Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Шевченко в «Челсі»: шанси українця очолити «Аристократів» різко зросли

Владислав Стародубцев
Схоже, уболівальники збірної України можуть починати хвилюватися: наставник «Синьо-жовтих» став четвертим у лінії букмекерів на наступного тренера лондонців.
Шевченко в «Челсі»: шанси українця на призначення різко зросли

Шевченко в «Челсі»: шанси українця на призначення різко зросли

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко – один з головних претендентів на призначення керманичем «Челсі» за версією букмекерської компанії 1xBet

Відповідно до оцінки аналітиків, зіграє парі за 9.50, що відповідає 10,5%, якщо 44-річний українець замінить Френка Лемпарда на тренерському містку «Аристократів». Коефіцієнт обрушився аж у сім разів. Адже ще минулої середи компанія 1xBet оцінювала шанси Шевченка стати наступним тренером «Челсі» у 1,5% ймовірності (котирування – 67.0).

Чутки про імовірне звільнення Лемпарда з посади керманича лондонців з’явилися на початку січня після низки невдалих результатів команди, а Френк навіть став фаворитом у лінії букмекерів на наступну тренерське звільнення в англійській Прем’єр-лізі. 

На тлі чуток про припинення співпраці авторитетний іспанський журналіст Гільєрме Балаге заявив, що Френк мріє очолити інший топовий європейський клуб – каталонську «Барселону». Мовляв, 42-річний фахівець хотів би спробувати власні сили у Ла Лізі, де йому так і не судилося пограти під час кар’єри футболіста, хоча, за словами медійника, він був близький до підписання контракту з каталонцями у 2005-му році. 

Водночас Лемпард доволі емоційно відреагував на питання про власну відставку, зазначивши, що міг би працювати експертом на телебаченні, якби жадав безтурботного життя. 

«Я надзвичайно впевнений у тому що роблю, якщо деякі люди хочуть думати, що я менеджер на 2,5 року. Я займаюсь футболом з того часу, коли почав ходити. Протягом більше як 20 років грав на професійному рівні і віддавав себе сповна, що і продовжую робити наразі. Я не люблю програвати. 

Якби я не хотів цього виклику,  працевлаштувався б на телебаченні та виконував більш легку роботу. Став би експертом, який коментував би те, що роблять інші, вже заднім числом, коли мені б заманулося. Однак я не хочу цього робити», – цитує Лемпарда The Guardian

Контракт Френка з «Челсі» чинний до 30-го червня 2022-го року, а трудова угода Андрія Шевченка з УАФ діє на пів року довше. 

Як раніше інформував «Рейтинг Букмекерів», фахівці назвали імовірність повернення Едена Азара в «Челсі». 

Букмекери назвали головних претендентів на заміну Лемпарду

Букмекери: хто виграє «Золоту бутсу» сезону 2020/2021?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт