Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На 48% зросла кількість повідомлень про підозрілі ставки

Владислав Стародубцев
Найбільше занепокоєння викликає становище справ у тенісі, а також різке збільшення повідомлень про підозрілі парі на футбольні поєдинки.
На 48% зросла кількість повідомлень про підозрілі ставки - найбільше припадає на футбол і кіберспорт

На 48% зросла кількість повідомлень про підозрілі ставки – найбільше припадає на футбол і кіберспорт

Міжнародна асоціація доброчесності ставок (IBIA) опублікувала річний звіт, у якому мовиться, що кількість повідомлень про підозрілі ставки на спорт зросла на 48% у порівнянні з 2019-м роком. Особливо збільшилась кількість меседжів щодо неоднозначних матчів у футболі – на 25%: організація отримала 61 звіт, тоді як у 2019-му – 46.

Усього протягом минулого року було зафіксовано 270 випадків підозрілих ставок на 15 видів спорту у 43-х країнах світу, з яких 68 повідомлень зареєстрували в четвертому кварталі. 

Найбільше занепокоєнь викликає теніс. Як зазначають фахівці, з 98 повідомлень, пов’язаних з дивними парі на цей вид спорту, 39 надійшло у звітах Міжнародного агентства з чесності у тенісі (ITIA). Здебільшого підозри викликали зустрічі на різноманітних локальних турнірах. 

86% від загальної кількості попереджень припадають на підозрілі ставки на футбол, теніс та кіберспорт. Торік було відкрито 12 кримінальних та спортивних справ за фактами, що викладені у звіті Асоціації доброчесності ставок, передає Focus Gaming News.

«2020-й рік видався неспокійним для багатьох індустрій, у тому числі і беттингу, адже компанії були змушені коригувати власні ринкові пропозиції через скасування усіх спортивних події у першому кварталі року», – каже генеральний директор IBIA Халід Алі.

За його словами, на тлі повної спортивної ізоляції почали з’являтися сумнівні турніри, тож IBIA довелося докласти максимум зусиль, щоб забезпечити повний моніторинг подій. 

«Асоціація прагне працювати з усіма зацікавленими сторонами для розв’язання потенційних проблем чесності, які можуть бути пов’язані з цими новими турнірами. Насамперед за допомогою просування низки стандартів для співставлення даних провайдерів».

Наостанок Алі зазначив, що кількість повідомлень і справді збільшилася у порівнянні з 2019-м роком, але вона фактично не відрізняється від даних за 2018-й і 2017-й роки. 

Як раніше інформував «Рейтинг Букмекерів», захисник «Шахтаря» розповів про своє ставлення до матчів з фіксованим результатом.

Арбітр ФІФА отримав трирічну дискваліфікацію за договірні матчі

Кополовець пригадав, як брав участь в договірному матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт