Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В Україні продовжують допомагати людям з ігровою залежністю

Ярослав П'ятницький
Українські легальні організатори азартних ігор, а також профільні організації у сфері гемблінгу збільшують кількість соціальних програм, спрямованих на боротьбу з ігровою залежністю. Про це у своєму блозі написала заступниця голови Всеукраїнської Ради Гемблінгу з комунікаційних питань Вікторія Закревська.
В Україні продовжують допомагати людям з ігровою залежністю

В Україні продовжують допомагати людям з ігровою залежністю

Наприкінці минулого року Ukrainian Gambling Council – профільна асоціація, що поєднує 80% ліцензованих організаторів азартних ігор – оголосила про запуск проєкту психологічної підтримки гравців.

В його рамках цілодобово працює гаряча лінія, де професійні психологи дають безкоштовні первинні консультації людям, які відчувають, що мають певні проблеми з ігровою залежністю, а також членам їхніх сімей. Крім психологічних консультацій, незабаром буде організовано відповідну безкоштовну індивідуальну та колективну терапію для тих гравців, які цього потребують.

ugc

За півтора місяця роботи Офісу психологічної підтримки на гарячу лінію (0800 33 05 80) зателефонували близько півсотні людей. Переважно зверталися дві категорії громадян:

1) батьки ігроманів із питанням, як боротися з ігровою залежністю дорослих дітей, які грають в онлайн-казино та гральних залах;

2) люди з ігровою залежністю щодо запису на індивідуальну або групову терапію, а також можливості отримання повноцінного психологічного супроводу.

Декількома місяцями раніше на базі Ukrainian Gambling Council також був реалізований проєкт з надання юридичної допомоги гравцям та членам їхніх сімей.

Зокрема, звернувшись за юридичною допомогою, сам гравець або його родичі першої лінії спорідненості можуть з’ясувати юридичні аспекти питання ігрової залежності, а також отримати консультацію кваліфікованих юристів щодо (само) обмеження в доступі до азартних ігор. Такі консультації також надаються цілодобово.

Подібні соціальні ініціативи легальних організаторів азартних ігор та профільних організацій є фундаментом, на якому будуються партнерські відносини між державою, легальними організаторами азартних ігор та суспільством.

Українцям розповіли, що необхідно знати перед участю в азартних іграх

«Щодо легального гемблінгу публікують критичні матеріали з масою фейків», – Кучухідзе

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 4
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт