Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Циганик поділився інсайдом про події перед матчем «Шахтар» – «Минай»

Владислав Стародубцев
Колишній ведучий програми «ПРОФУТБОЛ», постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик розповів, що Олександр Севідов опинився у «Минаї» завдяки людям, які організували «чимало договірних зустрічей в Україні».
Циганик поділився інсайдом про події перед матчем «Шахтар» – «Минай»

Циганик поділився інсайдом про події перед матчем «Шахтар» – «Минай»

«Не може приходити людина (Севідов – «РБ»), яка підозрюється в організації договірних матчів. Я більше скажу. Севідова взагалі хотіли поставити головним тренером. І коли про це дізналися в УАФ, відбувся дзвінок в «Минай» з попередженням, що в такому разі кожен матч «Миная» буде під прискіпливою увагою Комітету етики та чесної гри. І це подіяло на керівництво «Миная» – вони відмовилися від цієї ідеї, але тренером-консультантом він все одно залишився.

Наскільки мені відомо, ті люди, які його привели у «Минай», вони організували багато договірних матчів в Україні. Ба більше, ці люди також причетні до одного з клубів, який зараз збирається вийти до УПЛ. Там дуже неприємна та заплутана історія.

Власник «Миная» (Валерій Пересоляк – «РБ») він був дуже далекий до футболу. Він мало розбирається в футболі. Кополовець та Кобін намагалися якось підтримувати цю історію, адже вони із Закарпаття, вони організовували весь процес. Коли пішов Кобін, то одразу пішов Кополовець. Він не хотів брати участь в тому, що було далі. 

Сам президент відсторонився від футболу, адже в нього і так достатньо проблем (потрапив під санкції РНБО – «РБ»). І в цей час навколо клубу почали з’являтися зайві люди, які почали формувати неприємну історію. І це закінчилося таким скандалом як «Минай» – «Шахтар».

Чому Севідов вмовляв футболістів не виходити на гру? Ну це взагалі дивно. Як можна не виходити на гру? Говорять, що дзвонив Павелко і казав, що треба виходити на гру. Це не зовсім так. 

Коли футболісти «Миная» дізналися про цю букмекерську історію, вони між собою не могли знайти винного. Вони розуміли, що є 11 футболістів і дехто з них взяв гроші і зараз зливатимуть матч. І в роздягальні вони зачинилися, щоб з’ясувати, хто це був.

Це була чоловіча розмова. За моєю інформацією, керівництво «Миная» просило перенести гру. Але їм було сказано, що немає куди переносити і ніхто цього не робитиме. Вийти на гру – це було рішення футболістів. І правильно зробили. Чому Севідов сказав не виходити на гру? Тому що якби гра не відбулася, то ставки повернулися б. Тут коментувати нема що. Коли ми беремо тренером-консультантом людину, яка заплямована в такій кількості договірних матчів, то воно мало колись вибухнути», – сказав Циганик у власній авторській програмі на Youtube-каналі FootballHub. 

Тиждень тому футболісти «Миная» спершу відмовлялися виходити на поєдинок з «Шахтарем» на «Олімпійському». Нібито через підозрілий рух коефіцієнтів напередодні зустрічі. Як наслідок – закарпатці таки взяли участь у матчі, але арбітр дав стартовий свисток з 30-хвилинним запізненням. Втім, цей інцидент тільки зашкодив команді, адже «Минай» програв з рахунком 4:0, і втратив місце у Прем’єр-лізі. Ігор Циганик ще наприкінці березня розкритикував повернення Олександра Севідова, який отримав п’ятирічну дискваліфікацію за договірні матчі, коли працював у тренерському штабі скандальних «Сум». 

Комітет з етики та чесної гри Української асоціації футболу опублікував заяву, у якій, серед іншого, закликав букмекерські компанії не приймати ставки у прематчі на зустріч останнього туру УПЛ між «Минаєм» і «Ворсклою». Також була написана заява у Нацполіцію – правоохоронці перевірять усі матчі закарпатців за останній рік. 

Водночас співведучий шоу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський заявив, що за день до матчу «Шахтар» – «Минай» в одній з букмекерських компаній Туреччини була зроблена ставка в розмірі 100 тисяч доларів на перебіг подій, за яким команди проб’ють тотал забитих м’ячів «більше 3,5», що і, власне, відбулося. 

Відомий арбітр поділився думками щодо скандального матчу «Минай» – «Шахтар»

Головний тренер «Миная» відреагував на чутки про злив матчу з «Шахтарем»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт