Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Щодо легального гемблінгу публікують критичні матеріали з масою фейків», – Кучухідзе

Ярослав П'ятницький
Голова Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе переконаний, що багато ЗМІ необ’єктивно висвітлюють новини грального бізнесу в Україні.
«Щодо легального гемблінгу публікують критичні матеріали з масою фейків», – Кучухідзе

Антон Кучухідзе, голова Ukrainian Gambling Council

Очільник Всеукраїнської Ради Гемблінгу вважає, що українські медіа працюють «якось дивно», коли йдеться про легальну індустрію азартних ігор. Адже у період заборони грального бізнесу з 2009-го по 2020-й рік, коли легальними були лише лотереї, ніхто навіть не говорив про, наприклад, ігрову залежність.

За словами Кучухідзе, атаки на легальний гральний бізнес мають замовний характер. Він стверджує, що легалізація азартних ігор торкнулась інтересів певних груп, які заробляли на тіньовому гемблінгу, а також політиків, котрі використовують негативну риторику на адресу легального грального бізнесу для залучення консервативно налаштованих виборців.

Замовний характер матеріалів є очевидним ще з однієї простої причини – ми вже понад два роки проводимо відкриті круглі столи для медіа. На ці заходи запрошуємо всі ЗМІ, щоб вони могли поставити будь-які питання та з перших вуст почути те, чим живе сьогодні легальний ринок і з якими проблемами стикається.

Проте більшість представників ЗМІ ігнорують наші круглі столи. Водночас вони завзято публікують критичні матеріали з масою фейкової та спотвореної інформації», – наголошує голова Ukrainian Gambling Council.

Він додає, що будь-які фейкові маніпуляції громадською думкою створюють лише додаткові проблеми, а також збільшують ризики відкату ринку в нелегальне поле. А це, зрештою, зашкодить усім – державі, бізнесу та самим гравцям.

За медійними атаками на легальний сектор гемблінгу стоять цілком конкретні інтереси, які суперечать потребам суспільства і держави. Тому закликаю вас критично ставитися до всіх публікацій, які демонізують легальний сектор азартних ігор», – написав Антон Кучухідзе у власному блозі на сайті «Українські новини».

Гетманцев: «Зараз на вулицях немає жодного грального закладу

«Близько 20 іноземних компаній планують вихід на український ринок азартних ігор», – голова UGC

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт