Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Ювентус» – новий фаворит у боротьбі за Луїса Суареса

Сергій Гумен
Нападник національної збірної Уругваю і каталонської «Барселони» Луїс Суарес може змінити клубну прописку в поточне трансферне вікно. Новий головний тренер «Синьо-гранатових» Рональд Куман не зацікавлений в послугах досвідченого голеадора і порадив йому підшукувати інше місце роботи. На цю мить найімовірнішим варіантом для форварда вважається переїзд в італійську Серію А.
Букмекери: «Ювентус» - новий фаворит у боротьбі за Луїса Суареса

Букмекери: «Ювентус» – новий фаворит у боротьбі за Луїса Суареса

Форвард каталонської «Барселони» Луїс Суарес може продовжити свою кар’єру в туринському «Ювентусі». Як повідомили днями італійські ЗМІ, керівництво «Старої синьйори» і лідер команди Кріштіану Роналду схвалили трансфер 33-річного уругвайського бомбардира. Кріштіану вважає, що Суарес є одним з найсильніших форвардів у світі на сьогодні, тому він буде радий підписанню такого гравця.

Після таких новин букмекерська компанія Paddy Power переглянула шанси клубів підписати нападника. Якщо раніше фаворитом в боротьбі за уругвайця вважався амстердамський «Аякс» (2,75 – 36%), то зараз головним претендентом на Суареса став туринський «Ювентус». Шанси Луїса перейти в італійський колектив оцінюються в 40% ймовірності (коефіцієнт – 2,5). Далі в оновленій лінії букмекера перебувають «Лестер» і «Аякс» – по 17% (6,0). Якщо Суарес прийме рішення виїхати в МЛС, зіграє ставка з котируванням 8,0, що дорівнює 12,5% ймовірності.

Серед решти запропонованих варіантів можна розглянути наступні європейські топ-клуби: «Боруссія» Дортмунд (8,5 – 12,0%), «Інтер» (8,5 – 12,0%), «ПСЖ» (11,0 – 9%), «Арсенал» (23,0 – 4%) «Ліверпуль» (34,0 – 3%), «Манчестер Юнайтед» (36,0 – 3%).

Нагадаємо, що чинний трудовий договір уругвайського форварда з іспанським грандом розрахований до середини 2021-го року. Луїс захищає синьо-гранатові кольори з 2014-го року. У минулому сезоні чемпіонату Іспанії нападник зіграв 28 поєдинків, відзначившись 16 забитими м’ячами та вісьмома результативними передачами.

Раніше також повідомлялося, що напарник Суареса по лінії атаки в «Барселоні» – Ліонель Мессі – теж може найближчим часом залишити каталонський клуб і перейти в англійський «Манчестер Сіті». Аналітики букмекерської контори 1xBet оцінили ймовірність такого розвитку подій у 87% (1,15).

Букмекери: 69% – ймовірність трансферу Хамеса Родрігеса в «Евертон»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт