Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У світі зафіксували невеличке зростання кількості підозрілих ставок

Владислав Стародубцев
Міжнародна асоціація доброчесності ставок (IBIA) опублікувала звіт за перший квартал поточного року, у якому мовиться про невеличке зростання кількості підозрілих парі, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».
IBIA зафіксувала невеличке зростання кількості підозрілих ставок

IBIA зафіксувала невеличке зростання кількості підозрілих ставок

Так за січень, лютий і березень організація отримала 64 повідомлення події, пов’язані зі ставками на спорт. У IBIA повідомили про невеличке зростання таких меседжів, адже за аналогічний період минулого року в категорію підозрілих потрапила 61 подія. Водночас це менше, аніж в останньому кварталі 2020-го, коли було зафіксовано 68 попереджень. 

Розподіл за видами спорту

Найбільше занепокоєнь у фахівців викликає теніс, який і утримує пальму першості сумнівних матчів. На другій сходинці несподівано опинився кіберспорт, а замикає трійку лідерів футбол.

Вид спорту Кількість підозрілих подій
Теніс 18
Кіберспорт 17
Футбол  12
Настільний теніс 7
Баскетбол  5
Волейбол  4
Кінні перегони  1

Розподіл за частинами світу 

Меседжі про підозрілі парі надійшли з 20 країн. Найбільше повідомлень Асоціація доброчесності ставок отримала з Європи (29), де лідирують Росія (10) і Болгарія (6). 

Другий щабель посідає Азія – 13 попереджень, 6 з яких стосувалися тенісних змагань. Далі йдуть Африка (3) і Латинська Америка (2). Жодних підозрілих поєдинків не виявили в Австралії та Північній Америці. 

Нагадаємо, як інформував «РБ», у річному звіті IBIA за минулий рік мовилося про 48% зростання  кількості повідомлень про сумнівні парі. Особливо збільшилась кількість меседжів щодо неоднозначних зустрічей у футболі – на 25%

Виконавчий директор Міжнародної асоціації доброчесності ставок Халід Алі

«Після надважкого 2020-го року оператори потроху більшість операторів, схоже, потроху повертаються до звичних, до пандемійних показників.Зайве підтвердження цьому – кількість попереджень та розподіл за видами спорту, де традиційно чисельно домінують теніс та футбол. 

Асоціація та її члени продовжують щільно співпрацювати з представниками цих видів спорту, а також з будь-якими іншими організаціями у різних видах спорту, які прагнуть взаємодіяти з нами для виявлення потенційних корупційних ситуацій, пошуку інструментів санкцій, покарання і стримування такої незаконної діяльності», – резюмував пан Алі.  

Кілька днів тому Швейцарська глобальна система моніторингу лотерей (GLMS) презентувала свій звіт за перший квартал року. Вони нарахували  323 попередження про підозрілі ставки. 

На початку квітня  «Рейтинг Букмекерів» отримав декілька скарг від користувачів, які були незадоволені розрахунком ставок на волейбольний матч Суперліги України «Галичанка-ЗУНУ» Тернопіль – «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» Житомир. Ця зустріч може мати договірний характер, тому профільні організації вирішили провести власне розслідування. 

Джерела: матч «Минай» – «Олімпік» був чистий

«Стикнувся з цим безпосередньо»: легенда білоруського футболу – про договірняки у СРСР і Росії

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт