Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Моуріньо за крок від підписання контракту з «Челсі»: БК відкрили лінію на повернення Жозе в АПЛ

Ярослав Перканюк
Останні місяці Моуріньо без клубу, оскільки на початку року був звільнений з «Роми». Португалець ігнорує питання про своє майбутнє, але аналітики БК «ВБЕТ» схиляються до того, що Жозе може знову повернутися в «Челсі».
Моуріньо

Моуріньо

Останніми роками Моуріньо ніяк не може надовго затриматися в жодному з клубів. Після кількох сезонів португальського тренера відправляють у відставку, незважаючи на гучне ім’я та успіхи. Багато іменитих експертів схиляються до того, що найкращі роки в кар’єрі Жозе позаду, оскільки він не може адаптуватися до сучасного футболу

Останні чотири місяці Моуріньо без клубу, у січні цього року португальця звільнили з «Роми». Жозе не відповідає на запитання про команду, яку хотів би тренувати, але розповів, коли планує закінчувати тренерську кар’єру:

«Думаю, зможуть тренувати ще мінімум 10 років. Піду в проміжку між 2035 і 2040 роками. У мене є величезний досвід, який дає змогу тренувати будь-який клуб, і досягати з ним успіхів».

Аналітики букмекера «ВБЕТ» очікують третього приходу Моуріньо в «Челсі», називаючи його головним кандидатом на підписання контракту з лондонським клубом:

  • Моуріньо – 4,0;
  • Аморім – 5,50;
  • Де Дзербі – 7,0;
  • Тухель – 9,0;
  • Мотта – 11,0;
  • Хабі Алонсо – 13,0;
  • Лопетегі – 17,0;
  • Зідан – 17,0;
  • Нагельсманн – 17,0.

Донедавна Почеттіно був за крок від звільнення з «Челсі». У літнє трансферне вікно клуб витратив великі кошти на трансфери, але протягом довгого часу результатів не було. Лише під кінець сезону «сині» додали і включилися в боротьбу за єврокубки. Але невідомо, чи залишається Почеттіно в «Челсі» на наступний сезон.

Моуріньо двічі тренував «Челсі» і є одним із найуспішніших наставників клубу в історії. Але під час другого приходу Жозе провалився і був звільнений, після чого розкритикував керівництво клубу. Наразі командою керують нові люди, але залишається тільки здогадуватися, чи минула образа у португальця на «Челсі».

Аморім має чинний контракт зі «Спортингом» і безмежний запас довіри з боку керівництва клубу. Водночас португалець неодноразово заявляв, що незабаром готовий почати новий етап у кар’єрі та спробувати свої сили в іншому дивізіоні.

Де Дзербі є наставником «Брайтона». Італійський тренер зумів зробити з «чайок» міцного середняка АПЛ, який здатний поборотися з грандами ліги, незважаючи на скромний трансферний бюджет та скромну лавку запасних.

Прогнози на футбол на сьогодні доступні в нашій рубриці.

Моурінью заявив, що готовий до роботи: БК визначили основних претендентів

Беттор спрогнозував точний рахунок матчу «Челсі» – МЮ і виграв понад 1,8 млн грн

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт