Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Гравець виграв понад ₴86 тисяч, поставивши ₴190

Владислав Стародубцев
Клієнт букмекерської компанії Paddy Power з англійського містечка Грімсбі – сьогоднішній герой рубрики «Оце так ставка!». «Рейтинг Букмекерів» розповідає, як беттор зумів перетворити ставку у £5 (₴190) на виплату у розмірі £2 289 (₴86 800).
Оце так ставка! Гравець виграв понад ₴86 тисяч, поставивши ₴190

Оце так ставка! Гравець виграв понад ₴86 тисяч, поставивши ₴190

Британець «спіймав удачу за хвіст» минулими вихідними, коли склав експрес на чотири матчі з однаковою ставкою на усі події – «обидві заб’ють і результат».

Матчі Кубка Англії та Серії А змусили добряче понервувати нашого героя, адже двічі експрес перебував за крок від провалу. Але за порядком. 

Вибір першого поєдинку у купоні пав на Ла Лігу, де «Леванте» у рідних стінах повинен був переграти «Ейбар». «Зброярі» забили першими на початку другої 45-хвилинки, але «Жабам» вдалося швидко відновити паритет зусиллями Гонсало Мелеро, а переможний гол господарі зуміли забити на 76-й хвилині завдяки вдалим діям Хосе Моралеса – 2:1. 

Далі клієнт Paddy перемістився до Італії. У матчі Серії А він успішно «зарядив» на «Верону» в протистоянні з «Кротоне». «Жовто-сині» вирішили долю поєдинку у перші 25 хвилин, забивши двічі: голи до свого активу забили Нікола Калініч та Федеріко Дімарко. «Акули» відіграли один гол у другому таймі, але на більше їх не вистачило – 2:1. 

Для виплати беттору залишилося отримати потрібний результат у двох зустрічах: «Удінезе» – «Наполі» (1:2) і «Брістоль Сіті» – «Портсмут» (2:1). 

У першому поєдинку підопічні Дженнаро Гаттузо вийшли вперед у дебюті зустрічі, вдало реалізувавши одинадцятиметровий удар. Форвард «Удінезе» зі смачним прізвищем Лазанья зумів зрівняти рахунок ще у першому таймі. Вочевидь, увесь другий тайм беттор був немов на голках, позаяк «Партенопейці» володіли ініціативою, але не могли перетворити територіальну перевагу у забитий м’яч.  Доля експресу вирішилася на 90-хвилині зустрічі, коли орендований у «Челсі» Тьємуе Бакайоко результативно вистрілив, врятувавши експрес гравцеві. Так, кар’єра у Лондоні йому не вдалося, проте у містечку Грімсбі буде щонайменше один будинок, у якому француз завжди буде бажаним гостем. 

Вирішальний матчем стала зустріч 1/32 Кубка англійської ліги, в якому представник Чемпіоншипу «Брістоль Сіті» приймав легендарний «Портсмут», який наразі копирсається у першій лізі Англії (третій за силою дивізіон – «РБ»). Клієнт букмекера вирішив зробити ставку на перемогу господарів + «ОЗ» і не прогадав. 

За підсумками першого тайму зіграла ставка обидві заб’ють, тож залишалося, щоб «Брістоль» дотиснув суперника. У запеклій боротьбі команді Холдена Діна вдалося вибороти звитягу (2:1) – переможний гол на 83-й хвилині оформив досвідчений нападник Кріс Мартін. «Брістоль Сіті» пройшов далі, забезпечивши гравцеві доїзд експресу із загальним коефіцієнтом 458.0. 

У компанії Paddy Power нічого не залишалося, окрім як поаплодувати гравцеві та вписати його ім’я у зал слави букмекера. 

«Молодчина, раді вітати вас у залі слави Paddy Power», – зазначили представники відомого ірландського букмекера. 

Експрес (коефіцієнт 457.8)

  • «Леванте»«Ейбар» (2:1) (п1+ОЗ);
  • «Верона»«Кротоне» (2:1) (п1+ОЗ);
  • «Наполі»«Удінезе» (2:1) (п1+ОЗ);
  • «Брістоль Сіті»«Портсмут» (2:1) (п1+ОЗ).

«Рейтинг Букмекерів» раніше розповідав про шалений експрес беттора на 19 матчів. Тоді клієнт Paddy Power отримав шалену виплату у розмірі 1,1 млн гривень. 

Оце так ставка! Експрес з коефіцієнтом 2166.0 доїхав завдяки голу на 92 хвилині

Оце так ставка! Беттор перетворив 38 грн на 618 тисяч завдяки епічному двійнику

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт