Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

УАФ довічно відсторонила Севідова від футболу – фахівець пообіцяв піти у CAS

Владислав Стародубцев
Апеляційний комітет УАФ відхилив заяву Олександра Севідова, який прагнув скасувати минулорічне КДК рішення щодо його відсторонення від футбольної діяльності терміном на п’ять років. Про це мовиться у заяві на офіційному сайті установи.
УАФ довічно відсторонила Севідова від футболу - фахівець пообіцяв піти у CAS

УАФ довічно відсторонила Севідова від футболу – фахівець пообіцяв піти у CAS

Водночас там задовольнили апеляційну скаргу Комітету з етики та чесної гри та довічно заборонили пану Севідову займатися будь-якою діяльністю, пов’язаною з футболом. Відповідне рішення може бути оскаржене у Спортивному арбітражному суді в Лозанні (CAS), зазначили в УАФ.

Нагадаємо, торік у квітні Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ заборонив Севідову, який тоді працював у тренерському штабі «Сум», здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 5 років та на 5 років, а клуб був позбавлений професійного статусу через участь у матчах з фіксованим результатом. Саме 51-річного фахівця звинуватили у організації договірних поєдинків.  

Позиція Севідова

Олександр Севідов, як і раніше, своєї провини не визнає. Він різко відреагував на цю звістку. 

«Коментувати, власне кажучи, нічого. Звичайно, я буду звертатися до Спортивного суду Лозанни, щоб скасувати це рішення. Рішення, яке ні на що не натягнеш. Є розуміння, як мені діяти далі. Порушені усі регламентні норми. Свавілля, інакше це рішення не назвеш.

Не хочу виправдовуватися, але нехай наберуться сміливості і прямо скажуть і покажуть хоч один матч, в якому був замішаний Севідов. Це жорстке рішення, несправедливе, адже немає ніяких доказів, все тільки на припущеннях і чутках: «там почули», «там сказали».

Не можу зрозуміти, перше рішення було відсторонити на п’ять років. Три роки тривала апеляція, нічого не змогли довести. І ось зараз таке рішення. Звичайно, будемо розбиратися і однозначно подавати в CAS», – сказав тренер в коментарі Meta Raitings

Попереднім місцем роботи Севідова був закарпатський «Минай», у структурі якого він, за його словами, займався створенням наукового-методичного відділу. 

Як повідомляв «РБ», Українська асоціація футболу звернулася до правоохоронних органів із заявою щодо відкриття кримінального провадження за фактом імовірного протиправного впливу на результати поєдинків «Миная» після скандальних подій перед матчем з «Шахтарем». 

За день до матчу «Миная» в одній з БК поставили $100 тис. на тотал більше 3,5: нові подробиці скандалу

Циганик поділився інсайдом про події перед матчем «Шахтар» – «Минай»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт