Прогноз і ставка. Біатлон. Жіноча спринтерська гонка в Нове Мєсто

18:30, 21 гру 2018
Жіноча спринтерська гонка продовжить програму змагань етапу Кубка світу в чеському Нове Мєсто. Доротея Вірер не програє Кайсі Мякяряйнен на вогневих рубежах.

Дуже хотілося зіграти на дербі сестер Семеренко. Віта програла Валі тільки один спринт за весь минулий сезон, та й сталося це вже на заключному етапі в Холменколлені. Цього сезону сестри змагалися разом лише у спринті Хохфільцена – Віта взяла гору. Однак сьогоднішні стартові номери внесли свої корективи.

Віта відправиться в гонку під 87-м номером, тоді як Валя стартує третьою. На завтра синоптики прогнозують потепління, можливий сніг з дощем, і я не впевнений, що стан траси до кінця гонки не зміниться. А значить, переваги Віти в швидкості може і не бути. Тому не ризикую.

А ось де ризик мінімальний, так це в порівнянні Доро і Кайси за кількістю промахів. Снайперський потенціал італійки я оцінюю набагато вище. Букмекерів зрозуміти можна, відсоток закритих мішеней Кайси на початку цього сезону становить 90,1%. Таких цифр і не пригадаєш у неї. Але у Вірер він ще вищий – 91,2%. Обидва спринту цього сезону дівчата пройшли з однаковою стрільбою, але якщо звернутися до історії виступів в Нове Мєсто, то тут у Кайси є проблеми.

Мякяряйнен ще жодного разу не була на подіумі у спринтах Нове Мєсто, та й до того ж менше двох промахів не робила. Погоджуся, що і спринтерських гонок вона тут провела всього чотири за кар’єру, тому вибірка не так велика, але все одно такі результати не додають оптимізму.

Пропоную перевірити такий варіант, тим більше з урахуванням повернення.

Ординар: Виграш
Нове Мєсто. Спринт. Жінки
18:30/21 гру
Хто зробить більше промахів: К. Мякяряйнен - Д. Вірер
Ця ставка пройде?
Проголосували 0 людей
Пройде 50%
Не пройде 50%
Пройде
Не пройде
Знайшли помилку?Повідомте про неї
Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі