Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали головних претендентів на заміну Лемпарду

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet приймає ставки на наступного тренера лондонського «Челсі». За розрахунками фахівці, одразу троє кандидатів мають хороші шанси розпочати співпрацю з «Аристократами».
Букмекери назвали головних претендентів на заміну Лемпарду

Букмекери назвали головних претендентів на заміну Лемпарду

Німець Томас Тухель, італієць Массіміліано Аллегрі та північноірландець Брендан Роджерс – головні претенденти на заміну Френка Лемпарда на тренерському містку «Челсі» за версією букмекерів. 

Зіграє парі за 3.0 (33% ймовірності), якщо наступним наставником лондонців стане Тухель, який останні два тижні перебуває у статусі безробітного після звільнення з «ПСЖ». На перебіг подій, за яким до керма Челсі» стане творець повернення «Ювентуса» на вершину Серії А Массіміліано Аллегрі, пропонують укласти парі за 4.0 (25%). Замикає трійку головних претендентів чинний керманич «Лестера» Брендан Роджерс – імовірність його призначення оцінили у 14% (котирування – 7.0).

Серед інших можливих варіантів пропонують розглянути наступних спеціалістів: Дід’є Дешам (13.0, 7,7%), Ральф Хазенхюттль (13.0, 7,7%), Рафаель Бенітес (15.0, 6,6%), Джон Террі (21.0, 4,7%), Дієго Сімеоне (21.0, 4,7%), Юліан Нагельсманн (21.0, 4,7%), Зінедін Зідан (26.0, 3,8%), Нуну Ешпіріту Санту (26.0, 3,8%), Едді Хау (26.0, 3,8%) та інші. 

Найменше шансів спробувати себе на посаді головного тренера «Челсі» у Алана Пардью (251.0, 0,4%), коваля чемпіонства «Лестера» Клаудіо Раньєрі (81.0, 1,2%) і легенди «Арсенала» та усього тренерського цеху Арсена Венгера (81.0, 1,2%). 

Після 17-ти зіграних матчів команда з південно-західного Лондона посідає 9 сходинку – у активі колективу 26 залікових очок. Нагадаємо, з огляду на останні непереконливі результати «Челсі» у пресі з’явилися чутки про можливе звільнення Лемпарда. На цьому тлі Френк навіть став фаворитом у лінії на наступну тренерську відставку в АПЛ. 

За даними Transfermarkt, контракт 42-річного фахівця з «Челсі» чинний до 30-го червня 2022-го року. 

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», аналітики оцінили шанси керманича збірної України Андрія Шевченка стати наступним головним тренером «Аристократів».

Букмекери: 40% – імовірність повернення Азара в «Челсі»

«Заряджай, друже»: як Тріпп’єр потрапив у халепу через мізерні ставки на власний трансфер

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт