Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

Владислав Стародубцев
Беттори Paddy Power продовжують «грабувати» ірландського букмекера. Цього разу у рубрику «Оце так ставка!» потрапив чоловік, якому вдалося перетворити ставку у розмірі £1 (₴38) на виплату £2104 (₴81 350).
Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

Британець з міста Дартфорд, що у графстві Кент, минулої суботи змусив працівників букмекерської компанії Paddy Power хапатися за голови, оскільки спромігся спрогнозувати підсумки семи поєдинків у англійському Чемпіоншипі, що принесло йому більше як £2 000 за початкової суми ставки у лишень £1. «Рейтинг Букмекерів» розповідає, як йому це вдалося.

Першим поєдинком у купоні нашого героя виявилося протистояння на стадіоні «Ріверсайд», де місцевий «Мідлсбро» приймав «Бірмінгем». Гравець вирішив ризикнути, і «зарядив» на гостей за коефіцієнт більше п’ятірки. «Сині» віддячили йому за віру, мінімально перегравши «Боро», – єдиний точний постріл у зустрічі завдав форвард збірної Ірландії Скот Хоган на 26-й хвилині. 

Далі увага британця була прикута до зустрічі «Кардіфф Сіті» і проміжного лідера змагань – «Норвіча». «Канарки» не змусили чоловіка довго нервувати – гості забили два голи ще до половини першої 45-хвилинки. Господарі відповіли голом Раллса, але на більше їх не вистачило. Мінімальна перемога (2:1) «Норвіча» – підсумок поєдинку з «Кардіфф Сіті». 

 Незабаром у купоні чоловік поставив галочку навпроти третьої події: «Уотфорд» виявився сильнішим за «Хаддерсфілд», забезпечивши беттору необхідний результат. Шершням» вдалося відкрити рахунок у перші 10 хвилин другого тайму зусиллями колишнього півзахисника «Манчестер Юнайтед» Тома Клеверлі. Згодом молодий форвард Жуан Педру подвоїв перевагу господарів. «Тер’єри» так і змогли бодай раз результативно пробити – 2:0.

Далі була зустріч сусідів у турнірній таблиці – «Брістоль Сіті» приймав у гостях «Престон». Здавалося б, варто чекати інтриги, але зась: господарі залишили власні ворота «сухими», а в атаці «Вільшанки» напрацювали на два голи. Підсумок – 2:0 на користь «Брістоль Сіті». 

До виграшу залишалося три матчі. Беттор уклав парі на нічию «Блекбрена» та «Сток Сіті», і не прогадав – команди поділили очки. «Гончарі» вийшли вперед першими наприкінці першого тайму – постарався Павелл. «Пірати» спромоглися відігратися за 15 хвилин до кінця першого тайму – Баклі опинився у потрібний момент, у потрібному місці, встановивши підсумковий рахунок – 1:1. 

Наступним поєдинком стала зустріч «Борнмута» і «Лутон Таун». Вочевидь, ця подія у купоні була найбільш ризикованою, оскільки беттор вирішив випробувати удачу, і поставив на «Шляпників», які перебували у статусі аутсайдера матчу. У «Вишеньок» все пішло шкереберть на 26-й хвилині, коли червону картку отримав Жефферсон Лерма. «Лутон» почав поступово притискати «Борнмут» до власних воріт. Це принесло плоди на 67-й хвилині, коли гості зуміли перетворити моменти на гол. Цей забитий м’яч виявися єдиним і переможним, а клієнт Paddy Power, схоже, потроху почав відкорковувати шампанське. 

Заключним матчем, що вирішував долю усього експресу, став поєдинок «Свонсі» та «Барнслі», де беттор був впевнений у перемозі «Лебедів». «Свонсі», який перебуває на другому щаблі Чемпіоншипу, без надзусиль здобув перемогу на виїзді. Голами у зустрічі відзначалися Джамал Лоу і Бенджамін Кабанго – 2:0. 

«Свонсі» продовжують штампувати перемоги

«Свонсі» продовжують штампувати перемоги

У результаті ставка у розмірі £1 перетворилася у виплату £2104. Якби гравець мав екстрасенсорні здібності, напевно, він би поставив щонайменше у 10 раз більше, але і це неймовірно крутий результат, зважаючи на маленьку суму ставки. 

Paddy Power здійснив виплату і повідомив бетторові, що той потрапив до залу слави найкращих гравців ірландського букмекера. 

Експрес (коефіцієнт 2104.0)

  • «Мідлсбро» – «Бірмінгем» 0:1 (п2);
  • «Блекберн» – «Сток Сіті» 1:1 (X);
  • «Борнмут» – «Лутон Таун» 0:1 (п2);
  • «Брістоль Сіті» – «Престон» 2:0 (п1);
  • «Кардіфф Сіті» – «Норвіч» 1:2 (п2);
  • «Уотфорд» – «Хаддерсфілд» 2:0 (п1);
  • «Барнслі» – «Свонсі» 0:2 (п2).

Учора «Рейтинг Букмекерів» розповідав цікаву історію Кріса Демпсі, який зробив ставку на власне схуднення, і примудрився заробити на цьому £5000. 

Оце так ставка! Гравець виграв понад ₴86 тисяч, поставивши ₴190

Оце так ставка! Беттор виграв понад ₴1,1 млн завдяки експресу на 19 матчів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт