці з порталу Transfermarkt оцінили вартість футболіста у 20 млн євро.

Нагадаємо, що хорват є бренд-амбасадором міжнародної беттингової компанії Favbet.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що аналітики оцінили шанси «Севільї» перемогти «Баварію» у поєдинку за Суперкубок УЄФА.

Ефект Кумана: букмекери високо оцінили шанси «Барселони» підписати гравця збірної Нідерландів

Букмекери: «Ювентус» – новий фаворит у боротьбі за Луїса Суареса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт