Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ефект Кумана: букмекери високо оцінили шанси «Барселони» підписати гравця збірної Нідерландів

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Барселони» Рональд Куман, найімовірніше, запросить бодай одного футболіста національної збірної Нідерландів до табору чинних чемпіонів Прімери, принаймні про це свідчать розрахунки букмекерської компанії 1xBet.
Ефект Кумана: букмекери високо оцінили шанси «Барселони» підписати гравця збірної Нідерландів

Ефект Кумана: букмекери високо оцінили шанси «Барселони» підписати гравця збірної Нідерландів

57-річний фахівець, який останні два роки працював на тренерському містку збірної Нідерландів, планує влаштувати у «Барселоні» кадрову перебудову. Зокрема, Куман планує суттєво омолодити склад та розвантажити величезну зарплатну відомість команди.

Рональд під час телефонної розмови повідомив Луїсу Суаресу, що не розраховує на нього, також у немилість потрапив Серхіо Бускетс, якому не гарантується місце у стартовому складі. А «вишенькою на торті» може стати відхід Ліонеля Мессі.

Враховуючи ці фактори очевидно, що Куману потрібна свіжа кров і не виключено, що він першочергово зверне увагу на гравців збірної Нідерландів, позаяк він прекрасно знає можливості кожного з представників цієї національної команди.

У пресі вже з’явилися чутки про зацікавленість «Барселони» у придбанні хавбека «Аякса» Донні ван де Беека та півзахисника «Ліверпуля» Джорджиньо Вейналдума, який поки не поспішає продовжувати угоду з мерсисайдцями, що діє до літа наступного року.

Окрім цього, є чутки про бажання Кумана придбати молодого вінгера «АЗ» Келвіна Стенгса, який уже заграний за «Ораньє», а також лідера «Ліона» Мемфіса Депая.

Шанси на перебіг подій, за яким щонайменше один футболіст збірної Нідерландів продовжить кар’єру у «Барселоні» після літнього трансферного вікна, дорівнюють 77% ймовірності (коефіцієнт 1.3). Тоді як одразу після призначення Кумана на відповідний сценарій пропонувалося котирування 1.62, що дорівнює 62% ймовірності.

Нагадаємо, «Барселона» оголосила про призначення Рональда Кумана на посаду головного тренера команди тиждень тому. Нідерландець замінив Кіке Сетьєна, який був звільнений після ганебної поразки від «Баварії» у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Як раніше повідомлялося, фахівці пропонують ставки на успіхи Кумана на чолі «Блаугранас».

«Рейтинг Букмекерів» писав, що аналітики високо оцінили шанси «Манчестер Сіті» на трансфер шестиразового володаря «Золотого м’яча» Ліонеля Мессі.

Букмекери: ймовірність повернення Ракітича в «Севілью» – 69%

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт