Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали головних претендентів на заміну Моурінью в «Тоттенхемі»

Владислав Стародубцев
У таборі «Шпор» кадрові перестановки – керівництво «Тоттенхема» вирішило достроково розірвати контракт з головним тренером Жозе Моурінью. Клубний менеджмент вже розпочав пошук заміни португальському фахівцю.
«Тоттенхем» звільнив Моурінью. Букмекери назвали головних претендентів на заміну Жозе

«Тоттенхем» звільнив Моурінью. Букмекери назвали головних претендентів на заміну Жозе

У заяві на офіційному сайті клубу мовиться, що відсьогодні Жозе Моурінью та його тренерський штаб покинули займані посади. Президент Тоттенхема» Даніель Леві побажав успіхів у майбутньому і зізнався, що йому було приємно працювати пліч-о-пліч з «Особливим». 

Найімовірніше, Жозе був відправлений у відставку через незадовільні результати команди: лишень 1 перемога в останніх 6 матчах у всіх турнірах. Як наслідок – 7 місце в турнірній таблиці АПЛ, і 5-очкове відставання від зони Ліги чемпіонів. 

У британських ЗМІ проскочила інформація, мовляв, Моурінью звільнили, адже той навідріз не сприйняв ідею участі «Тоттенхема» у новоствореній Суперлізі, проте авторитетний інсайдер Фабріціо Романо спростував це, зазначивши, що основна причина – це спортивні результати. За його словами, менеджмент клубу вже розпочав пошуки тренера, однак до завершення сезону з командою працюватиме тренер молодіжки Раян Мейсон.

Букмекерська компанія 1xBet оперативно відреагувала на подію, запропонувавши лінію на наступника португальця. «РБ» розповідає про трійку кандидатів з найбільшими шансами. 

Юліан Нагельсманн

  • Ймовірність призначення – 25% (3.98)
  • Чинне місце роботи: «РБ Лейпциг» 
Ще один топовий тренер з'явиться в АПЛ?

Ще один топовий тренер з’явиться в АПЛ?

Відповідно до котирувань, 33-річний спеціаліст – головний фаворит на посаду тренера лондонців. Англійські ЗМІ називають Юліана кандидатом номер №1, адже, по-перше, Нагельсманн належить до плеяди молодих і амбітних тренерів з нестандартним поглядом на футбол, а по друге, його оклад у разі призначення буде вдвічі нижчим за зарплатню Моурінью – 7 млн євро, тоді як португалець заробляв 15. 

Сам фахівець під час одного з інтерв’ю у лютому не виключив, що одного разу працюватиме на Туманному Альбіоні. 

«У мене контракт з клубом до 2023-го року, і я думаю, що залишуся в «Лейпцизі». Прем’єр-ліга – цікавий турнір, Розумію чому вона приваблює великих тренерів на кшталт Юргена Клоппа, який досяг неймовірних висот. У майбутньому я можу наважитися на такий крок.

Мені не важко уявити себе в Прем’єр-лізі, але водночас я можу уявити, що проведу усю кар’єру в Німеччині. Круто бути тренером у своїй рідній країні, мені це страшенно подобається. Однак ніхто не знає, що може трапитися». 

Скотт Паркер

  • Ймовірність призначення – 16,6% (6.0)
  • Чинне місце роботи: «Фулхем»
Паркер два сезони відіграв за «Шпор»

Паркер два сезони відіграв за «Шпор»

Паркер – другий за шансами на те, щоб очолити Тоттенхем, принаймні про це свідчать котирування. Прикметно, що тренерську кар’єру Скотт розпочав саме у структурі «Шпор» – став тренером команди U-18. Згодом його запросили у тренерський штаб «Дачників», де він спершу працював асистентом, а потім і очолив команду, вивівши її із Чемпіоншипа в Прем’єр-лігу. 

Зараз його «Фулхем» перебуває у підвалинах турнірної таблиці, посідаючи 18 місце. Втім, цей факт не бентежить босів «Тоттенхема», які уважно спостерігають за розвитком кар’єри перспективного Паркера. Можливе, саме йому судитиметься витягти команду з ігрової кризи. 

Брендан Роджерс 

  • Ймовірність призначення – 14,2% (7.0)
  • Чинне місце роботи: «Лестер»
Роджерс з Лестера переїде у Лондон?

Роджерс з Лестера переїде у Лондон?

За інформацією Daily Mail, Брендан Роджерс перебуває у списку кандидатів у кабінетах вищого менеджменту «Тоттенхема». Це і не дивно, позаяк після повернення з Шотландії північноірландець прекрасно себе зарекомендував у «Лестері», а результати «Лисиць» – найкращий показник ефективності 48-річного тренера. 

Водночас варіант із запрошенням його зараз, наприкінці сезону, виглядає малореалістичним. Однак чи захоче Роджерс йти у нестабільний «Тоттенхем – питання відкрите, бо в «Лестері» у нього справи йдуть прекрасно, тож чи є сенс щось змінювати? 

Цілком імовірно, що у цьому контексті вирішальну роль може зіграти перспектива участі у Суперлізі, у якій «Шпори» буде брати участь, а «Лисиці» – ні. 

Серед інших можливих кандидатур фігурують імена коваля успіхів «Рейнджерс» Стівена Джеррарда (4,7%, 21.0), колишнього керманича «Тоттенхема» Маурісіо Почеттіно (3,8%, 26.0), легендарного Роберто Бенітеса (6,6%, 15.0) і Роббі Кіна (2%, 51.0), який яскраво виблискував у складі лондонців під час кар’єри футболіста.

Збірна Німеччини: букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Фліка

Букмекери: Пірло покине «Ювентус»?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт