Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Підсумки ЧС-2022: підраховуємо потенційний дохід на сенсаційних збірних

Олександр Дузь
Продовжуємо тему футбольних несподіванок. Сподіваємося, ви вже прочитали наш Топ-5 найнеочікуваніших результатів чемпіонату світу. Тепер поговоримо про не менш цікаве – гроші. Скільки можна було заробити ставками на збірні, які показали сенсаційні результати на ЧС-2022? Нумо рахувати!
Підсумки ЧС-2022: підраховуємо потенційний дохід на сенсаціях

Підсумки ЧС-2022: підраховуємо потенційний дохід на сенсаціях

Щоб наочно продемонструвати потенційні доходи, ми будемо ставити умовні 100 грн на перемоги команд, які запам’яталися. У всіх матчах. Після цього подивимося, що вийшло, сформувавши «п’ятірку» лідерів. 

5 місце. Камерун

Ця африканська збірна здобула протягом світової першості тільки одну перемогу. Проте яку! В третьому турі команда переграла з мінімальним рахунком саму збірну Бразилії. Гол на останніх хвилинах гри забив Абубакар та так зрадів, що навіть вилучення отримав.

Попри всю знаковість та емоційність цієї перемоги, путівки до 1/8 фіналу вона не принесла. Збірна Камеруну закінчила свій турнірний шлях на третій сходинці.

Місце Команда М’ячі Голи
1 Бразилія 3:1 6
2 Швейцарія 4:3 6
3 Камерун 4:4 4
4 Сербія 5:8 1

Коефіцієнт на звитягу камерунців в матчі з Бразилією в БК GG.BET був 8.47. За умови ставки у 100 грн чистий виграш склав 747 грн.

https://youtu.be/4tByYqmCvMw

Втрати – 200 грн, адже команда на турнірі зіграла внічию з Сербією та програла Швейцарії. Чистий банк після всіх матчів Камеруну – 547 грн.

4 місце. Марокко

Саме цю збірну можна називати відкриттям турніру. Команда дійшла до півфіналу, зупинивши дуже статусні колективи. До речі, марокканці першими в історії африканських збірних настільки далеко просунулися на чемпіонаті світу.

Мало хто думав, що Марокко зможе вийти з групи, в якій були потужні збірні Бельгії й Хорватії та дуже цікава за складом Канада. Однак все склалося для цієї африканської команди чудово. Вона виграла свій квартет, після чого розібралася в плей-оф з Іспанією та Португалією.

«Ліверпуль» – фаворит на підписання найкращого опорного півзахисника ЧС-2022 за котируваннями БК

Місце Команда М’ячі Голи
1 Марокко 4:1 7
2 Хорватія 4:1 5
3 Бельгія 1:2 4
4 Канада 2:7 0

Враховуючи сенсаційність такого виступу марокканців, коефіцієнти заходили дуже хороші. В Marathonbet перемоги над Канадою та Бельгію оцінювались в 1.85 та 4.70 відповідно. Заграти чисту звитягу над португальцями в БК GG.BET можна було за 6.38.

Підсумки ЧС-2022: підраховуємо потенційний дохід на сенсаціях

Навіть попри втрати в матчах з Хорватією, Францією та Іспанією, ставки на марокканців мали загальний успіх. Вони принесли солідний прибуток – 593 грн.

3 місце. Австралія

Добре провела першість й команда з країни кенгуру. Показавши стабільні результати, австралійці змогли вийти зі складної групи, де беззаперечними фаворитами на плей-оф були французи та данці.

Місце Команда М’ячі Голи
1 Франція 6:3 6
2 Австралія 3:4 6
3 Туніс 1:1 4
4 Данія 1:3 1

Австралія переграла Туніс та Данію з однаковим рахунком 1:0. Проте з жеребом не пощастило. В 1/8 фіналу команда потрапила одразу ж на Аргентину й прогнозовано вилетіла. Хоча боролася до останнього, про що свідчить рахунок 1:2.

У матчах, які виграла Австралія фаворитом її не вважали, тож зайшли дуже хороші коефіцієнти. Перемогу команди в грі з Тунісом в БК Фан Спорт можна було заграти за 3.65. Звитягу над Данією компанія Marathonbet оцінювала в 7.70.

Підсумки ЧС-2022: підраховуємо потенційний дохід на сенсаціях

Дві поразки особливо не вплинули на банк. Чистий прибуток після всіх ігор австралійців склав 735 грн.

2 місце. Японія

Класний турнір провели й представники країни Сонця, що сходить. Виграти групу, в якій були німці та іспанці – чудове досягнення. Команда могла навіть розраховувати на чвертьфінал, якби не серія пенальті в 1/8, яку зробив переможною для Хорватії неймовірний Лівакович. Попри цю прикру поразку, Японія може занести в актив турнір і згадувати його добрим словом ще багато років.

Букмекери оцінили ймовірність трансферу героя збірної Хорватії Ліваковича

Місце Команда М’ячі Голи
1 Японія 4:3 6
2 Іспанія 9:3 4
3 Німеччина 6:5 4
4 Коста-Рика 3:11 3

Заграти в БК Sapphirebet перемогу над Німеччиною можна було за 7.80. Marathonbet давав на звитягу японців у грі з Іспанією коефіцієнт 7.20.

Підсумки ЧС-2022: підраховуємо потенційний дохід на сенсаціях

Хоча двічі Японія й програла, сенсаційні перемоги зробили свою справу. Розмір банку після 1/8 фіналу склав 1100 грн.

1 місце. Саудівська Аравія

Той випадок, коли одна гра вирішує все. Саудівська Аравія не вийшла з групи та навіть особливо не боролася за це право. Однак всі запам’ятали збірну завдяки неймовірній перемозі над майбутніми чемпіонами світу.

Аргентина сенсаційно програла – залетіли кефи 29.00, 67.00 та 81.00

Місце Команда М’ячі Голи
1 Аргентина 5:2 6
2 Польща 2:2 4
3 Мексика 2:3 4
4 Саудівська Аравія 3:5 3

В першому матчі групового раунду аргентинці примудрилися поступитися аравійцям, виграючи після першої половини зустрічі з мінімальним рахунком. В конторі Betandyou зайшов шалений коефіцієнт 29.00. Отже, шансів очолити наш рейтинг саме за показником прибутку в інших збірних не було. Як би класно вони не виступали протягом всього турніру.

https://youtu.be/hNMMS5DBNnQ

Більш того, в лайві після першого тайму на перемогу Саудівської Аравії деякі букмекери давали неймовірну «сотню». Ніхто не міг повірити в такий «камбек», проте він стався та вже увійшов в історію. 

Аравійська збірна стала єдиною на турнірі, якій вдалося переграти Аргентину. Якби хтось сказав щось подібне до старту ЧС-2022, йому точно покрутили б пальцем біля скроні. Однак головна сенсація сталася і вона принесла шалене зростання банку. Хоча й не всім.

Беттор програв понад $100 тисяч, поставивши на Аргентину в матчі проти Саудівської Аравії

Враховуючи дві поразки аравійців, загальний прибуток склав 2600 грн.

На тлі цього чудові виступи Австралії, Марокко та Японії здаються зовсім блідими. Принаймні в контексті ставок на аутсайдерів та нашого експерименту.

Море коефіцієнтів, що зіграли на ЧС-2022 – найбільш результативному мундіалі в історії футболу

Букмекери назвали фаворитів ЧС-2026

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт